FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 12 nov 2013, 19:14

Thorin je napisao/la:Dzeko i Radja bi ovoj ekipi dali vjetar u ledja i od te ekipe se vec mogu ocekivati rezultati. To bi ujedno znacilo da otpada Icardi ili Belfodil, vjerovatno ovaj drugi zajedno s Militom.
ma ne bi ja reko da ce tako lako otpast Icardi ili Belfodil..ako Milito ode na kraju godine, a vjerovatno hoce, to su opet cetiri napadaca..dva prava spica Dzeko i Icardi, i dva igraca koja vise vole igrat povucenije Palacio i Belfodil

Po meni bi to bio odlican napad, a mislim da cemo ono pravo od Icardija i Belfodila vidjet tek poslije nove godine
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 nov 2013, 19:14

Thorin je napisao/la:Dzeko i Radja bi ovoj ekipi dali vjetar u ledja i od te ekipe se vec mogu ocekivati rezultati. To bi ujedno znacilo da otpada Icardi ili Belfodil, vjerovatno ovaj drugi zajedno s Militom.
ma ne bi ja reko da ce tako lako otpast Icardi ili Belfodil..ako Milito ode na kraju godine, a vjerovatno hoce, to su opet cetiri napadaca..dva prava spica Dzeko i Icardi, i dva igraca koja vise vole igrat povucenije Palacio i Belfodil

Po meni bi to bio odlican napad, a mislim da cemo ono pravo od Icardija i Belfodila vidjet tek poslije nove godine

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 nov 2013, 19:15

Odlicna bi vam to bila pojacanja. Odlicna.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 nov 2013, 20:52

Nisam ni za jednog od njih. Mislim da se mogu naci jeftinija, a kvalitetnija pojacanja, a s obzirom da abd. Branca ode uskoro, onda se nadam i poboljsanju transfer politike.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 12 nov 2013, 20:56

NIje sve ni u cijeni.. Dzeko a pogotovo Nainggolan su marketinski gledano mnogo isplativi u konacnici..
Koliko bi samo Nainggolan donio popularnosti u Indoneziji a to je ono sto Eric i zeli cim prije da poboljsa.
A svakako da su i mnogo dobri igraci tako da mozemo samo u plusu da budemo..
Jos dodas Vrsaljka tu i imas ekipu za minimalno 3. mjesto ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 22:23

u Bosni bi svi poceli navijat za Inter :) jbt imali bi Bosanca,Slovenca,Hrvata i Srbina :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 12 nov 2013, 22:30

Samo treba da mi svaki kreten ulazi na temu Intera i sad laprda a sto onaj Palacio igra ispred Dzeke, on pojma nema, onaj Alvarez je nikakav igrac nece da mu doda loptu, Mazzari je idiot mrzi Dzeku jer je Bosanac i slicno..Neka hvala..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 22:41

to se kod nas ne bi desilo jer bi igrao,on se ionako ne povrijedi nikad a nemamo boljeg :) jbg City ima puno napadaca i sve dobri,kod nas samo Palacio
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 nov 2013, 22:47

http://i1.ztat.net/large/N1/24/2B/10/S5 ... [email protected]" onclick="window.open(this.href);return false;
danas stigla 39 eurica
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 nov 2013, 23:23

Guarin14 je napisao/la:Samo treba da mi svaki kreten ulazi na temu Intera i sad laprda a sto onaj Palacio igra ispred Dzeke, on pojma nema, onaj Alvarez je nikakav igrac nece da mu doda loptu, Mazzari je idiot mrzi Dzeku jer je Bosanac i slicno..Neka hvala..
;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 nov 2013, 23:24

yebo im dzeko mater :twisted: samo jos taj levat treba da dodje...Ako ne moze normalan napadac onda bolje da mi igraju Icardi i Belfodil uz Palacia...jos kad procitam sta pisu ovi yebeni novinari o nekoj neefikasnosti Intera bude mi jos gore...

Ako vec hoce trgovati sa Cityem, njima treba golman eto im Handa, a oni nama Aguera i dobro svima, a nama ce na gol Bardi...

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 nov 2013, 23:45

Nemoj te tako, Dzeko je igrac koji nama treba, ne mora biti on bas taj ali igrac njegovog profila bi bio extra, visok jak u duelu moze rijesiti tekmu, pogledaj sta Madzukic radi u bayernu, puno kvalitetni igraca ali Mandzo daje golove, plus ja mislim da bi on i RodriGO bili dobar par. A sto se tice Radje rado bi da on dode da lagano moze nasljediti Estebana.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 23:54

Huska je napisao/la:yebo im dzeko mater :twisted: samo jos taj levat treba da dodje...Ako ne moze normalan napadac onda bolje da mi igraju Icardi i Belfodil uz Palacia...j
sve to stoji al da Icardi igra,,al lik ne igra nikad,stalno povrijedjen,yeboga Pato u guz,,sa dobrim crossovima Nagatoma,Jonathana,Kovacica i Alvareza odnosno Palacia,ja mislim da bi Dzeko mnogo toga uradio za Inter,,

treba spomenuti da se Rolando odlicno pokazao do sad,poceo igrat na silu jer je falio Campagnaro a lik se pokaza bolji i od Campagnara i Ranocchie i Juan Jesusa,,

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 nov 2013, 23:57

eno mu bbilan pa neka tamo daje tristo golova po sezoni zaboli me...samo sto dalje od Intera...

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 nov 2013, 23:59

I ja bi volio kada bi Rolando ostao (kada bi ga otkupili) i da jos kojeg mladog uzmu u odbranu posto ce chivu i wall ici..
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 13 nov 2013, 08:44

Cuj necu Dzeku da ne bi se ovdje po temi sralo :roll: jak argument nema sta.
Eto on je kao prvi igrac koji simpatise drugi klub a da zaigra za Inter, dajte ba ljudi poenta je bi li nam godio kao igrac i nista vise, a takodjer smatram da bi sa Rodrigom idealno legao, Diego jos malo pa ode tako da ce ostat prostora i za Icardija i Belfodila.

Iskreno volio bi konacno jednog Bosanca u Interu, a ovo je mislim idealno vrijeme za to, prvi pik mi je Pjanic ali tesko je da ce doci do toga, a Dzeko kao vrhunski napadac je sigurno dobro dosao ;)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 09:26

danas svi mediji pisu o Dzeki,,kako je jak,kako ima tek 27 godina i da je u najboljim godinama za jednog napadaca,, Tuttosport,Corriere dello Sport,ilSussidiario,Sportmediaset,,kazu moguca zamjena za Handanovica,,

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 nov 2013, 09:41

vrebac86 je napisao/la:http://i1.ztat.net/large/N1/24/2B/10/S5 ... [email protected]
danas stigla 39 eurica
super je :D

jesil to narucio sa interovog fan shopa il? i jel to cijena sa postarinom?

@ado
a ne bi ta trampa bila losa, vratimo bardija i svima dobro :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 11:45

Samo mi jos Dzeko treba ovdje.Ne hvala.A srećom od toga ni neće biti ništa.

Navodno bi Mazzari mogao Mbayea vratiti na zimu pa se ne bi kupovao bek.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 nov 2013, 11:55

bezveze vam je ta prica, jos samo mi treba dzeko ovdje..briga me za forum i ko ce sta pisat, ako ce on nama dobro doc i zabijat golove ;)

ako ga ne zelite iz fudbalskih razloga onda je to nesto drugo, a zbog foruma mi je bas ono :?

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.