Safet Sušić - Pape

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 nov 2013, 21:27

ako ne povede Rahimica u Brazil , ali vjerujem da hoce, Pape ce se pos.rati na sve sto je uradio po pitanju ljudskih odnosa prema igracima i u ekipi kao i ogromna nepravda prema Rahimicu...prvo sto je onakav kakav je kvalitetniji sa 37 god od svih ostalih zadnjih veznih u ekipi, drugo sto vec 2 god samo radi reprezentacije produzava karijeru i u CSKK-a mu cine uslugu..jednostavno pljunulo bi se covjeku u facu s ovim , i mnogim navijacima vala... kad ti je trebao molio si ga da ne zavrsi karijeru, sad kad mislis da ti ne treba otpisi ga k'o zadnje pseto

ne bih mu to nikad halalio..Rahimic po svakom osnovu zasluzuje da ide u Brazil , i po kvalitetu (na njegovoj poziciji ni sad nemamo boljeg) i po zaslugama i iz zahvalnosti...ima sva 3 kriterija vise nego ispunjena...rec da Rahimic ne treba u Brazil moze neko ko i sam po sebi nema grami ljudskosti i karaktera u sebi ;) to bi bilo hinjavo ne mogu upisati koliko, vec me to nervira do te mjere da mi ni SP ne bi bio full kad bi to uradio...ne vjerujem da hoce, nije tolika valjda budala i hinjo prije svega...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 12 nov 2013, 21:36

Ako u Maju mjesecu 2014, Rahimic igrački bude zaslužio da se nađe među 23 igrača onda treba da bude na spisku ako ne onda ne treba da ide u Brazil.

Zajebite te spike o zaslugama, nije poziv na svadbu, u Brazil treba da idu najbolji i najspremniji igrača iz BiH u tom momentu...
S obzirom da Rahimic ne igra skoro nikako poslijednjih godina sumnjam da ce biti dobar izbor, nikad se ne zna ali u godinama kojim se nalazi on ne može napredovati vec samo nazadovati...

Nista protiv Rahimica, to je nas general i biće mi ga zao ako ne bude išao u Brazil ali isto tako mi je u interesu da u Brazil idu najbolji igrači u datom trenutku, opet ponavljam kakve zasluge pa nije svadba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2013, 21:51

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
LenBias je napisao/la:njemu na sramotu ako ne povede rahimica u brazil
Njemu na sramotu ako povede penzionera u Brazil.
Bolje biti penzioner sa 37 i imati hrpu trofeja i iskustva iza sebe,nego biti penzioner sa 23 i nemati nista iza sebe sem borbe za opstanak.
Bolje za koga? Sta te titule znace reprezentaciji Bosne i Hercegovine na SP-u? Covjek ne moze da hoda. Ne igra nogomet dvije godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 nov 2013, 21:53

Za igrača koji ima 37 godina i koji ima hiljade utakmica u nogama je dovoljno da trenira redovno i da bude naš najbolji zadnji vezni.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2013, 21:56

bagrcavi je napisao/la:Za igrača koji ima 37 godina i koji ima hiljade utakmica u nogama je dovoljno da trenira redovno i da bude naš najbolji zadnji vezni.
Tu grijesite. Na osnovu cega je dovoljno da trenira? Koji je to igrac u istoriji nogometa samo trenirao u klubu i igrao dobro za repku? Koji? Protiv Latvije je imao nekoliko gresaka na nivou amatera, lopta mu prolazi ispod noge. Ali smo igrali protiv ekipe u rangu Celika i pobjedili smo 5:0, tako da nije bilo vazno. Ako tako krene protiv ozbiljnih reprezentacija ubit ce Boga u nama.

I Zahirovic i Besic su za njega profesori trenutno. Jer mogu trcat i ovaj prvi igra koliko-toliko, dok je ovaj drugi standardan. Za Salihovica da ne govorim, on moze prec u vezni sad kad je dosao Kolasinac. Rahimic zauzima mjesto igracu, on vise nije igrac nego penzioner. Mogli smo pozvat i Barbareza i Bolica, zasluzili su. Imaju hiljade utakmica u nogama, neka pocnu trenirat sada i bice na nivou Rahimica u junu.

A kakav je to intervju bio u Avazu?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2013, 21:57

Batko je napisao/la:Ako u Maju mjesecu 2014, Rahimic igrački bude zaslužio da se nađe među 23 igrača onda treba da bude na spisku ako ne onda ne treba da ide u Brazil.

Zajebite te spike o zaslugama, nije poziv na svadbu, u Brazil treba da idu najbolji i najspremniji igrača iz BiH u tom momentu...
S obzirom da Rahimic ne igra skoro nikako poslijednjih godina sumnjam da ce biti dobar izbor, nikad se ne zna ali u godinama kojim se nalazi on ne može napredovati vec samo nazadovati...

Nista protiv Rahimica, to je nas general i biće mi ga zao ako ne bude išao u Brazil ali isto tako mi je u interesu da u Brazil idu najbolji igrači u datom trenutku, opet ponavljam kakve zasluge pa nije svadba?

Sent from my iPhone using Tapatalk
upravo to! Rahimic ce u junu mjesecu imati 38 godina i par mjeseci,a iza sebe 3 sezone ne igranja za svoj klub,i jednostavno nema logike da dobije poziv,ako ce ga dobiti Barbarez onda neka i on dobije... ne treba trositi vise rjeci na ovo,i Barbarez,Bolic treniraju sa nekim klubovima,onako rekreativno,zasto i oni ne bi u Brazil!? za reprezentaciju su dali puno vise nego recimo Rahimic,protiv koga nemam nista,cak sta vise treba mu se zahvaliti...to je to! ako cemo se u Brazilu zafrkavati,onda sve igrace koji su svojim zaslugama pomogli reprezentaciji pozvati na SP,i Nadarevica,Jahica,Barbareza ,Bolica,Mravca itd itd..

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 nov 2013, 21:59

Ici ce Rahimic u Brazil vjerovatno! Snage nema da bude udarni zadnji vezni, ali da udje kao zamjena, da pojaca odbrambene mogucnosti ekipe, da odigra na iskustvo, da preda loptu prvom do sebe...
Za 10-20 minuta kad treba sacuvati rezultat Rahimic je odlicno rjesenje...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 nov 2013, 22:00

tacno da nas nema trebalo bi nas izmislit :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2013, 22:02

Čovjek samo kaže da može biti zamjena za defanzivca ( čuvanje rez. i slično ) i odma' sto ne pozovemo Barbareza, Bolića, Jahića, Mravca.. :roll:
Zahirović nije bolji, barem po ovoj sad' formi..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 22:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:tacno da nas nema trebalo bi nas izmislit :D
+1
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2013, 22:43

Rahimic izjavio za Sport da je kao zaboravljen i da ga je uvrjedilo to sto nije na spisku za Argentinu,kao nije on jedini koji ne igra za svoj klub.... ako je istina to sto je rekao,onda se provalio zestoko! ima igraca koji nisu standardni to stoji,ali svi oni igraju,ako nista ulaze sa klupe itd,i sto je najvaznije puno su mladji! Besic nam je u Brazilu 100 puta korisniji od Rahimica,pa i Anel Hadzic iz Sturma,i zatso bi covjek koji je nekad dobro igrao,kazem nekad,a koji vec 3 godine maltene ne igra uopste i koji ima vise od 38 godina zauzimao mjesto Besicu ili Hadzicu!? nema logike jednostavno!
p.s.
Zahirovic je korisniji jer je mladji 15 godina,5 puta brzi i koliko toliko igra za svoj klub,ali to ne znaci da ce i on dobiti poziv prije Besica ili Hadzica koji standardno igraju u svojim klubovima na poziciji zadnjeg veznog!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 nov 2013, 22:50

tog Hadzica nikad u zivotu gledao nisam pa ne mogu reci, al glavu dajem da nije ni niko od vas vec culi ima bosanac zadnji vezni odmah mora biti Vieira..a glavu dajem il ga ni jednom niste gledali il jednom :D ...a to onaj Besic sto ne zna poslat pasa duzeg od 3 metra? Pape je rekao da igrac kao Kolasinac kod njeg tesko moze igrati veznog zbog tehnike, znaci ako je Kolasinac tesko- ovaj nema sanse...jos plus kavgadzija , da je to i 50% igrac kakvog ga zamisljate ne bi ga Svabo iz BL gdje je 101 priliku dobio nogirao do Madjarske cak ;) ...a ni njeg isto tako kladim se da niste gledali ni jednom u zadnju godinu dana nego ima Besic talenat neko cuo :D

ima i Omic u Slobodi isti, udara lik i trci, ko god je gledao 1.ligu federacije moze docarati kako lik udara i koliko trci, koliko je agresivan, i njeg je.e sto ne moze poslat pasa duzeg od 3 metra al et nije to uslov :D

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 12 nov 2013, 22:55

Ljudi moji ja ne znam sto raspravljate toliko u vezi toga.

U Brazilu ce nam E.Rahimic biti kapiten i nas najveci vođa,zajedno sa njim cemo proci grupu,i to kao prvoplasirani,isto tako i zamjenski kapiten ce imati zasluge a to je A.Vrsajevic.Budite pozdravljeni i sretni jer imamo takve majstore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 nov 2013, 23:31

Rahimić nema razlog da se ljuti na Sušića što ga nije pozvao.U zadnje dvije godine nije odigrao 20 min za CSKA i sad mu lafo krivo što nije pozvan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2013, 23:35

Saurman je napisao/la:Rahimić nema razlog da se ljuti na Sušića što ga nije pozvao.U zadnje dvije godine nije odigrao 20 min za CSKA i sad mu lafo krivo što nije pozvan.
Kad se to Rahimic naljutio,sta,ko,gdje?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 nov 2013, 23:37

harishp je napisao/la: Kad se to Rahimic naljutio,sta,ko,gdje?
- Moram biti iskren i kazati da sam razočaran. Želio sam igrati protiv Argentine, ali se nisam našao na spisku selektora. Ne znam iz kojih razloga. Nisam jedini igrač koji ne igra za svoj klub. Također, nisam zaslužio takav tretman. - rekao je Elvir Rahimić za "Avazov Sport".

Nedavno je naš najiskusniji igrač imao susret sa Edinom Džekom i Asmirom Begovićem u Engleskoj.

- Ni njima nije jasno zašto sam preko noći zaboravljen. - dodaje Rahimić.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 nov 2013, 23:38

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Rahimić nema razlog da se ljuti na Sušića što ga nije pozvao.U zadnje dvije godine nije odigrao 20 min za CSKA i sad mu lafo krivo što nije pozvan.
Kad se to Rahimic naljutio,sta,ko,gdje?
General se naljutio, ne igra za klub a hoće da igra protiv Argentine.Još veli kako je prebrzo zaboravljen.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2013, 23:40

Situacija oko Rahimica je jos jedan dokaz da nismo ozbiljna reprezentacija. Tako smo blizu, ali neke nevjerovatne gluposti u reziji Susica nam ne daju da dalje napredujemO.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 nov 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 nov 2013, 23:42

Rahimić kad je bio u najboljim godinama u karijeri odugovlačio je sa pozivom u repku da ne bi izgubio mjesto u CSKA, kad je ušao u pozne godine hoće da bude u repki hmm.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 nov 2013, 23:45

Cartman je napisao/la:Situacija oko Rahimica je jos jedan dokaz da nismo ozbiljna reprezentacija. Tako smo blizu, ali neke nevjerovatne gluposti u reziji Susica nam ne daju da dalje napredujem.
Safet vjerovatno nije svjestan da tebe sputava. :mrgreen:

Šalu na stranu, čudi mi što nema Rahimića na ovom spisku, ako se već potencira priča da nam je ovo stvarna provjera pred SP, a pretpostavlja se da će voditi Elvira na SP... :?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.