invincible1921 je napisao/la:Bolje bit vice sampion i uradit nesto u EL nego bit sampion pa otic u LP i obrukat BIH tako sto primis 8 od macabia itd... A nama titule takve ne trebaju, nece citav zivot biti vaseg ivice jbga tac ce te se vratit na vasu normalnu poziaciju 8-12. To ti je cinjenicno stanje

[/quote]
brate jes kastarofa ispusit od hapoela 5 0,ali vi ste bruka ove drzave vi ste ispali od dvije seoske ekipe :S jel te stid nesto pricat za evropu nakon zete i kuksia.Priacli ste sve posteno do prije par kola sad vidite da cemo opet mi bit prvaci ako uzmemo travnik i opet je sve nastimano ....[/quote]
Ja ne znam kako moze biti bruka izgubiti od ekipa koja je pet puta jaca od tebe. Valjda bi bi za njih bila bruka ne pobijedti nekoga ko dolazi iz amaterske lige. Jbg, mi ako nista smo pokusali da se nadigravamo, pa popusimo, dok neki tamo ne mogu ni da pokusaju da se nadigravaju sa Kukesijem ili Zetom...
Jbg, ide na bolje, eto ovaj Plizen je jaci bio od nasih svih dosadasnjih protivnika, pa smo naucili ako nista, kako uci muski u te utakmice. Tako ti je kada nemas niti adekvatne ligi, niti para, pa se nadas da ces iz godine u godinu nesto vise nauciti, i onda cujes price tipa bolje biti drugi...
Pa ziv on meni bio, ali uvijek je bolje biti zadnji medu prvima, nego prvi medu drugima.. Koliko god to bilo smijesno i zalosno, ti si uvijek ekipa koja se bori sa prvima, a oni sa drugim i trecima
Ali sto kaze covjek na predhodnoj stranici, oni vise ne znaju sta ce, pa kroz neke lazne i imaginarne price pokusavaju stvoriti drugu stvarnost.