Moderator/ica: rio_Ferdy88
Vidio sam i ostao iznenadjen...rio_Ferdy88 je napisao/la:@Amere nadam se da si sad vidio kakva su Pantere ekipa, odbrana dominantna i još jednom jednom im je donijela pobjedu i to u gostima protiv Ninersa, 5 zaredom, jedina odbrana koja je top 10 i protiv passa i protiv runa
Rivera brate moj Rivera..sa njim kao igracem Bearsa, pa kao i sa KORDINATOROM MI SMO TU DOMINIRALIrio_Ferdy88 je napisao/la:@Amere nadam se da si sad vidio kakva su Pantere ekipa, odbrana dominantna i još jednom jednom im je donijela pobjedu i to u gostima protiv Ninersa, 5 zaredom, jedina odbrana koja je top 10 i protiv passa i protiv runa
Otkad se vi to zadovoljavate sa #2amerosm je napisao/la:Izgubili Coltsi, izgubili Benglasi i izgubili Dolphinsi...
Nismo ni igrali ove sedmice, a napravili smo ogorman korak ka #2 seed-u, te ka osvajanju divizije.
S obzirom da imamo ogromnih problema sa povredama, s obzirom da Brady dosad nije imao ni u jednoj utakmici sve igrace na raspolaganju (protiv Panthersa ce biti prva povratkom Vereen-a), te da ocekujem poraz od Broncosa ja sam vise nego zadovoljan ukoliko na kraju budemo na drugom mjestu...jestamaji je napisao/la: Otkad se vi to zadovoljavate sa #2![]()
Ma njih uništava ovaj skandal sa Martinom i Incognitom, letjet će glave zbog togaEdin TM87 je napisao/la:Miami trcao 2 yarde protiv 0-8 ekipe, dominacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.