Olimpik Sarajevo

arhimed89
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 10 nov 2013, 18:12

Mancini je napisao/la:Pa mokroguzu gdje si ti u jazbini nigdje te nema?;-)
Trenutno je vuk gladan,vjerovatno se bacio u lov :mrgreen:

imal informacija kad da ocekujemo Zajketa i Sesara?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 nov 2013, 18:37

Vjerovatno u martu naredne godine.Već je pisalo o tome nešto.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 10 nov 2013, 20:17

Kako se predvidjalo jako smo dobri.Ekipa nam je prepuna samopouzdanja a sto je najbitnije faja ih je poslozio da sa pravom mozemo reci da igramo najljepsi fudbal.Imamo teske dvije naredne tekme ako to pregrmimo onda ce na proljece Olimpic biti jos jaci sa Zebom,Sesarom i dr.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 nov 2013, 20:37

Ma zakacile me studije pa zaboravljam :D

Ali sam nedavno napravio ovo makar:
[youtube][/youtube]

Pa cu i u jazbini postaviti hehe
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 nov 2013, 20:48

Bas da napomenem da sam diskutovao sa jos nekim navijacima koji su u Sarajevu da organizujemo navijanje nakon Februara i da napravimo ultras The Howlers. Mozemo to u jazbini diskutovati dalje, samo mislim da trebamo ukljuciti nas vise u diskuziji i na istome mjestu, jer smo trenutno razbacani svugdje.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 nov 2013, 22:23

izgleda da ce vam bogicevic doci na proljece
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2013, 22:37

fedeltafrotta je napisao/la:izgleda da ce vam bogicevic doci na proljece
Tesko paša,,,,,,,vec se nude vanseriski štoperi iz Makedonije,Srbije I Crne Gore no, o svemu ipak odluku donosi g.NIJAZ GRACIĆ u dogovoru sa šefom st.štaba.Ništa nije kao ranije jer naši skauti su non-stop na terenu u okruzenju.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 nov 2013, 11:42

Ako moze Dzemal Berberovic igrati stopera, bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi on bio zainteresovan. :mrgreen:
Blizi mu se kraj karijere pa mozda se moze dogovoriti nesto oko njega da zavrsi kod nas, iskusan je odbrambeni igrac to svi znamo. Samo sto je tesko dovesti takvog igraca kad je i dalje u jacoj ligi i mozda dobiva jaku platu.
Ali kontas ono ipak je Sarajlija pa mozda bi mu bilo drago da se vrati. :D

Ili da posudimo kojeg stopera ako je moguce jer je Stubican spreman biti regularan stoper po mome misljenju, zbog toga nebi da mu dodje neko i uzme svo vrijeme. Ali bi mogao biti dobar kao zamijena iskusnim stoperima bar jedne sezone, pa nakon toga da bude stalni stoper.

Ima mnogo nasih starijih, iskusnih stopera u Kazakhstanu i neki Zrnanovic u Azerbejdzanu. Mozda bi se isplatilo pogledati kojeg pa se raspitati oko njihove plate ili koliko bi trazili od nas da bi igrali za nas, jer ne trebamo dovesti jos jednog Salcinovica. Samo onoliko koliko pase igracu plata ako je dobar, i to je to, da ne kuka kasnije. A i bojim se da ne dovedemo nekog kretena koji ce nam zenuti nesto oko licence za Evropske Lige/Lige Prvaka.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 nov 2013, 15:38

Mokroguz je napisao/la:Ako moze Dzemal Berberovic igrati stopera, bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi on bio zainteresovan. :mrgreen:
Blizi mu se kraj karijere pa mozda se moze dogovoriti nesto oko njega da zavrsi kod nas, iskusan je odbrambeni igrac to svi znamo. Samo sto je tesko dovesti takvog igraca kad je i dalje u jacoj ligi i mozda dobiva jaku platu.

Ili da posudimo kojeg stopera ako je moguce jer je Stubican spreman biti regularan stoper po mome misljenju, zbog toga nebi da mu dodje neko i uzme svo vrijeme. Ali bi mogao biti dobar kao zamijena iskusnim stoperima bar jedne sezone, pa nakon toga da bude stalni stoper.

Ima mnogo nasih starijih, iskusnih stopera u Kazakhstanu i neki Zrnanovic u Azerbejdzanu. Mozda bi se isplatilo pogledati kojeg pa se raspitati oko njihove plate ili koliko bi trazili od nas da bi igrali za nas, jer ne trebamo dovesti jos jednog Salcinovica. Samo onoliko koliko pase igracu plata ako je dobar, i to je to, da ne kuka kasnije. A i bojim se da ne dovedemo nekog kretena koji ce nam zenuti nesto oko licence za Evropske Lige/Lige Prvaka.
Mislim da Dzemo ne moze igrati zadnjeg.Njegova prirodna pozicija je desni bek i mozda po potrebi moze igrati lijevog ali zadnjeg igraca tesko.Bar se ja ne sjecam da je nekad igrao na toj poziciji iako iskreno i nisam previse upoznat sa njim.

Ovaj Zrnanovic u Azerbejdzanu je mozda iz Sarajeva.Ako se ne varam bio je jedan kod njih igrao DC.Iz Banovica je inace presao u FKS ili tak nesto.Koliko je on sad kvalitetat,vjerovatno nam neki od navijaca Sarajeva mogu reci.

Vidim da je odlazak Duljevica sve izvjesni pa me zanima kojom cifrom se barata kad je ovaj transfer u pitanju? Nadam se da ga Nijaz nece dati u bescijenje jer od ovakvih transfera ovisi i buducnost ostalih iz Olimpika.Jako kvalitetan igrac je u pitanju ali je ako se ne varam ugovorom vezan do kraja sezone sto smanjuje vrijednost transfera jer nije cvrsto vezan ugovorom.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 nov 2013, 16:57

arhimed89 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ako moze Dzemal Berberovic igrati stopera, bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi on bio zainteresovan. :mrgreen:

Mislim da Dzemo ne moze igrati zadnjeg.Njegova prirodna pozicija je desni bek i mozda po potrebi moze igrati lijevog ali zadnjeg igraca tesko.Bar se ja ne sjecam da je nekad igrao na toj poziciji iako iskreno i nisam previse upoznat sa njim.

Ovaj Zrnanovic u Azerbejdzanu je mozda iz Sarajeva.Ako se ne varam bio je jedan kod njih igrao DC.Iz Banovica je inace presao u FKS ili tak nesto.Koliko je on sad kvalitetat,vjerovatno nam neki od navijaca Sarajeva mogu reci.

Vidim da je odlazak Duljevica sve izvjesni pa me zanima kojom cifrom se barata kad je ovaj transfer u pitanju? Nadam se da ga Nijaz nece dati u bescijenje jer od ovakvih transfera ovisi i buducnost ostalih iz Olimpika.Jako kvalitetan igrac je u pitanju ali je ako se ne varam ugovorom vezan do kraja sezone sto smanjuje vrijednost transfera jer nije cvrsto vezan ugovorom.
Dulja sigurno nece otici za kikiriki,neznam ali mislim da ga g.Gracic nece pustiti ispod 500 000 euro minimum.BISER JE BISER I ima cjenu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 nov 2013, 17:10

Pametno, 2 kluba gdje ce se djeca kaliti i kasnije spremno uletiti u prvi tim.
NO PYRO NO PARTY

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 nov 2013, 18:55

I mene zanima ta cifra transfera Dulje.

BATE Borisov je tako kroz dobrih transfera mogao ulagati u nove igrace kojih su kasnije prodali i tako mogli napredovati.
Pa se konacno obogatili dovoljno da spreme i zadrze ekipu koja je otisla u grupnim fazama lige prvaka, i normalno tu jos vise love dobili i tako se nastavilo.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 nov 2013, 19:10

Sad pogledao stranicu Olimpica, kad ono 142 aktivnih gostiju. :D
Kontam sta li je sad bilo haha. Svi od jednom.
Mozda sto pise da hoce kupiti jos dva kluba Gracic?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 12 nov 2013, 19:57

volim vidjeti nesto pozitivno u nasem fudbalu, prvenstveno mislim na nasu ligu a ovo sto radi Olimpic je jedna pozitivna i jako lijepa prica koja ce se abd nastaviti i dugo godina potrajati. Vidim da Dulja sigurno napusta Olimpic, radi se o veoma kvalitetnom igracu koji moze vani jos vise napredovati jer momak ima brzinu, veoma je inteligentan igrac, ima dobar dribling i po mome misljenu Dulja je najveci dragulj u PL.
Vidim da spominjete da Gracic planira uzeti novi klub, nisam informisan o tome i ako moze link gdje ste to procitali, ili barem da budete malo precizniji o kakvoj se ideji radi.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 nov 2013, 20:15

mrsic07 je napisao/la:volim vidjeti nesto pozitivno u nasem fudbalu, prvenstveno mislim na nasu ligu a ovo sto radi Olimpic je jedna pozitivna i jako lijepa prica koja ce se abd nastaviti i dugo godina potrajati. Vidim da Dulja sigurno napusta Olimpic, radi se o veoma kvalitetnom igracu koji moze vani jos vise napredovati jer momak ima brzinu, veoma je inteligentan igrac, ima dobar dribling i po mome misljenu Dulja je najveci dragulj u PL.
Vidim da spominjete da Gracic planira uzeti novi klub, nisam informisan o tome i ako moze link gdje ste to procitali, ili barem da budete malo precizniji o kakvoj se ideji radi.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vlasnik- ... uba/117871

Ja mislim da se radi o Rudar Kakanj i Gorazde.
Kontam da ce mozda kroz tih klubova posudjivati igrace mlade iz Olimpica da im pomogne, a mladi da tu dobiju iskustvo, i talenti mladi i najbolji igraci da odatle predju u Olimpic.
Pomoglo bi svima.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 12 nov 2013, 23:03

Ako je tacna info to bi znacilo da ce Olimpic imati u svim takmicenjima oko stotinjak fudbalera.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 12 nov 2013, 23:13

@Mokroguz Je li ti uređuješ stranicu Olimpica? Nije da mi smeta, naprotiv... ali vidim da je postavljen moj izmišljeni dres ili ideja za dres Olimpica. :mrgreen: Pomalo neozbiljno rekao bih staviti dres Olimpica koji to nije na oficijelnu stranicu kluba... ali svakako da meni govori da znam ubosti nekad design. :lol:

Evo i moj post:
Zel je napisao/la:Dres Olimpica inspirisan grbom, te druga i treća garnitura na taj fazon...
slikaslikaslika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 nov 2013, 01:55

svejedno je napisao/la:Ako je tacna info to bi znacilo da ce Olimpic imati u svim takmicenjima oko stotinjak fudbalera.
Za pohvalu g.Gracic vuce pravi potez I deca trebaju da se bave sportom a ne da klošare,,,,,,može da bira gde bih ziveo a on se opredelio da ulaže svoj novac u SPORT u svojoj državi.BRAVO GOSPODINE.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 nov 2013, 07:35

Zel je napisao/la:@Mokroguz Je li ti uređuješ stranicu Olimpica?
Ne.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 13 nov 2013, 08:43

@Mokroguz,

sta bi od Transfera uvezi Duljevica ?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.