Trenutno je vuk gladan,vjerovatno se bacio u lovMancini je napisao/la:Pa mokroguzu gdje si ti u jazbini nigdje te nema?;-)

imal informacija kad da ocekujemo Zajketa i Sesara?
Trenutno je vuk gladan,vjerovatno se bacio u lovMancini je napisao/la:Pa mokroguzu gdje si ti u jazbini nigdje te nema?;-)
Tesko paša,,,,,,,vec se nude vanseriski štoperi iz Makedonije,Srbije I Crne Gore no, o svemu ipak odluku donosi g.NIJAZ GRACIĆ u dogovoru sa šefom st.štaba.Ništa nije kao ranije jer naši skauti su non-stop na terenu u okruzenju.fedeltafrotta je napisao/la:izgleda da ce vam bogicevic doci na proljece
Mislim da Dzemo ne moze igrati zadnjeg.Njegova prirodna pozicija je desni bek i mozda po potrebi moze igrati lijevog ali zadnjeg igraca tesko.Bar se ja ne sjecam da je nekad igrao na toj poziciji iako iskreno i nisam previse upoznat sa njim.Mokroguz je napisao/la:Ako moze Dzemal Berberovic igrati stopera, bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi on bio zainteresovan.![]()
Blizi mu se kraj karijere pa mozda se moze dogovoriti nesto oko njega da zavrsi kod nas, iskusan je odbrambeni igrac to svi znamo. Samo sto je tesko dovesti takvog igraca kad je i dalje u jacoj ligi i mozda dobiva jaku platu.
Ali kontas ono ipak je Sarajlija pa mozda bi mu bilo drago da se vrati.![]()
Ili da posudimo kojeg stopera ako je moguce jer je Stubican spreman biti regularan stoper po mome misljenju, zbog toga nebi da mu dodje neko i uzme svo vrijeme. Ali bi mogao biti dobar kao zamijena iskusnim stoperima bar jedne sezone, pa nakon toga da bude stalni stoper.
Ima mnogo nasih starijih, iskusnih stopera u Kazakhstanu i neki Zrnanovic u Azerbejdzanu. Mozda bi se isplatilo pogledati kojeg pa se raspitati oko njihove plate ili koliko bi trazili od nas da bi igrali za nas, jer ne trebamo dovesti jos jednog Salcinovica. Samo onoliko koliko pase igracu plata ako je dobar, i to je to, da ne kuka kasnije. A i bojim se da ne dovedemo nekog kretena koji ce nam zenuti nesto oko licence za Evropske Lige/Lige Prvaka.
Dulja sigurno nece otici za kikiriki,neznam ali mislim da ga g.Gracic nece pustiti ispod 500 000 euro minimum.BISER JE BISER I ima cjenu.arhimed89 je napisao/la:Mislim da Dzemo ne moze igrati zadnjeg.Njegova prirodna pozicija je desni bek i mozda po potrebi moze igrati lijevog ali zadnjeg igraca tesko.Bar se ja ne sjecam da je nekad igrao na toj poziciji iako iskreno i nisam previse upoznat sa njim.Mokroguz je napisao/la:Ako moze Dzemal Berberovic igrati stopera, bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi on bio zainteresovan.![]()
Blizi mu se kraj karijere pa mozda se moze dogovoriti nesto oko njega da zavrsi kod nas, iskusan je odbrambeni igrac to svi znamo. Samo sto je tesko dovesti takvog igraca kad je i dalje u jacoj ligi i mozda dobiva jaku platu.
Ali kontas ono ipak je Sarajlija pa mozda bi mu bilo drago da se vrati.![]()
Ili da posudimo kojeg stopera ako je moguce jer je Stubican spreman biti regularan stoper po mome misljenju, zbog toga nebi da mu dodje neko i uzme svo vrijeme. Ali bi mogao biti dobar kao zamijena iskusnim stoperima bar jedne sezone, pa nakon toga da bude stalni stoper.
Ima mnogo nasih starijih, iskusnih stopera u Kazakhstanu i neki Zrnanovic u Azerbejdzanu. Mozda bi se isplatilo pogledati kojeg pa se raspitati oko njihove plate ili koliko bi trazili od nas da bi igrali za nas, jer ne trebamo dovesti jos jednog Salcinovica. Samo onoliko koliko pase igracu plata ako je dobar, i to je to, da ne kuka kasnije. A i bojim se da ne dovedemo nekog kretena koji ce nam zenuti nesto oko licence za Evropske Lige/Lige Prvaka.
Ovaj Zrnanovic u Azerbejdzanu je mozda iz Sarajeva.Ako se ne varam bio je jedan kod njih igrao DC.Iz Banovica je inace presao u FKS ili tak nesto.Koliko je on sad kvalitetat,vjerovatno nam neki od navijaca Sarajeva mogu reci.
Vidim da je odlazak Duljevica sve izvjesni pa me zanima kojom cifrom se barata kad je ovaj transfer u pitanju? Nadam se da ga Nijaz nece dati u bescijenje jer od ovakvih transfera ovisi i buducnost ostalih iz Olimpika.Jako kvalitetan igrac je u pitanju ali je ako se ne varam ugovorom vezan do kraja sezone sto smanjuje vrijednost transfera jer nije cvrsto vezan ugovorom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vlasnik- ... uba/117871mrsic07 je napisao/la:volim vidjeti nesto pozitivno u nasem fudbalu, prvenstveno mislim na nasu ligu a ovo sto radi Olimpic je jedna pozitivna i jako lijepa prica koja ce se abd nastaviti i dugo godina potrajati. Vidim da Dulja sigurno napusta Olimpic, radi se o veoma kvalitetnom igracu koji moze vani jos vise napredovati jer momak ima brzinu, veoma je inteligentan igrac, ima dobar dribling i po mome misljenu Dulja je najveci dragulj u PL.
Vidim da spominjete da Gracic planira uzeti novi klub, nisam informisan o tome i ako moze link gdje ste to procitali, ili barem da budete malo precizniji o kakvoj se ideji radi.
Za pohvalu g.Gracic vuce pravi potez I deca trebaju da se bave sportom a ne da klošare,,,,,,može da bira gde bih ziveo a on se opredelio da ulaže svoj novac u SPORT u svojoj državi.BRAVO GOSPODINE.svejedno je napisao/la:Ako je tacna info to bi znacilo da ce Olimpic imati u svim takmicenjima oko stotinjak fudbalera.
Ne.Zel je napisao/la:@Mokroguz Je li ti uređuješ stranicu Olimpica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.