Najvjerovatnije ce tako biti. Ali evo kazu da Salihovic u Hoffenheimu igra lijevog beka u zadnje vrijeme i pruza dobre partije, pa me to malo me to malo pokolebalo. A i Seo je sam rekao da mu je originalna pozicija zadnji vezni.Goalgetter je napisao/la:@Calcio
Susic je jasno rekao da ce ga koristiti na poziciji lijevog beka. Stoga u sljedecih par utakmica sigurno da ga mozemo ocekivati samo na toj poziciji.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ma dobro eto pišite šta hoćete,meni je bilo nekad smiješno ali više nije
Ja mislim da ni Seo ne bi bio sretan kad bi vidio da se po vašem pisanju druži s medvjedima,od kojih pravi sudžuk
I šta sve ne 

- tyler durden
- Kontakt:
- Svaku drugu sedmicu idemo kod njega u Gelzenkirhen. Mama mu skuha sarme i bureka, jer to je njegovo omiljeno jelo i uživa u njemu. Također, svaki slobodan dan Sejo iskoristi da nas posjeti. Sead voli bh. muziku pa me zaduži da mu snimam CD-ove s našim pjesmama - kroz smijeh kaže Kolašinac.
Seo kralj !

Seo kralj !
razočarao me , mislio sam da mu je najdraže jelo ovcavina i sudzuk 
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Tip posto najveci kult igrac repke a nije utakmice za repku odigro. 

Seo će biti naš dinamit u odbrani... Ja čekam ovu postavu nekad,valjda ako Bog da dočekam
------------------------------------------------------------------Begović---------------------------------------------------------------------
----Mujdža---------------------------Bičakčić-----------------------------------Spahić-------------------------Kolašinac-----
------------------------------------------------------------------Salihović----------------------------------------------------------------
---Pjanić---------------------------------------------------------------------------------------------------------Lulić-----------
------------------------------------------------------------------Misimović---------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------Ibišević------------------Džeko------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------Begović---------------------------------------------------------------------
----Mujdža---------------------------Bičakčić-----------------------------------Spahić-------------------------Kolašinac-----
------------------------------------------------------------------Salihović----------------------------------------------------------------
---Pjanić---------------------------------------------------------------------------------------------------------Lulić-----------
------------------------------------------------------------------Misimović---------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------Ibišević------------------Džeko------------------------------------------------
Tajno banovani:
viKK
viKK
Nije uredu banovati trajno nekoga, nekoga ko je od stubova ovog foruma...Pa nije psovao, nije sirio mrznju...admin je napisao/la:Tajno banovani:
viKK
Oko Se(j)e je stvoren kult upravo na ovom forumu i neka nas malo da uzivamo...
Mislim da ova ovakva tema podize posjetu forumu za 50%...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
uživajte negdje drugo.
ovo je ozbiljan forum i ozbiljna tema o bh. reprezentativcu.
upozorio sam hiljadu puta.
bilo kakve dalje rasprave o mojim aktivnostima ili bilo kakva dalja šprdnja na ovoj temi donijeće još banova.
bilo kakve dalje rasprave o mojim aktivnostima ili bilo kakva dalja šprdnja na ovoj temi donijeće još banova.
stvarno su vise dojadili i narodu i mari gatari sa ovim sprdnjama na racun Kolasinca, covjek dodje da vidi imali kakva novost a oni postiraju nekakve medjede, vukove, sudzukeadmin je napisao/la:uživajte negdje drugo.
neznam sta rade admini ali treba ih kolektivno poslati u banovice , jer sa ovim stvarima prave od ovog foruma sprdnju.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zasto? Zar se ne smije ni malo nasalit? Zasto uvijek moramo biti ozbiljni? Gube se clanovi na forumu, viKK je bio jedan od bolji forumasa.admin je napisao/la:Tajno banovani:
viKK

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sto jest jest, dovoljno je vise toga, bilo je to simpaticno ali jbga sto je dosta dosta je..
razumite odluku Admin-a.
razumite odluku Admin-a.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima pretjerivanja, neki dodju isklucivo da trolaju ali viKKa nije jedan od njih, krivo mi bude kad neko od bolji forumasa dobije ban radi glupostiEmir_BIH je napisao/la:Sto jest jest, dovoljno je vise toga, bilo je to simpaticno ali jbga sto je dosta dosta je..
razumite odluku Admin-a.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[quote="calcio"]Bas me zanima gdje ce Susic staviti Kolasinca: na LB, stopera ili zadnjeg veznog.
Na klupu gdje mu je realno i mjesto!Za dvije-tri godine možda i bude konkurencija za prvih jedanaest!
Na klupu gdje mu je realno i mjesto!Za dvije-tri godine možda i bude konkurencija za prvih jedanaest!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Neznam ja sad ko je to troljo ili nije, ali razumi kad je dosta, dosta je, moram da priznam da je simpaticno bilo jedno vrijeme ali ebiga dosta je.Unofficialpage je napisao/la:Ima pretjerivanja, neki dodju isklucivo da trolaju ali viKKa nije jedan od njih, krivo mi bude kad neko od bolji forumasa dobije ban radi glupostiEmir_BIH je napisao/la:Sto jest jest, dovoljno je vise toga, bilo je to simpaticno ali jbga sto je dosta dosta je..
razumite odluku Admin-a.

Sto jest, nije..Ovi banovi nemaju smisla. Kad bi pogledali ove ''ozbiljne teme'' evropskih velikana fudbala, svakog treceg forumasa bi trebalo banovati ne samo zauvijek vec za svaku mogucu dimenziju iz koje se moze registrovati. Samo kad pogledas prepucavanja na relaciji izmedju realovaca i barcinih navijaca, pa onda BvB vs bayern, pa arsenal vs FCB pa domace topice, sve je ispunjeno govorom mrznje da ti se zgadi forum za 100 godina, a ljudi inace raspravljaju o obicnoj igri-fudbalu. Kad bi te ljude uspio skupiti u jednu sobu i ostaviti nasamo 10 minuta pa bilo bi krvi do pasa. Ali zato na drugoj strani foruma imate ovu stranicu, sa fenomenalnom dozom kreativnosti i humora(onaj fazon sa Dekartom je nesto najbolje sto sam vidio na ovom forumu) i onda to nekom smeta.
A svaki dan dolaze ljudi koji su zeljeli procitati nesto relevantno vezano za SEA, i svaki dan vide da nema nista, i onda opet dolazee..pa sta koji **rac dolazis, nisi mutav. Ako ce se pojaviti neka vijest vazna u vezi Seove reprezentativne karijere, bice ti na portalu SS.ba...Btw. nisam dosad vidio da je neko napisao neku ruznu rijec vezanu za Sea ovdje kako to neki zele prikazati. Pravda za slobodne umetnike iz reda Sea-rusioca
A svaki dan dolaze ljudi koji su zeljeli procitati nesto relevantno vezano za SEA, i svaki dan vide da nema nista, i onda opet dolazee..pa sta koji **rac dolazis, nisi mutav. Ako ce se pojaviti neka vijest vazna u vezi Seove reprezentativne karijere, bice ti na portalu SS.ba...Btw. nisam dosad vidio da je neko napisao neku ruznu rijec vezanu za Sea ovdje kako to neki zele prikazati. Pravda za slobodne umetnike iz reda Sea-rusioca
protiv Argentine staviti Kolasinca na poziciju lijevog beka,a Salihovica na poziciju Lulića!
vrijeme radi za naseg novog Zmaja,sve je na njemu,neka se izbori za svoj status u Salkeu i ima zagarantovano mjesto u prvom timu Zmajeva.... ne sumnjam da ce on do Brazila biti u top formi,samo da ga povrede zaobiđu!
p.s.
podrzavam banove ovoj djecurliji,jer nema smisla citati njihove gluposti!
vrijeme radi za naseg novog Zmaja,sve je na njemu,neka se izbori za svoj status u Salkeu i ima zagarantovano mjesto u prvom timu Zmajeva.... ne sumnjam da ce on do Brazila biti u top formi,samo da ga povrede zaobiđu!
p.s.
podrzavam banove ovoj djecurliji,jer nema smisla citati njihove gluposti!
Dobro si citiro: ''ozbiljne teme'', tim da je ovo ozbiljna tema, znaci da ja nekazem da se nesmije zajebavati, ali ima i kraja. Realno, nija nisam za ban zauvijek, ali kad se da opomena i nakon opemene se fazon jos krece mislim da se moze banovati taj koji nastavi troljati, u to je Admin slobodan sto se kaze.Astren je napisao/la:Sto jest, nije..Ovi banovi nemaju smisla. Kad bi pogledali ove ''ozbiljne teme'' evropskih velikana fudbala, svakog treceg forumasa bi trebalo banovati ne samo zauvijek vec za svaku mogucu dimenziju iz koje se moze registrovati. Samo kad pogledas prepucavanja na relaciji izmedju realovaca i barcinih navijaca, pa onda BvB vs bayern, pa arsenal vs FCB pa domace topice, sve je ispunjeno govorom mrznje da ti se zgadi forum za 100 godina, a ljudi inace raspravljaju o obicnoj igri-fudbalu. Kad bi te ljude uspio skupiti u jednu sobu i ostaviti nasamo 10 minuta pa bilo bi krvi do pasa. Ali zato na drugoj strani foruma imate ovu stranicu, sa fenomenalnom dozom kreativnosti i humora(onaj fazon sa Dekartom je nesto najbolje sto sam vidio na ovom forumu) i onda to nekom smeta.
" onclick="window.open(this.href);return false; Dobro vas je,cura mi se udalaEmir_BIH je napisao/la:Dobro si citiro: ''ozbiljne teme'', tim da je ovo ozbiljna tema, znaci da ja nekazem da se nesmije zajebavati, ali ima i kraja. Realno, nija nisam za ban zauvijek, ali kad se da opomena i nakon opemene se fazon jos krece mislim da se moze banovati taj koji nastavi troljati, u to je Admin slobodan sto se kaze.Astren je napisao/la:Sto jest, nije..Ovi banovi nemaju smisla. Kad bi pogledali ove ''ozbiljne teme'' evropskih velikana fudbala, svakog treceg forumasa bi trebalo banovati ne samo zauvijek vec za svaku mogucu dimenziju iz koje se moze registrovati. Samo kad pogledas prepucavanja na relaciji izmedju realovaca i barcinih navijaca, pa onda BvB vs bayern, pa arsenal vs FCB pa domace topice, sve je ispunjeno govorom mrznje da ti se zgadi forum za 100 godina, a ljudi inace raspravljaju o obicnoj igri-fudbalu. Kad bi te ljude uspio skupiti u jednu sobu i ostaviti nasamo 10 minuta pa bilo bi krvi do pasa. Ali zato na drugoj strani foruma imate ovu stranicu, sa fenomenalnom dozom kreativnosti i humora(onaj fazon sa Dekartom je nesto najbolje sto sam vidio na ovom forumu) i onda to nekom smeta.

Zarotirati Pjanica i Misimovica po potrebi te ubaciti Hajrovica kad Misketu dusa izadje na nos. Salihovic je malo ogranicen za ulogu zadnjeg veznog jer, kako kazu, desna noga mu sluzi samo da se popne na autobus. Ali nemamo nista bolje tu osim mozda Mede kad je u formi.19risha88 je napisao/la: Seo će biti naš dinamit u odbrani... Ja čekam ovu postavu nekad,valjda ako Bog da dočekam![]()
Odbrana beton po prvi put u zadnjih 10 godina. Napad beton kao i uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.