Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
mi smo u 2010 zar munib nije trebao napustiti savez?
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Hasrett je napisao/la:mi smo u 2010 zar munib nije trebao napustiti savez?
Kad budemo u 3010, mozda tad

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gledam ove današnje slike Sušića i moram na njima vidjeti i onog lopova i optuženika Ušanovića! Pa ljudi moji je li i u jednoj zemlji ovo moguće da osuđenik i dalje obavlja dužnost? Kao nije više generalni sekretar nego ima neku drugu funkciju, ima qrac! Isto je on (ista pozicija) kao i prije,vuče sve konce i muti kao i do sada. I onda se sramimo i kao žalimo što smo na jako niskom 100. mjestu po kvalitetu lige i fudbala. I treba nam tako da nas ponižavaju kad smo stoka, sve lopov do lopova, čitava država nam je takva jbga! Sami smo krivi, ha ja!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kod nas je sve cudno, sto li
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Alucard je napisao/la:Gledam ove današnje slike Sušića i moram na njima vidjeti i onog lopova i optuženika Ušanovića! Pa ljudi moji je li i u jednoj zemlji ovo moguće da osuđenik i dalje obavlja dužnost? Kao nije više generalni sekretar nego ima neku drugu funkciju, ima qrac! Isto je on (ista pozicija) kao i prije,vuče sve konce i muti kao i do sada. I onda se sramimo i kao žalimo što smo na jako niskom 100. mjestu po kvalitetu lige i fudbala. I treba nam tako da nas ponižavaju kad smo stoka, sve lopov do lopova, čitava država nam je takva jbga! Sami smo krivi, ha ja!
i ja se to pitam? zar nije trebao napustiti savez? jer je osudzen? i kada treba u zatvor? sto se nista nedesava u jeebbenim savezu?
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
hebiga drug, kod nas ti je kada običan čovjek napravi neki prekršaj i bude osuđen za nešto, naravno da će što prije u zatvor. S druge strane ako si neki glavonja i imaš neku "moć", ne samo da ćeš biti slobodan i slobodno se kretati, nego ćeš čak ostati na svojoj poziciji i obavljati posao kao i do tada...Hasrett je napisao/la:Alucard je napisao/la:Gledam ove današnje slike Sušića i moram na njima vidjeti i onog lopova i optuženika Ušanovića! Pa ljudi moji je li i u jednoj zemlji ovo moguće da osuđenik i dalje obavlja dužnost? Kao nije više generalni sekretar nego ima neku drugu funkciju, ima qrac! Isto je on (ista pozicija) kao i prije,vuče sve konce i muti kao i do sada. I onda se sramimo i kao žalimo što smo na jako niskom 100. mjestu po kvalitetu lige i fudbala. I treba nam tako da nas ponižavaju kad smo stoka, sve lopov do lopova, čitava država nam je takva jbga! Sami smo krivi, ha ja!
i ja se to pitam? zar nije trebao napustiti savez? jer je osudzen? i kada treba u zatvor? sto se nista nedesava u jeebbenim savezu?

- Ponos Torina
- Kontakt:
Neznam jeli ko napisao prije mene al negdje sam citao da je Benzemi Susic idol....
Vidjecemo sta moze Safet samo ako bude ona Ne sam Safete jedino tako mozemo uspjeti ako se nebudu petljali mnogi u njegov posao kao sto je Ciro slagao strucnjake i menagere oko sebe prije svake utakmice..
Vidjecemo sta moze Safet samo ako bude ona Ne sam Safete jedino tako mozemo uspjeti ako se nebudu petljali mnogi u njegov posao kao sto je Ciro slagao strucnjake i menagere oko sebe prije svake utakmice..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Neznam jeli ko napisao prije mene al negdje sam citao da je Benzemi Susic idol....
tačno

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Ponos Torina
- Kontakt:
To sigurno al neznam Mene Messi toliko podsjeca na Susica neznam zasto valjda zbog nekih driblinga i porodoraMirza_Hordas je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Neznam jeli ko napisao prije mene al negdje sam citao da je Benzemi Susic idol....
tačnoi nije samo benzemi, ima još igrača po europi kojim je sušić idol

Dolaskom Safeta Susic-a na kormilo repke rijesice nekoliko stvari bar za ovaj ciklus a to je sigurno stadion ubjedzen sam da ce se skoro sve utakmice igrati na Kosevu uz pjesmu Safete Sajo Sarajlijo hehe kao nekad...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pitam se samo u kojem momentu se Pape zapitao "U sta sam se ovo uvalio"

Jos je Salem ''pjevac'' i dobar,kad mu Iljo D.K ili Cekoslav ulete o Sulji i njegovim ''kap'cetitima je iluzorno i pisati.Dado je napisao/la:Pitam se samo u kojem momentu se Pape zapitao "U sta sam se ovo uvalio"![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Salem pomocnik papetu

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sušić Sušić Sušić...i svi su oni Sušići!
[youtube][/youtube]
Legendarno!
[youtube][/youtube]
Legendarno!

- Alen Škoro
- Kontakt:
UpravoAlucard je napisao/la:Gledam ove današnje slike Sušića i moram na njima vidjeti i onog lopova i optuženika Ušanovića! Pa ljudi moji je li i u jednoj zemlji ovo moguće da osuđenik i dalje obavlja dužnost? Kao nije više generalni sekretar nego ima neku drugu funkciju, ima qrac! Isto je on (ista pozicija) kao i prije,vuče sve konce i muti kao i do sada. I onda se sramimo i kao žalimo što smo na jako niskom 100. mjestu po kvalitetu lige i fudbala. I treba nam tako da nas ponižavaju kad smo stoka, sve lopov do lopova, čitava država nam je takva jbga! Sami smo krivi, ha ja!

NON MOLLARE MAI
Ko je ovaj debeli glavonja?Vidi kako ga gleda,susica ce malo ovi novinari okupirat,ima da poludi,ciri to bilo drago,bas ce mi nedostajati one njegove izjave lude i psovke,al ko ga ****,ode svojim putem !
12.9.2009.
benzemin idol je ronaldo...onaj debeliMirza_Hordas je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Neznam jeli ko napisao prije mene al negdje sam citao da je Benzemi Susic idol....
tačnoi nije samo benzemi, ima još igrača po europi kojim je sušić idol

Mogu misliti spike dzes' Pape ebote patak,sjecas se onog penala sto ti ja nisam dosudio tamo osamdest i nekerob do bagro je napisao/la:Salem pomocnik papetu![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Mogu misliti spike dzes' Pape ebote patak,sjecas se onog penala sto ti ja nisam dosudio tamo osamdest i nekerob do bagro je napisao/la:Salem pomocnik papetu![]()

Mogao bi ovaj medju stativama da stoji

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jest'kad bi mogao stati,bilo bi dobro.
Salem Prolic zlatna ''zvizdjajka''
Salem Prolic zlatna ''zvizdjajka''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
salem je bar neko za anonimuse iz saveza
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim