FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 05 jan 2010, 13:51

Pa sta cemo mi sa ovolikim pojacanjima! :mrgreen:
Racunaj da nam Vranjes 99% odlazi, jos nije isljuceno da ode i Bilibija, Ljubojevic vec otisao a ima opcija da ode i Maksimovic, odnosno cijeli vezni red a napadaca nismo ni imali , mene vise brine ko ce zamjeniti Petrica ako ostane tamo u Belgiji ,citam danas u Sportu da je O. Vranjes zvanicno pozajmljen Napretku iz Krusevca a druge alternative se i ne spominju jedino ako ne cuvaju u rukavu nesto tipa Vuleta Trivunovica, al dobro prelazni rok je tek poceo i ja sam prezadovoljan. ;)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 13:57

gavra je napisao/la:
Pa sta cemo mi sa ovolikim pojacanjima! :mrgreen:
Racunaj da nam Vranjes 99% odlazi, jos nije isljuceno da ode i Bilibija, Ljubojevic vec otisao a ima opcija da ode i Maksimovic, odnosno cijeli vezni red a napadaca nismo ni imali , mene vise brine ko ce zamjeniti Petrica ako ostane tamo u Belgiji ,citam danas u Sportu da je O. Vranjes zvanicno pozajmljen Napretku iz Krusevca a druge alternative se i ne spominju jedino ako ne cuvaju u rukavu nesto tipa Vuleta Trivunovica, al dobro prelazni rok je tek poceo i ja sam prezadovoljan. ;)
ne odlaze ni vranjes ni bilbija :)
pusti te novinarske patke :)

ljubojevic jeste otisao.

a petric , to je veliko pitanje da li ce otici, on odlazi vec dvije godine :) i to uvijek u blegiju, na kraju krajeva pod ugovorom je, ne moze to bez borca i obestecenja dobrog, a onda bi se u toj hipotetickoj situaciji i kupiti nesto moglo od obestecenja za petrica :=)

na kraju krajeva, ima tu i onaj mali gagula i markic na pozicviji stopera, al vidjecemno

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 05 jan 2010, 14:05

ne odlaze ni vranjes ni bilbija :)
pusti te novinarske patke :)
Ma nemoj biti siguran da je to novinarska patka, ne znam mozda sam ja previse skeptican al kad bi stigla neka ponuda mislim da bi oni istog trenutka otisli, ja mislim da je novinarska patka ona ponuda za Bilibiju 900000 i neka bruka plata :roll: , a Vranjesu istice ugovor na ljeto pa bi ga utopili za bilo kakave pare jer on nece 100 % produziti ugovor, a za Petrica se slazem :D ,al mozda ga usere pa ostane u ubecanoj zemlji. Gagula je bio dosta povrijedjen i ne znam u kakvoj je formi, a Markica bi bilo bolje forsirati na zadnjem veznom jer je imao par odlicnih partija tokom prvog dijela.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 05 jan 2010, 14:06

Ma samo nek oni dovode pojacanja,od 10 moraju bar 3 da valjaju necemu! :mrgreen:
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 14:07

Ma sve u svemu ja sam prezadovoljan kako teku prvi dani prelaznog roka, a opet ću se ponoviti, svi koji su nezadovoljni, a imaju mogućnost da idu neka idu... Najnovija info oko Vranješa je ta da se od njega ultimativno traži produženje ugovora, u protivnom ide na klupu, konačno da su ljudi počeli razmišljati kako se vodi klub...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 05 jan 2010, 14:14

Najnovija info oko Vranješa je ta da se od njega ultimativno traži produženje ugovora, u protivnom ide na klupu, konačno da su ljudi počeli razmišljati kako se vodi klub...
E ovo mi se svidja, tako rade svi klubovi u svijetu,neka je on dijete Borca ,al dosta smo davali igrace za dzabe.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 14:17

Pa naravno, možeš ti biti dijete Borca koliko hoćeš, al ako već ideš onda ima da se na tebi uzme neka lova, pa bar za ono struje što je potrošio dok se tuširao svih ovih godina...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 14:28

VB 1987 je napisao/la:Ma sve u svemu ja sam prezadovoljan kako teku prvi dani prelaznog roka, a opet ću se ponoviti, svi koji su nezadovoljni, a imaju mogućnost da idu neka idu... Najnovija info oko Vranješa je ta da se od njega ultimativno traži produženje ugovora, u protivnom ide na klupu, konačno da su ljudi počeli razmišljati kako se vodi klub...
imas dobre izvore VB :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 14:47

jovanbl je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma sve u svemu ja sam prezadovoljan kako teku prvi dani prelaznog roka, a opet ću se ponoviti, svi koji su nezadovoljni, a imaju mogućnost da idu neka idu... Najnovija info oko Vranješa je ta da se od njega ultimativno traži produženje ugovora, u protivnom ide na klupu, konačno da su ljudi počeli razmišljati kako se vodi klub...
Ne razumijem te šta si htjeo da kažeš? :(
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 14:49

VB 1987 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
Ne razumijem te šta si htjeo da kažeš? :(
nista skepticno ni cinicno, nego imam istu informaciju , poprilicno blisku upravi kluba :) zato kazem da imas dobre izvore :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 14:51

jovanbl je napisao/la:
Pa takav pristup je baš onakav kao da ga ja vodim, kažem ti da se tako vodi klub, a imam ja izvore koji su iz samog kluba, kako bi se reklo sa samog vrha...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 14:56

VB 1987 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
Pa takav pristup je baš onakav kao da ga ja vodim, kažem ti da se tako vodi klub, a imam ja izvore koji su iz samog kluba, kako bi se reklo sa samog vrha...
naravno jedini moguci pristup, to je profesionalizam i tu nema emocija nazalost.

Ne moze borac praviti igrace i afirmisati ih da bi oni slobodni kao ptice odlazili u druge klubove, a mi moramo da plcamo obestecenje za svakog.
vranjes mi je pravo drag igrac, dobar , klasa, jedan od igraca koji je kicma tima, al ako ce se zahebavati s klubom ima da ide na klupu 6 mjeseci pa da vidim kako ce se onda prodati kad mu istekne ugovor.

nema nezamjenljivih.

al produzice vrsanjes ugovor siguran sam ja u to :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 14:58

Slušaj kada to uradi, ja ću mu tek onda oprostiti cijepanje dresa, a kažem ti da nisam ni mogao pretpostaviti da će ovi znati kako se vodi klub, a jes vidio ko sastavlja ugovore, hahahaha, Tegeltija, a znaš li kakvu on funkciju obavlja trenutno, Predsjednik Suda, pa da vidimo kako će ga on sastaviti, hahahahaha
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 15:01

VB 1987 je napisao/la:Slušaj kada to uradi, ja ću mu tek onda oprostiti cijepanje dresa, a kažem ti da nisam ni mogao pretpostaviti da će ovi znati kako se vodi klub, a jes vidio ko sastavlja ugovore, hahahaha, Tegeltija, a znaš li kakvu on funkciju obavlja trenutno, Predsjednik Suda, pa da vidimo kako će ga on sastaviti, hahahahaha
ja sam nekako siguran da ce produziti ugovor :)

a kakvi ce ugovori biti vidjecemo :)

koliko ja znam on ih ne sastavlja, nego samo kontrolise :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 15:02

hahahaha, pa kud će ti veće zlo, znaš li da je on bio tužilac u specijalnom tužilaštvu, hahahaha, e ko nas sada dobije na sudu svaka mu čast ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 jan 2010, 15:11

VB 1987 je napisao/la:hahahaha, pa kud će ti veće zlo, znaš li da je on bio tužilac u specijalnom tužilaštvu, hahahaha, e ko nas sada dobije na sudu svaka mu čast ;)
pacuj sadasnja garnitura uprave nije bas iz fudbalskog svijeta , nego je to konglomerat ljudi razlicitih struka, udruzenih u jednom cilju valjda, vidjecemo kako ce se snaci u tom fudbalskom svijetu :) do sad se nekako bore :) do imas tamo npr i onog dr stanetica on je sef zdravsvene komisije, i koliko cujem priprema se poseban program ishrane za igrace, pa poseban rezim dolaska igraca u borac prolaskom kroz zdravstvene kontrole kojih istini za volju do sad nije bilo, pa imas travara revizora koji se brine da sve to funkcionise u finasnijskom smislu, pa suputa direktora banke koji se brine isto o finansijama, pa kopanju koji se birne o medijima i marketingu, evo sad su imenovali i sefa marketing sluzbe borca.

sve u svemu vidjecemo, sta ce od tog biti :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 15:19

jovanbl je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:hahahaha, pa kud će ti veće zlo, znaš li da je on bio tužilac u specijalnom tužilaštvu, hahahaha, e ko nas sada dobije na sudu svaka mu čast ;)
pacuj sadasnja garnitura uprave nije bas iz fudbalskog svijeta , nego je to konglomerat ljudi razlicitih struka, udruzenih u jednom cilju valjda, vidjecemo kako ce se snaci u tom fudbalskom svijetu :) do sad se nekako bore :) do imas tamo npr i onog dr stanetica on je sef zdravsvene komisije, i koliko cujem priprema se poseban program ishrane za igrace, pa poseban rezim dolaska igraca u borac prolaskom kroz zdravstvene kontrole kojih istini za volju do sad nije bilo, pa imas travara revizora koji se brine da sve to funkcionise u finasnijskom smislu, pa suputa direktora banke koji se brine isto o finansijama, pa kopanju koji se birne o medijima i marketingu, evo sad su imenovali i sefa marketing sluzbe borca.

Slušaj me, očigledno je da tamo trenutno sve konce u rukama drži Kopanja, on je jedan od ljudi koji su zainteresovani da klub preuzmu u privatizaciji, medijski je jako moćan i činjenica da trenutno njegovi mediji rade u interesu kluba, a nikom i nije pametno da sa njim ulazi u sukob, jer je on vlasnik dva najveća pisana medija u Republici Srpskoj i jednog jako slušanog elektronskog medija...

Ono što mene sada najviše raduje je to on preko svojih medija u savez gura ljude kojima je Borac veoma bitan, veoma važno će biti to da Zoka Kalinić preuzme F/S R.S. I da Draško Ilić uđe u savez BiH i to u sami vrh, evo sada ću reći jednu stvar koju niko nije spomenuo ovdje, dolazak Vlastimira Jovanovića je dogovoren sa predsjednikom slavije Bogdanom Čekom, baš iz razloga što će Borčevi ljudi sada u savez i on je preko poklanjanja tog igrača Borcu (dobro ste pročitali) pokušao sebi da obezbijedi opstanak u savezu, ovaj igrač je 99 posto novi član Borca bez marke obeštećenja, jedino u slučaju ponude iz inostranstva koja se nebi mogla odbiti... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 05 jan 2010, 16:31

VB 1987 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

Slušaj me, očigledno je da tamo trenutno sve konce u rukama drži Kopanja, on je jedan od ljudi koji su zainteresovani da klub preuzmu u privatizaciji, medijski je jako moćan i činjenica da trenutno njegovi mediji rade u interesu kluba, a nikom i nije pametno da sa njim ulazi u sukob, jer je on vlasnik dva najveća pisana medija u Republici Srpskoj i jednog jako slušanog elektronskog medija...

Ono što mene sada najviše raduje je to on preko svojih medija u savez gura ljude kojima je Borac veoma bitan, veoma važno će biti to da Zoka Kalinić preuzme F/S R.S. I da Draško Ilić uđe u savez BiH i to u sami vrh, evo sada ću reći jednu stvar koju niko nije spomenuo ovdje, dolazak Vlastimira Jovanovića je dogovoren sa predsjednikom slavije Bogdanom Čekom, baš iz razloga što će Borčevi ljudi sada u savez i on je preko poklanjanja tog igrača Borcu (dobro ste pročitali) pokušao sebi da obezbijedi opstanak u savezu, ovaj igrač je 99 posto novi član Borca bez marke obeštećenja, jedino u slučaju ponude iz inostranstva koja se nebi mogla odbiti... ;)
Vi nama "uzeste" Jovanovica ispred nosa!
E bas ste fuj! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 jan 2010, 20:31

Stojan Vranjes ima ponudu rumunskog prvoligasa Panduri.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 22:34

Pa nadamo se da je solidna sa finansijskog aspekta, trebalo bi ga unovčiti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.