FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 11 nov 2013, 00:40

Ima li istine u ovome neke, navodno je Eldar Ikanović naš novi igrač, s njim je sve dogovoreno, igrat će u drugoj polusezoni, inače ovaj igrač je iz Banovića bio je kapiten mlade reprezentacije BIH koliko znam pored Budućnosti igrao je i u Thunu (Švicarska), ako je istina super jer nam ovakav igrač u sredini terena fali :)

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 11 nov 2013, 01:33

Trkač baš kao i Jaha , takvih imamo i previše , treba nam mozak u ekipi , tipa Trumica ili nekada Karića ...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 nov 2013, 13:12

manijak101 je napisao/la:Trkač baš kao i Jaha , takvih imamo i previše , treba nam mozak u ekipi , tipa Trumica ili nekada Karića ...
Nama takav i treba, u sredini imamo samo Jahu, Pema je bio dobar, ali mislim da će i njega Vojo ili da pošalje negdje ili će na klupu, Slomić se po svemu sudeći vraća, takođe Tasić je blizu dolaska (povratka) kao i napadač iz Zvornika ne znam mu tačno ime, uglavnom dosta će ekipa da se promijeni na zimu, i danas od 19h na TV Lukavac možete pratititi snimak utakmice Branitelj - Radnički :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2013, 13:20

samolukavac je napisao/la:
manijak101 je napisao/la:Trkač baš kao i Jaha , takvih imamo i previše , treba nam mozak u ekipi , tipa Trumica ili nekada Karića ...
Nama takav i treba, u sredini imamo samo Jahu, Pema je bio dobar, ali mislim da će i njega Vojo ili da pošalje negdje ili će na klupu, Slomić se po svemu sudeći vraća, takođe Tasić je blizu dolaska (povratka) kao i napadač iz Zvornika ne znam mu tačno ime, uglavnom dosta će ekipa da se promijeni na zimu, i danas od 19h na TV Lukavac možete pratititi snimak utakmice Branitelj - Radnički :)
Eh vala odakle si neke od informacija izvadio samo ti znaš.

Btw Ikanović trenira sa prvim timom zadnjih 20tak treninga, tako da za njega uopšte nije novost. Pitanje je samo hoće li biti spreman.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 nov 2013, 19:04

e sad rahat pogledat snimak, da vidimo kako su ti golovi pali

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 nov 2013, 21:00

Au Hasanovića, ima li igrač kojeg je on dobio u duelu???! Jbt pa kakvo ponašanje i greška kod drugog gola. Definitivno i on ide na moju listu nepoželjnih, zajedno sa neznalicom Redžićem.
Al ovdje je i Vojvodić pogriješio vađenjem Jahića. Iskusan je on igrač, uvjeren sam da bi izgurali do kraja i uzeli 3 boda. Svjestan je toga i Darko al lako je pametovat sada kad je sve gotovo.
Kad smo zadnji put primili go iz igre, nakon akcije? Meščini u Livnu, ostalo je sve nakon prekida bilo i neke gužve u 16.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 11 nov 2013, 21:03

I u livnu je bio slobodan udarac pa je odbrana ispala i golman nije zatvorio ugao

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 nov 2013, 00:18

Casper ovaj momak Ikanović biće veliko pojačanje za nas, Vojvoda do Marta ima da ih spremi sve :)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 nov 2013, 11:47

Sad pogleda pregled utakmice.. Džemo :lol: , o njemu sam podavno rekao sve, mislim da bi bio jedan od najboljih igrača ove lige da ima makar 1 gr. mozga.

P.S. Lugavić je zaista odličan golman. Mi da imamo jednog Lugavića bili bi najmanje drugi, čak i sa ovakvom katastrofalnom igrom.
075

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 12 nov 2013, 13:09

samolukavac je napisao/la:Casper ovaj momak Ikanović biće veliko pojačanje za nas, Vojvoda do Marta ima da ih spremi sve :)
auu , stvarno ce biti veliko pojacanje , moci ce da istrci 8-9 km na utakmici , i da odigra 3 tacna pasa na 5 metara (procentualno receno 6% tacnih pasova) , ljudi moji treba nam neko ko ce povuci loptu ,napraviti viska a ne jos jedan trkač , takvih imamo i previse .( Jahic A. , Jahic O. , Cejvanovic )
Bolje onda isti taj zadatak trkača dat Mujagicu , i on moze trcati kao i ovaj ... Jos je cak pametniji igrac sa svojih 18 godina nego famozni "Ikanovic" .
Podhitno se rijesiti Redzica , Hasanovica , Junuzovica , dovesti nekog kvalitetnog napadaca ..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 nov 2013, 14:01

Na ovom pregledu utakmice, nakon drugog našeg gola, Jaha i Vojvoda, svađaju se nešto?
slika
Vovodina reakcija nakon ne iskorištene prilike Redžića 1 na 1 :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 nov 2013, 14:10

Ma kakva svađa, samo što nije baš ugodno slaviti sa Vojvodom gol, ja sam kontao da će Jahi rame isčupati kad ga malo protrese u žaru trenutka.... :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 nov 2013, 14:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovog podhitno treba dovest u redove ekipe sa Jošika.... uklopio bi se od prve, očiju mi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Btw: 3. kantonalna liga kod nas ima veću posjećenost nego Prva federalna u Mostaru, Livnu itd itd. Još jedan dokaz da najmnogoljudniji kanton živi za nogomet. :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 nov 2013, 14:16

Casp3r je napisao/la:Ma kakva svađa, samo što nije baš ugodno slaviti sa Vojvodom gol, ja sam kontao da će Jahi rame isčupati kad ga malo protrese u žaru trenutka.... :lol: :lol:
Na to sam i sumnjo, lud šef pravo, al neka njega kod nas što je duže moguće..

Eh, sjetih se kako neki Tuzlak govori kako nam Vojvoda ovaj put neće ništa dobrog donijeti, samo suprtno, a čovjek preporodi ekipu. Da smo imali sreće, kao što nismo, sada bi bili među prvih 5 ekipa, a ne sumnjam da ćemo na kraju gore i završiti.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 nov 2013, 14:19

Casp3r je napisao/la:

Ovog podhitno treba dovest u redove ekipe sa Jošika.... uklopio bi se od prve, očiju mi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Btw: 3. kantonalna liga kod nas ima veću posjećenost nego Prva federalna u Mostaru, Livnu itd itd. Još jedan dokaz da najmnogoljudniji kanton živi za nogomet. :D
Bit će da je neki Redžićev rođak. Dosta je nama i jedan Redžić u ekipi pa makar cijeli život sjedio na klupi.
Ne zamjerte :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 nov 2013, 14:24

SiouxLukavac je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Ma kakva svađa, samo što nije baš ugodno slaviti sa Vojvodom gol, ja sam kontao da će Jahi rame isčupati kad ga malo protrese u žaru trenutka.... :lol: :lol:
Na to sam i sumnjo, lud šef pravo, al neka njega kod nas što je duže moguće..

Eh, sjetih se kako neki Tuzlak govori kako nam Vojvoda ovaj put neće ništa dobrog donijeti, samo suprtno, a čovjek preporodi ekipu. Da smo imali sreće, kao što nismo, sada bi bili među prvih 5 ekipa, a ne sumnjam da ćemo na kraju gore i završiti.
Dodaj bod protiv Jedinstva koji je izgubljen u sudijskom, u Gračanici isto, ova dva boda koja su izgubljena takođe u sudijskoj, promašen 100000% šut u Kaknju u sudijskoj dodaj i to, dakle tih 5 bodova, bili bi na diobi 3. mjesta sa bodom zaostatka za 2. i 4 boda zaostatka za 1....

Ko zna možda je bolje ovako, da nema neke euforije pred početka sl. polu sezone, da to hladne glave krenemo, za razliku od ovih ekipa koje su najavile PL mi smo najavili opstanak i mjesto u gornjem dijelu tabele, mislim da ćemo mi svoj cilj dostići.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 nov 2013, 14:25

Casp3r je napisao/la:

slabo ko u državi ima veću posjećenost od ovi..ebote pun stadion.. :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 12 nov 2013, 16:52

Kakve je Darko imao trenutke kad smo primili drugi go? Jel kome otkinuo rame ili... :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 nov 2013, 17:00

studeni je napisao/la:
Kakve je Darko imao trenutke kad smo primili drugi go? Jel kome otkinuo rame ili... :)
" onclick="window.open(this.href);return false; - Pomno prati... :D Ima i gore slika iz moje prespektive...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 nov 2013, 18:04

SiouxLukavac je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Bit će da je neki Redžićev rođak. Dosta je nama i jedan Redžić u ekipi pa makar cijeli život sjedio na klupi.
Ne zamjerte :lol: :lol:
Sad sam tek vidio šta je Pantić promašio u Kaknju... s nekih dva metra... nogom...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.