FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 12 nov 2013, 00:42

invincible1921 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Da pitam zna li neko nesto vise o Arminu Hodzicu, po nekim mojim informacijama koje i nisu toliko provjerene ali eto, od iduce polusezone igrat ce kao posudjen igrac u Belgiji negdje a ne kod nas, tako da vrlo moguce ostajemo bez jednog finog igraca za ljetni dio sezone...
ma nek ide covjek,steta da takav talenat propada po ovim nasim livadam,vidi se potencijal koji uz pravi rad i pristup kojeg kod nas nema kako ni uslova moze postat novi dzeko.Svaka njemu cast i hvala mu za svaki dodir lopte koji nam je priustio sve mu najbolje zelim ,i da se jednog dana nakon uspjesne karijere u engleskoj vrati kod nas da je zavrsi :D
Šta će nam sa 38 godina, i Džeko je rekao da će karijeru završiti u Želji ali ako će dolaziti sa 38 godina, vala ne treba nam!
Grbavica naš je Hram!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 00:46

RiverPlate je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Da pitam zna li neko nesto vise o Arminu Hodzicu, po nekim mojim informacijama koje i nisu toliko provjerene ali eto, od iduce polusezone igrat ce kao posudjen igrac u Belgiji negdje a ne kod nas, tako da vrlo moguce ostajemo bez jednog finog igraca za ljetni dio sezone...
ma nek ide covjek,steta da takav talenat propada po ovim nasim livadam,vidi se potencijal koji uz pravi rad i pristup kojeg kod nas nema kako ni uslova moze postat novi dzeko.Svaka njemu cast i hvala mu za svaki dodir lopte koji nam je priustio sve mu najbolje zelim ,i da se jednog dana nakon uspjesne karijere u engleskoj vrati kod nas da je zavrsi :D
Šta će nam sa 38 godina, i Džeko je rekao da će karijeru završiti u Želji ali ako će dolaziti sa 38 godina, vala ne treba nam!
pa bgm kakva je kvlaiteta,ja bi sad radko pristo da jedan jahic dodje,ti ocigledno gledas neke druge lige na tv pa takoa mislis
=\_1921_/=

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 nov 2013, 00:52

Jahić nema 38 godina!
Grbavica naš je Hram!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 00:57

RiverPlate je napisao/la:Jahić nema 38 godina!
pa ima 30+,necese ni dzeko vratit u 38,nego u 33-35,sa 38 ce pestat igrat
=\_1921_/=

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 12 nov 2013, 00:57

@samozeljo
Buraz ti ko da si u Koreji roden :D de ohladi se malo ne lupaj majke ti, aladina ti :D

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 nov 2013, 01:01

RiverPlate je napisao/la:Jahić nema 38 godina!
pa ima 30+,necese ni dzeko vratit u 38,nego u 33-35,sa 38 ce pestat igrat
Niko sretniji od mene da dođe sa 33 i Štila i Coca!
Grbavica naš je Hram!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 nov 2013, 08:34

@ Alsudani
Sta hoces, places danima za te 2km, a sad neces?
Kako vise sam sebi ne dosadis sa ponovnim registrovanjem?

Dodji poslje u redakciju ss. ba, da dobijes nagradu zlatni ban svih vremena

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 12 nov 2013, 09:51

Sigurno je da ce bolje napredovat u nekoj boljoj zemlji, zato nek' ide i postane igracina.Meni je samo zao sto ga ovaj Jagodic nece pozvat, ali nema veze rezultati ce pokazat koga je sve pozvao.

Sto se tice Travnika trebamo uc hladne glave i odradit dobro gostovanje gdje bi trebali popunit onaj dio za goste i pomoc nasim momcima.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 nov 2013, 10:16

FKZ1921 je napisao/la:Uvazavam svacije misljenje,ali evo da kazem i svoje po pitanju slabe posjete na nasim utakmicama.
Evo razloga koji su u posljednjih mjesec dana navedeni,a zbog kojih neko ne dodje na utakmicu:
-cijene karata:jeli cijena od 5,33 km po utakmici visoka(godisnja karta podjeljena sa brojem utakmica kuci,sjever),
za jug i bitno manje(ne znam koliko je godisnja za jug),
-losa igra,slabi rezultati...realno,i ovo pada u vodu:imamo mlad tim,igramo lijepo,jedanaest utakmica nismo izgubili,u zadnjih osam primili samo jedan gol,trci smo sa realnim izgledima da do kraja ostanemo ozbiljan kandidat za titulu,pa mozda i duplu krunu,
-pun nam klinac parmaka tipa Adilovica,hocemo Aru,hocemo nasu djecu...nema Adila,puno nase djece,i ovaj argument pada u vodu,
-losi termini utakmica,et igrali nocne,igrali dnevne,isto,pada u vodu i ovo,
-losi uvjeti na stadionu:prljkave stolice,smrdi kanalizacija na sjeveru,nedovoljan br.ulaza...ovo stoji,ali ako uzmemo u obzir da na stadionu provedemo dva sata ukupno,da oko ulaza nema guzvi,i ovaj argument poprilicno gubi na snazi.
-manijaci na jugu prave pizdarije,prave ponekad,slazem se,ali jug je samo dio stadiona Grbavica,dakle slab argument,
-Dzelo jos uvijek direktor,dino trener,Greda predsjednik...realno ne mozemo biti presretni ovim kadrovskim rijesenjima,ali,ne vidim puno veze izmedju ovoga i ne dolaska na utakmicu.
Hajmo biti do kraja realni i sloziti se da nam navedeni argumenti za nedolazak na utakmice nisu cvrsti.
Ne znam hoce li ovo biti preteske rijeci ali cu ih napisati:ja mislim da u sustini nedostaje ljubavi i strasti,koja bi morala nadjacati nesta drugo sto nas odvede na drugu stranu umjesto na utakmicu.
Ne zelim nikako reci da svi ovi problemi ne stoje,ali svkako zelim reci da oni ne smiju biti razlogom nedolaska na utakmicu.Smetaju i meni ite kako,ali,iako ne zivim u Sarajevu,nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici,u Lukavici i po srednjoj Bosni.
Naprosto mislim da se moramo vise zrtvovati za klub.Nikakav problem necemo rijesiti nedolaskom na utakmicu,dapace,produbljavacemo probleme.
Vidio sam da je posljednjih dana zbog necega tema bio Hajduk.Pa kad smo kod toga evo par komparacija,vrlo poucnih:bio sam u subotu na Poljudu,gledao Hajduk_Istra.Vidite ovako:Hajduk je zadnji put bio prvak 2005.g,u Evropi s nekim sporadicnim rezultatima,igra u pet deka sa recimo utakmicom Zeljo-Velez,ALI:na utakmici 17000 ljudi(bio je doduse i nakav koncert prije utakmice,ali mi covjek pored mene kaze da je standard 15000 na Poljudu).Karta je 60 kuna istok,80 kuna zapad,i 40 kuna torcidin sjever,koji je uglavnom rasprodat kroz godisnje karte.E sad,reci cemio mi,poljud je poljud,i jest,jos uvijek je lijep stadion,vidi se da se odrzava,organizacija oko ulaza je bolja,ko u Minhenu se na stadionu toci pivo,prodaje hrana...
Ali sve je to samo dekor,sustina je u navijacima:njih ne interesuje koje je mjesto hajduk,kad je zadnji put osvojio titulu,kako trnutno igra,imali majstora na terenu,ko je direktor kluba...oni jednostavno vole svog Hajduka,bilu boju i nista ih u toj ljubavi ne moze pokolebati.
Bio bih presretan da na Grbavici osjetim tu ljubav i strast prema Zelji,kao nekad,kao sto sam to vidio u subotu na poljudu.
Evo čovjek rekao suštinu, ali slabo ga je ko pročitao jer je najbitnije da odgovoriš ovome koji je tebi odgovorio. Na ovo ću samo dodati da je možda previše sada nekome dati odjednom 80-100 maraka za godišnju pa ovih 5,33 i nije toliko relano. Jedini naččin da provjerimo da li je do cijene je taj da sada klub protiv Viteza spusti cijenu pa da vidimo. Da kaže 3 i 5 maraka i da vidimo. SHvatam ja da je nekome zbog cijene problem jer i meni bi bio da se poveća na recimo 15 KM, ali bi ipak pokušao doći na neke tekme jer bi se iskulirao za nekoliko kafa i sl. Isto tako derbi je derbi ali ja nisam išao jer im nedam 15 KM, a bio sam na svakoj tekmi na GRbi. Jbg neki moj princip.
Hajmo malo o igri o sastavu, odoličnoj partiji malog Sadikovića. Vratio mi je vjeru u fudbal na našim terenima. Treba ovoj djeci dati podršku. Zbog toga nekad kiksamo jer fali iskustva ali milina mi je gledati te momke. Svraka napokon kapitenski. Hajmo u TRavnik da ga više dobijemo.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 12 nov 2013, 11:03

Dnevni avaz 12.11.2013.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

sablja
Kontakt:

Post Postao/la sablja » 12 nov 2013, 11:37

pardon, nisam čita od početka raspravu o kartama, zanima me na koliko su vam povećali cijenu karte za jug?
100 NAŠIh

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 12 nov 2013, 11:40

sablja je napisao/la:pardon, nisam čita od početka raspravu o kartama, zanima me na koliko su vam povećali cijenu karte za jug?
za 1 km :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2013, 11:41

sablja je napisao/la:pardon, nisam čita
Pardon,nisam ni ja Tarzan :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 nov 2013, 11:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Možda je Dzejn,ako nije Cita? :lol: :lol: :lol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 12 nov 2013, 12:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Oplakah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 nov 2013, 12:28

Joj :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 12 nov 2013, 12:34

AsharaK je napisao/la:
sablja je napisao/la:pardon, nisam čita od početka raspravu o kartama, zanima me na koliko su vam povećali cijenu karte za jug?
za 1 km :)
Na koji ti kilometar mislis?
Jos jedan put:
km - oznaka za kilometar
KM - oznaka za konvertibilnu marku
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 nov 2013, 12:49

Vjerovali ili ne, suština je upravo taj dekor.
F.K.SARAJEVO

sablja
Kontakt:

Post Postao/la sablja » 12 nov 2013, 13:59

Ćita a ne čita ako misliš na majmuna.. :lol:

Maloprije Ćitan ( :mrgreen: ) da su polusezonske pretplate 30KM, ako vam je to teško dati za klub onda stvarno u k.... sve
100 NAŠIh

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 nov 2013, 14:22

sablja je napisao/la: Maloprije Ćitan ( :mrgreen: ) da su polusezonske pretplate 30KM, ako vam je to teško dati za klub onda stvarno u k.... sve
Druže moj, u Bosni je standard takav da je za hljeb/kruh dnevno dati marku puno :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 25 gostiju.