znači navijate za Young boyse, ee i ovo da čujem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Navijamo za smjenu Allegrija.Trezeguet17 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
znači navijate za Young boyse, ee i ovo da čujem
Identičnog sam mišljenja, nema tu otkaza ni za lijeka. Ovaj "ultimatum" je čisto bacanje prašine u oči navijačima širom svijeta, kad nekog želiš da smijeniš to uradiš odmah a ne da mu dadneš ultimatum od dva meča, koja realno ni najveći debil na svijetu ne može izgubiti.Claus je napisao/la:Ostaje i da pogubi obje. Nema teorije da mu tada uruče otkaz, ako već do sada nisu.milanist je napisao/la:cuj ostaje allegri ako dobij young boyse u prijateljskom mecu te genovu kod kuce, pa normalno da ce ove dvije momcadi dobiti, Genovu pogotovo iz poznatog razloga, sto ce to biti nasteljena utakmica ko sto gledam.
e je*i ga, da su bili bar malo skromniji.Genoa asked if they could sign El Shaarawy on loan in January. Both Milan and the player himself rejected the offer.
Osrednji igrači za osrednji klub kao što je Milan trenutno, ništa čudno brate moj.rope11 je napisao/la:Ali najbolja prica je da Genoa zeli Saravija i to bi ni manje ni vise, u nasem pravcu isao Lodi. A kruh te je*o.![]()
Kao potencijalna imena se spominju Santon ( meni licno bezvezan igrac ), Burdisso ( jos jedno sranje od igraca ), nekakav Bonaventura i Lodi. E je*o me svak' ako je Milan na ove likove spao.![]()
Inace, Arsenal se zanima za Silju. Bogme, ako se ponude fine pare, tesko da ce ovi nasi odoljeti.
Ovu temu je najbolje zaključati dok Allegri ne dobije nogu (po mogućnosti da klub napuste i Berlu + Galliani). Tačno se više nema šta pisati, jedino što možemo je dan i noć trubiti jednu te istu priču.milanist je napisao/la:zamro nam pdf momci, imali kakvi desavanja u vezi Milana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.