AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Trezeguet17
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Trezeguet17 » 11 nov 2013, 22:04

:lol: :lol: :lol:

znači navijate za Young boyse, ee i ovo da čujem :D
36 SCUDETTI Forza Juve !!!

Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 nov 2013, 09:43

Trezeguet17 je napisao/la::lol: :lol: :lol:

znači navijate za Young boyse, ee i ovo da čujem :D
Navijamo za smjenu Allegrija. ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 nov 2013, 10:46

Da cestitamo nasem zući 27 rodjendan... :mrgreen:

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 nov 2013, 11:59

Claus je napisao/la:
milanist je napisao/la:cuj ostaje allegri ako dobij young boyse u prijateljskom mecu te genovu kod kuce, pa normalno da ce ove dvije momcadi dobiti, Genovu pogotovo iz poznatog razloga, sto ce to biti nasteljena utakmica ko sto gledam.
Ostaje i da pogubi obje. Nema teorije da mu tada uruče otkaz, ako već do sada nisu.
Identičnog sam mišljenja, nema tu otkaza ni za lijeka. Ovaj "ultimatum" je čisto bacanje prašine u oči navijačima širom svijeta, kad nekog želiš da smijeniš to uradiš odmah a ne da mu dadneš ultimatum od dva meča, koja realno ni najveći debil na svijetu ne može izgubiti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 nov 2013, 12:37

Sampdoria smjenila trenera. Milan ima samo jednu pobjedu više i neuporedivo bolji roster a punoglavac je siguran na klupi :?
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 nov 2013, 13:45

Sretan rodjendan zuci i od mene :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 nov 2013, 16:00

Evo i trener Chieva dobio otakaz, čovjek koji je nadmudrio Allegrija je ostao bez posla. S druge strane mutavac na klupi Milana ni da mrdne, pa kako jadnu upravu imamo to je za ne povjerovati.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 nov 2013, 20:14

Cak je i Chievo imao neke kriterije zbog kojeg su smijenili trenera, a ovog naseg jos tapsu po ramenima i podrzavaju ga.
Ista stvar i sa Sampdoriom, a primjera radi, ljudi imaju samo 4 boda manje nego mi. :roll:

Genoa asked if they could sign El Shaarawy on loan in January. Both Milan and the player himself rejected the offer.
e je*i ga, da su bili bar malo skromniji. :lol:
ali zato je sve vise izvjesno da ce Niang seliti u januaru, nisu ga djabe tek tako "izostavili" sa spiska.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 nov 2013, 00:41

Tanti Auguri žuti 8-)

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 nov 2013, 08:56

Jucer je zvanicno otvoren objekat u kojem bi uskoro trebalo da sjedi nova uprava MIlana (Maldini, Albertini....) 8-)
slika
slika
slika
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2013, 09:10

I onda se pitamo gdje nestaju pare...
Sve je ovo fino i lijepo, nema govora, ali prioritet bi trebali biti igraci i izgradnja tima u cemu su u zadnje dvije godine opasno podbacili. Zbog toga nam se i desava ovo sto se desava.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 nov 2013, 12:41

Zahvaljujući novom sjedištu Milan će imati višemilionsku zaradu na godišnjem nivou. Jer centar će raditi 24h dnevno. Međutim, čisto sumnjam da će taj novac otići u popravljanje igračkog kadra. :mrgreen:

P.S :roll:
slika
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 nov 2013, 12:52

Takvog stopera sumnjam da cemo imati u skorije vrijeme,koji kiks su napravili njegovom prodajom.
Dajte im Balotelija za njega,gratis Matri i Zaccardo :D Pregotivan igrac :?

5 Reasons why Milan will be back climbing the table before the break:
(Via Gazzetta)
1- Easy fixtures: Milan has 3 easy matches next Genoa, Catania, Livorno.. 9 points could give Milan the confidence to be back fighting in the table, and then to play against Roma & Inter.
2- Players back from injury: This is the perfect time for Milan to have back their injured players as De Sciglio will solve the problem of the left back position, and can even be used to rest Abate; Bonera who can be completely ready to rest Zapata who played all matches so far with no rest; And finally El Shaarawy who was very important for the team last season.
3- The formation & Tactics: Allegri was forced to change the formation a lot this season, having all players back he can finally consider one formation and depend on it; The team can also train for this formation and tactics.
4- Winning Mentality: Allegri has to plant winning mentality in to the players instead of giving up fastly, Milan used to get a lot of points in last minutes and this was lacked in last games, and finally remind them which shirt are they playing for.
5- Balotelli: Balotelli has missed 5 matches due to suspension, and then there was injuries too.. This is the perfect time to have him back.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 nov 2013, 10:49

zamro nam pdf momci, imali kakvi desavanja u vezi Milana :lol: :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 nov 2013, 16:31

Djevojka Marija Balotellija (preko Facebooka): "Slobodno lajkajte sliku, Mario se neće ljutiti" (E)
slika

Koja perverzija :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 nov 2013, 16:35

Ali najbolja prica je da Genoa zeli Saravija i to bi ni manje ni vise, u nasem pravcu isao Lodi. A kruh te je*o. :lol:

Kao potencijalna imena se spominju Santon ( meni licno bezvezan igrac ), Burdisso ( jos jedno sranje od igraca ), nekakav Bonaventura i Lodi. E je*o me svak' ako je Milan na ove likove spao. :roll:

Inace, Arsenal se zanima za Silju. Bogme, ako se ponude fine pare, tesko da ce ovi nasi odoljeti.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 14 nov 2013, 16:47

rope11 je napisao/la:Ali najbolja prica je da Genoa zeli Saravija i to bi ni manje ni vise, u nasem pravcu isao Lodi. A kruh te je*o. :lol:

Kao potencijalna imena se spominju Santon ( meni licno bezvezan igrac ), Burdisso ( jos jedno sranje od igraca ), nekakav Bonaventura i Lodi. E je*o me svak' ako je Milan na ove likove spao. :roll:

Inace, Arsenal se zanima za Silju. Bogme, ako se ponude fine pare, tesko da ce ovi nasi odoljeti.
Osrednji igrači za osrednji klub kao što je Milan trenutno, ništa čudno brate moj.
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 nov 2013, 19:32

milanist je napisao/la:zamro nam pdf momci, imali kakvi desavanja u vezi Milana :lol: :lol:
Ovu temu je najbolje zaključati dok Allegri ne dobije nogu (po mogućnosti da klub napuste i Berlu + Galliani). Tačno se više nema šta pisati, jedino što možemo je dan i noć trubiti jednu te istu priču. :roll:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 nov 2013, 21:20

Zvijer 8-)

[youtube][/youtube]

i Pazzo mi te volimoo :D

[youtube][/youtube]

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 nov 2013, 21:38

I mi ispadamo gluplji sto se uopste nadamo Hachimu, taj ce izletiti iz Milana takvom brzinom da nece uspjeti ni prismrditi prvom timu. :roll:
Nazalost, tako nam je, prodaju ovo malo igraca sto valja, a ostavljaju svakakve ublehe da igraju.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.