AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kako nas je krenulo,mozda se za neko vrijeme rado sjetimo i igara Muntarija,Constanta,Matrija i ostalih 

Mozemo ih se jedino sjetiti u kontekstu da uvijek moze gore. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Iskreno se nadamrope11 je napisao/la:Mozemo ih se jedino sjetiti u kontekstu da uvijek moze gore.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/legenda ... ija/117789" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidio sam i ja da se po talijanskim portalima spominje i trener U21 repke Italije.
Ne znam sta da kazem, samo da ova ubleha ode pa nek dodje i Vlado Jagodić
Vidio sam i ja da se po talijanskim portalima spominje i trener U21 repke Italije.
Ne znam sta da kazem, samo da ova ubleha ode pa nek dodje i Vlado Jagodić
Il Club più titolato al mondo!
Drugovi Milanisti znam kako se osjecate ne tako davno smo bili u istoj situaciji ako ne i goroj ali valjda se brzo nesto promijeni jer ruzno je gledati takvog velikana u donjem djelu tabele sa branija klubovima
Sretno vam u nastavku valjda ce se desiti neki pomak tj zaokret u politici Milana
Sretno vam u nastavku valjda ce se desiti neki pomak tj zaokret u politici Milana

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala Yucca, zaokret ce se sigurno desiti na kraju sezone, al mi se nadamo i ranije pa da se i mi ukljucimo u borbu za scudetto 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Trequartista
- Kontakt:
Ma realno Milanu je bolje da ostane bez Evrope i tako će sigurno biti opasniji sljedeće sezone, evo inter i Roma ne igraju Evropa pa su konkurentni, da su u Evropi nigdje ih ne bi bilo do sada...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
S jedne strane jest bolje, a razlog si naveo, a s druge strane ukoliko izbori europu onda to znači više utakmica za gledat 

- francobaresi
- Kontakt:
Pedofil potvrdio da će Allegri ostati do kraja sezone. Ovom odlukom Milan je dotakao dno, apsolutno nikakav plan nemaju šta dalje, dali su podršku čovjeku koji nema pojma šta radi.Ma bravo debili nostalgični. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sumnjivo mi je to odmah bilo. Cuj rucak, kakav ba rucak, ako hoces dat treneru nogu to se rijesi po kratkom postupku. Vise ni ne krivim Alegrija. Pedofil je s ovom odlukom potvrdio da je on glavni problem Milana 

- francobaresi
- Kontakt:
Jedini im je cilj da klub srozaju što je više moguće. Uostalom na dobrom su putu, pa neka im je sa srećom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
Berlusconi je upravo rekao boli me k.u.r.a.c za AC Milan.
Tako je. Odavno govorim da sva trojica grobara moraju iz kluba. Ne zanima me kojim će redom ići, samo da ih moje oči više nikad ne gledaju u Milanu.celikmilan je napisao/la:Berlusconi je upravo rekao boli me k.u.r.a.c za AC Milan.
cuj ostaje allegri ako dobij young boyse u prijateljskom mecu te genovu kod kuce, pa normalno da ce ove dvije momcadi dobiti, Genovu pogotovo iz poznatog razloga, sto ce to biti nasteljena utakmica ko sto gledam.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ostaje i da pogubi obje. Nema teorije da mu tada uruče otkaz, ako već do sada nisu.milanist je napisao/la:cuj ostaje allegri ako dobij young boyse u prijateljskom mecu te genovu kod kuce, pa normalno da ce ove dvije momcadi dobiti, Genovu pogotovo iz poznatog razloga, sto ce to biti nasteljena utakmica ko sto gledam.
Ali cinjenica je da stvarno nema zainteresovanih kandidata za klupu Milana niti je jednostavno u sred sezone naci iole kvalitetnog i voljnog covjeka da nastavi Allegrija. Ovo je ipak Milan, ne mozes svakakvog hajvana dovesti da nas jos vise sroza na dno.
Pippo i jos par bivsih igraca su bili glavni kandidati, ali potpuno razumijem da se ljudi ne zele izlagati bespotrebnom riziku.
Ostaje da vidimo sta ce se zbiti, sta drugo mozemo... ko zna sta se muti medju njima.
Pippo i jos par bivsih igraca su bili glavni kandidati, ali potpuno razumijem da se ljudi ne zele izlagati bespotrebnom riziku.
Ostaje da vidimo sta ce se zbiti, sta drugo mozemo... ko zna sta se muti medju njima.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@rope, pa primjera radi, jedan Roberto Di Matteo, koji je osvojio Ligu prvaka i FA Cup s Chelseajom (
), nema angažmana i slobodan je kao ptica. Čovjek je Italijan, porijeklom iz Švicarske, gaji stil nogometa koji se oduvijek igrao u Seriji A i mlad je, željan dokazivanja.
Eto jedan kandidat za klupu, kad vam već Pippo toliko smeta.
Poenta je da je najbitnije da Allegri ode.

Eto jedan kandidat za klupu, kad vam već Pippo toliko smeta.

Nikome Pippo ne smeta, ali procitao sam da on jednostavno ne zeli na trenersku poziciju i da se osjeca nespremnim za to. I razumijem ga potpuno.
I ja sam za Di Mattea, ali ko ce ga znati sta se desava oko njega? Mozda covjek ne zeli u Milan, mozda je preskup, mozda je vec negdje angaziran, mozda ovo, mozda ono... ne mozemo razgovarati o njemu kao potencijalnom treneru ako ne znamo nijednu pojedinost o tome.
I ja sam za Di Mattea, ali ko ce ga znati sta se desava oko njega? Mozda covjek ne zeli u Milan, mozda je preskup, mozda je vec negdje angaziran, mozda ovo, mozda ono... ne mozemo razgovarati o njemu kao potencijalnom treneru ako ne znamo nijednu pojedinost o tome.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pipo daje takve izjave samo iz razloga sto je gospodin i nece o tome da razgovara dok god Milan ima trenera pa makar se on zvao i Alegri. Onog momenta kad Milan ostane bez trenera i kad se to mjesto ponudi Pipu (ako se ponudi) onda cemo znati njegovo pravo misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.