Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Samo kad vas se sjetim prije 3 sedmice , kako je propo kako je ovo kako je ono. Dozivat cete vi salihagu kad ga vise ne bude kao sto smo zalili i za papcem. Strasan igrac koji moze igrati ama bas sve pozicije na terenu sto dokazuje i ovim igrama u klubu. Meni vazda nas najdrazi igrac nadam se konacno ovakvim partijama i u reprezentativnom dresu GO SALI GO !
Kroz usi i sape.Hotio je rukom pa skonta da ce biti penal a ono opet Salihovic bi pucao.
Kako god okrenes nahebo si
A ovi sto su ga zivog sahranjivali i shrali uzduz i poprijeko,prepoznat ce se.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hvala bogu pa se i on konačno vraća u formu i da je konačno zavukao jedan iz slobodnjaka. 

- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Sejo!
Kada je u pravoj formi i dobro raspolozen moze puno pruziti ekipi, ali i reprezentaciji. Nazalost ove zadnje utakmice u repki i nije odradio bas najbolje, ali to sada nije bitno. Ponovo hvata pravu formu i sada ima popravni protiv Argentine da pruzi dobru partiju i u reprezentativnom dresu.
Kada je u pravoj formi i dobro raspolozen moze puno pruziti ekipi, ali i reprezentaciji. Nazalost ove zadnje utakmice u repki i nije odradio bas najbolje, ali to sada nije bitno. Ponovo hvata pravu formu i sada ima popravni protiv Argentine da pruzi dobru partiju i u reprezentativnom dresu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
nije ni imao prilika za slobodnjak...svaku sedmu utakmicu tek...a recimo ronaldo po utakmici opuca 7TheSpecialOne je napisao/la:Od kada vise nije dao gol iz slobodnjaka...
Bravo Sejo!

zadivljujuca statistika...i pored dva gola...iako je igrao na poziciji lijevog beka, bio je drugi najbolji igrac po broju dodavanja na utakmici...cak 59...za jednog beka previse...
to zapravo samo govori koliko je bio agilan u ovoj utakmici...sve se oko lijeve strane vrtilo...

to zapravo samo govori koliko je bio agilan u ovoj utakmici...sve se oko lijeve strane vrtilo...
Sejo je bio u skroz losoj formi. Al evo ga vratio se. Kod njega je problem jer zna lako crveni da zaradi. Kad je u formi jedan od glavnih igraca u nasoj repci. Samo treba da malo smiri zivce.harishp je napisao/la:Kroz usi i sape.Hotio je rukom pa skonta da ce biti penal a ono opet Salihovic bi pucao.
Ja mislim da nije dobio zabranu od 4 tekme prosle kvalifikacije da bi mi otisli na EP a poslije toga se je uvjek bocio sa povredama. Ona bas kad je Papac bio iza a Lulic na krilu. Dan nam je jos Sejo bio tu u sredini..

Evo ga Saurman drug prizvao.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bila je ista prica i za Lulica dok se trazio nakon povreda u Laziu.Koji je spletom okolnosti i on zaradio jednom crveni i to bas protiv iste repke.Ni jedan od njih nije zaradio kartone zato sto mu je svejedno za repkom ili ih boli qita za tom istom.Nego jednostavno srce,krv vuce pa bude brze od pameti.soko je napisao/la:Sejo je bio u skroz losoj formi. Al evo ga vratio se. Kod njega je problem jer zna lako crveni da zaradi. Kad je u formi jedan od glavnih igraca u nasoj repci. Samo treba da malo smiri zivce.harishp je napisao/la:Kroz usi i sape.Hotio je rukom pa skonta da ce biti penal a ono opet Salihovic bi pucao.
Ja mislim da nije dobio zabranu od 4 tekme prosle kvalifikacije da bi mi otisli na EP a poslije toga se je uvjek bocio sa povredama. Ona bas kad je Papac bio iza a Lulic na krilu. Dan nam je jos Sejo bio tu u sredini..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Covjece sta mu bi? Prosle sedmice imao super igru protiv najbolje ekipe na svijetu i sada ovo? Eh kad bi ovu trenutnu formu u Brazil odnjeo da nam naj problematicniju poziciju uredi...
Jbt al silji ove slobodnjake Sejo..Mislim da smo u tom segmentu igre medju najjacim repkama na svijetu..Pjanic,Sejo,Miske,pa i Hajrovic..Svakako ne treba zaboraviti ni Zuku koju takodjer izvodi dobro slobodnjake..
Raduje me dobra Sejina forma..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zuka je u onom svom kotrljiku kako se zove vazda davao iz slobonjaka ima odlican sut. Od kako je presao u genk ne suta nikako...Rios je napisao/la:Jbt al silji ove slobodnjake Sejo..Mislim da smo u tom segmentu igre medju najjacim repkama na svijetu..Pjanic,Sejo,Miske,pa i Hajrovic..Svakako ne treba zaboraviti ni Zuku koju takodjer izvodi dobro slobodnjake..
Znam,znam..Zato sam ga i naveo kao jednog od dobrih pucaca..Mada realano Pjanic,Sejo i Miske se rotiraju i to je tesko poremetiti..grgr je napisao/la:Zuka je u onom svom kotrljiku kako se zove vazda davao iz slobonjaka ima odlican sut. Od kako je presao u genk ne suta nikako...Rios je napisao/la:Jbt al silji ove slobodnjake Sejo..Mislim da smo u tom segmentu igre medju najjacim repkama na svijetu..Pjanic,Sejo,Miske,pa i Hajrovic..Svakako ne treba zaboraviti ni Zuku koju takodjer izvodi dobro slobodnjake..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Istina stim da sejo vecinom dobija one slobodnjake sa desne strane gdje ide direktno na ubacaj. Nije odavno sejo izveo neki slobonjak koji ide na gol... A boga mi i mi nismo odavno pogodili iz slobodnog ? Ne mogu da se sjetim jesmo li ijedan gol dali direktno iz slobodnog ove kvalifikacije ?
Nismo nijedan koliko se ja mogu sjetiti..grgr je napisao/la:Istina stim da sejo vecinom dobija one slobodnjake sa desne strane gdje ide direktno na ubacaj. Nije odavno sejo izveo neki slobonjak koji ide na gol... A boga mi i mi nismo odavno pogodili iz slobodnog ? Ne mogu da se sjetim jesmo li ijedan gol dali direktno iz slobodnog ove kvalifikacije ?

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dao bi u predzadnjoj tekmu,da Dzeko ne ubaci svoj guz.Rios je napisao/la:Nismo nijedan koliko se ja mogu sjetiti..grgr je napisao/la:Istina stim da sejo vecinom dobija one slobodnjake sa desne strane gdje ide direktno na ubacaj. Nije odavno sejo izveo neki slobonjak koji ide na gol... A boga mi i mi nismo odavno pogodili iz slobodnog ? Ne mogu da se sjetim jesmo li ijedan gol dali direktno iz slobodnog ove kvalifikacije ?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vrijeme je Seji da odlazi iz Hoffenheima u zadnoj vrijeme zasluzio je transfer, ne bi mu bilo lose da krene prema Stuttgartu, neka se opet pridruzi Vedi da se opet ta magija stvori kao i u Hoffenheimu.
Bas mu stoji.

Bas mu stoji.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
neće sejo ići po svemu sudeći , isto kao sto nije htio prije par godina ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.