Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 00:02
EDIN DZEKO institucija ove rep,kad nekom strancu spomente bosnu i fudbal u istoj recenici rece dzeko.Ljudi u svijetu a bgm i po evropi nisu znali ni gdje je bosna dok se edin nije pojavio,Bez ikakve dileme nas najbolji igrac u historji naravno mislim na ovu od rata na ovamo,i sigurno ja a ni bilo ko od vas u svom zivotu nece docekat jos jednog takvog da igra za nas,ima i drugih dobrih igraca tipa pjanic ,ali dzeko je ono sto mi svi volimo.Dzeko je obicna osoba,koja je trenirala po livadama poslije rata,osoba koja je zivjela pod granatama dijelia moju i vasu sudbinu,dok su ostali uzivali u milkama po raznim zemljama zapada.Dzeko je dao ovoj rep vise nego iko,njegovi golovi su nam tolko srece i radosti donijeli sigurno igrac koji nas je najvise razveslio od svih koji su igrali za rep ikada.Vjerovatno nece ga niko stici u golovima za rep bice nesto poput b.caltona u engleskoj.Sto neko napisa gore ,mi smo bez edina jedna prosjecna rep tipa slovenije,edin je ono sto nas odvaja od tog prosjeka i stavlja medju ove TOP10,TOP15,edin je ono sto nasoj rep daje pecat.Naravno da treba biti kritikovan,jer nije ni on bozanstvo,ali kakv god da je edinu se nista ne moze zamjeriti,bar sa moje strane jer je on za ovu zemlju i pored fudbala uradio vise nego malo koji politicar ili bilo koja druga osoba.Da je najgori za mene ce bit NAJBOLJI ! toliko
=\_1921_/=