nemoj zaboraviti licnu kartu, potpises se i to je toCarli je napisao/la:Hoću da se učlanim u Premier kladionicu da mogu igrat on d lajn. Samo trebam do kladionice otić' i reć' hoću to i to

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nemoj zaboraviti licnu kartu, potpises se i to je toCarli je napisao/la:Hoću da se učlanim u Premier kladionicu da mogu igrat on d lajn. Samo trebam do kladionice otić' i reć' hoću to i to
E fala staribob je napisao/la:nemoj zaboraviti licnu kartu, potpises se i to je toCarli je napisao/la:Hoću da se učlanim u Premier kladionicu da mogu igrat on d lajn. Samo trebam do kladionice otić' i reć' hoću to i to
Malo sam gledao, u drugim kladionicama vecinom stranim, kvota stoji i nema pada. Pa eto, mozda mali oprez sa ulogom.BeastZE je napisao/la:Gussing-Oberwart (-150,5+) Over @ 1,85
Premier jos drzi kvotu 1,85 , u Sportplusu je kvota vec pala na 1,50 , a u Bet live-u 1,60 .
Sretno !
masteRofPoker je napisao/la:Iako sam antitalenat za koseve i kosarku, odlucim se pogledati rezultate proslih godina i ovo je prolazilo zadnje 2 ili 3 godine :
Rosa Random - Zielona Gora over (154,5)
Siroki - Partizan Partizan over ( 74,5 )
Olymiakos - Paok Olyimpiakos over ( 86,5) ili hendikep Olympiakos ( 21,5 )
Cisto statistikcki i tradicija.
Sretno.
Rose po 18,5 over. ako veceras ne ode nek **** sebi mater nesposobnuHaHu1x2 je napisao/la:Ljudi dajte mi odmah nekog nba igraca za veceras da uplatim sa Novakom 2:1 i Indianom 1x , ne mogu kasnije -.-
možda Irving ?
1. Philadelphia - SA manje od 204,5 @1,85HaHu1x2 je napisao/la:Ljudi dajte mi odmah nekog nba igraca za veceras da uplatim sa Novakom 2:1 i Indianom 1x , ne mogu kasnije -.-
možda Irving ?
Dovedena je odavno zamjena za jawai-a, Pops Mensah Bonsu. ovi ostali i ne igraju neku veliku ulogu u timu.hajro je napisao/la:Turska kosarka
Turk Telekom - Galatasaray(-9,5) 1
1.85
Galatasaray je bez Jawai, Markoishvili, Cenk, Furkan i Engin a i ozljedu leđa Ender Arslan ima.
igrali su puno utakmica, turk je i odmorniji, ima razlike kad je kraća klupa i kad su ti svi na njoj ..Kardelj je napisao/la:Dovedena je odavno zamjena za jawai-a, Pops Mensah Bonsu. ovi ostali i ne igraju neku veliku ulogu u timu.hajro je napisao/la:Turska kosarka
Turk Telekom - Galatasaray(-9,5) 1
1.85
Galatasaray je bez Jawai, Markoishvili, Cenk, Furkan i Engin a i ozljedu leđa Ender Arslan ima.
Da je hiljadu pič** a jedan kur**..mene bi zapo.edoox je napisao/la:vjerovtno ove nase kladare bar jos nekih 12h nece reagovati po tom pitanju, dok su svj.kladionice oznacile taj tip sa void iliti kv1.haris10 je napisao/la:znal neko sta je sa rijekom,jel kvota 1?hvala
St.Pauli - Cottbus 1 1,95
Bryan/Bryan - Marrero/Verdasco 1 1,35
Golubev - Ilhan 1 1,30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.