AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zasitio se Alegrija i njegovih taktickih ideja
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zona sumraka

Galliani: 'Forward with Allegri'
Adriano Galliani assured Milan “will go forward” with Max Allegri and President Silvio Berlusconi “was satisfied” with the performance against Chievo.
The Rossoneri were held to a 0-0 draw by bottom of the table Chievo at the Stadio Bentegodi this afternoon, raising further questions about their Coach.
“I have just spoken to President Berlusconi,” Galliani told journalists. “He was satisfied with the performance of the team.
“It was a good Milan and everyone will remain in their place. Allegri’s position is not up for debate. We go forward with Allegri.
“If Robinho’s shot had gone in off the post, then we’d be here talking about a victory. This is football. In any case, we are satisfied and it was good to keep a clean sheet.”
Milan are mid-table, but only four points clear of the relegation zone.
****: Football Italia
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Uspjeh je odrzati clean sheet protiv Chieva, barem je to uspjeh za Milan.
Eto na sta smo spali
Eto na sta smo spali

Da nije smijesno bilo bi tragicno,da ovog panja na klupi drze ovoliko,haj mora da su mu rekli da mu je cilj da izbori opstanak,dobro mu ide jbg...........
izgleda da je fasovao otkaz
reci da se ne salis i da je istina da te nadjem i castim heheWarrick je napisao/la:izgleda da je fasovao otkaz
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ne salim brate,pojavilo se jutros nesto neki izvjestaj koji je prenijela jedna grupa na fb,vidjet cemo u toku dana jel istina,nadati se da sam za mustuluka hahahaha
Ja nigdje ne mogu naći tu informaciju. Nadam se da će biti potvrđena u toku dana, ako naravno nije patka.
i ja nigdje to ne vidim. a kako znam juce je celavi reko da Allegri ostaje i dalje trener, pa mi malo cudno zvuci to sad da je dobio nogu ( a daj bogdom ) 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
i ja sam negdje procito da bi alegri vec danas mogao dobiti otkaz a kao njegova zamjena bi bio inzagi nemogu bas najbolje razumiti sta pise,neto kao da je danas alegri na oprostajnom sastanku
Pise na twiteru da ce je CdS izjavio da ce se danas odrzati sastanak o smjeni trenera i da je glavni kandidat Pippo.
Ma pravo da kazem, ima tu necega, jos jucer mi je bilo sumnjivo kada je tata rekao da je 'zadovoljan' igrom.
Ma pravo da kazem, ima tu necega, jos jucer mi je bilo sumnjivo kada je tata rekao da je 'zadovoljan' igrom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ubacivanjem nekog bez iskustva u vatru gdje je prijeko trenutno potrebno upravo to , uz znanje dakako ne bi mnogo toga promijenilo ali I ovo je neki koracic naprijed. Dizali su ga ovdje pojedinci, ovisno o vremenu, a za mene je uvijek bio limitiran takticar za malog kluba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Milan napokon moze malo odahnuti. Retardlegriju otkucavaju zadnji sati na klupi Velikana, a evo I jedne prigodne numere tome u cast.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Teško mi je povjerovati da će "konjska faca" dobiti otkaz. Taj je pustio korijene i to duboko, ne ide on tek tako, unatoč tome što je ovo najlošiji početak Milana u prethodnih 20-ak godina. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nemjte mislit da branim alegrija da oce samo ranije otic glupan,ali ja opet mislim da tu formaciju ipak stimaju galijani i berla i unatoc tome sto dode pipo isti igrači ce igrati,opet kazem da onaj glupson ide pa jbga gore nmz bit

- francobaresi
- Kontakt:
Ma i pedofil se bolje razumije u fudbal od ovog degena, čuj formacija 4-4-1-1 a da pritome u igri nema niti jednog krilnog igrača. Ustvari Muntari je lijevo, valjda je Allegri mislio da je to tamnoputi Giggs. A zajedničko imaju samo tu lijevu nogu. A desno također ništa bolja situacija,odredio je da Poli tu igra iako je to potpuno neprirodna pozicija za mladog Italijana. Ah, da ne zaboravim trenutke kad je Urby igrao ofanzivnog veznog. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Stvarno si Kingfrancobaresi je napisao/la:Ma i pedofil se bolje razumije u fudbal od ovog degena, čuj formacija 4-4-1-1 a da pritome u igri nema niti jednog krilnog igrača. Ustvari Muntari je lijevo, valjda je Allegri mislio da je to tamnoputi Giggs. A zajedničko imaju samo tu lijevu nogu. A desno također ništa bolja situacija,odredio je da Poli tu igra iako je to potpuno neprirodna pozicija za mladog Italijana. Ah, da ne zaboravim trenutke kad je Urby igrao ofanzivnog veznog.

Il Club più titolato al mondo!
Spominje se i Devis Mangia ( trener u21 ). Zna li neko kakav je ovaj lik ?
Nisu mi nesto ohrabrujuca ova imena, tesko da ce uspjeti napraviti neki iskorak, ali pristajem na sve, samo da ovom vidim ledja. Bar nam je za utjehu da gore od ovoga ne moze.
Nisu mi nesto ohrabrujuca ova imena, tesko da ce uspjeti napraviti neki iskorak, ali pristajem na sve, samo da ovom vidim ledja. Bar nam je za utjehu da gore od ovoga ne moze.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Ovom prilikom želio bi da se ispričam nekim igračima koje nisam smatrao dovoljno dobrim za Milan.Naravno izvinjenje nikad neće doći do njih, ali ja ću se osjećati lakše. Prije par godina sam sljedeće igrače smatrao lošim, odnosno kvalitetnim igračima ali nedovoljno kvalitetnim za Milan. To su, Emerson, Vogel, Oddo, Jankulovski, Kaladze, Oliveira,Senderos, Sokratis... A tek sad vidim u kakvoj sam zabludio bio, svaki od njih je za klasu bolji od većine igrača ovog Milana.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.