Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

amir
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la amir » 13 dec 2008, 17:52

Butmiran je napisao/la:Bice i vise od 15.000,ali meni je sad odlazak pod upitnikom,jer kako kazu,Sarajevo i Juve bi trebali igrati na isti dan ili 1.aprila(ako bude ista od toga,naravno).
U istoj sam situaciji, ali ima jos vremena do toga
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 14 dec 2008, 14:23

amir je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:Bice i vise od 15.000,ali meni je sad odlazak pod upitnikom,jer kako kazu,Sarajevo i Juve bi trebali igrati na isti dan ili 1.aprila(ako bude ista od toga,naravno).

Ne sekirajte se momci naći ću vam dobru zamjenu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 16 dec 2008, 20:03

Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da je Belgija mnogo slabia ekipa nego sto je bila 2002. godine na SP.
Nakon 2002 se bili u velikom padu ali se sada vracaju "na velika vrata", imaju odlicnu mladu generaciju, bili su u polufinalu na OI, proziv Spanije kuci su igrali jako dobro

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 dec 2008, 20:14

Gorazde11 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da je Belgija mnogo slabia ekipa nego sto je bila 2002. godine na SP.
Nakon 2002 se bili u velikom padu ali se sada vracaju "na velika vrata", imaju odlicnu mladu generaciju, bili su u polufinalu na OI, proziv Spanije kuci su igrali jako dobro
Slazem sa ovim podacima ali za mene se reprezentacija Belgije dosta oslabila a Bosna i Hercegovina se dosta popravila.

U zadnjim kvalifikacijama za Euro 2008, Belgija je cak odigrala dva put nereseno protiv Kazakstana, izgubila 4-0 od Portugala, izgubila dva puta protiv Poljske itd. Imaju dobre igrace ali jbg nisu ni nesto dobri u ovom trenutku.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 dec 2008, 20:29

saiko1 je napisao/la:
amir je napisao/la:

Ne sekirajte se momci naći ću vam dobru zamjenu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bas ti hvala

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 dec 2008, 23:01

amir je napisao/la:
ma daj boze da ce igrati, znas i prije koliko su puta govorili te doci ce barcelona te manchester...

mada vise bih volio gledati reprezentaciju...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2008, 23:10

Ako Ciro, Spahic i Bajramovic ne vrate Papca, i Ciro ostane pri svome da vise ne zove Nadarevica, nas ce Belgija rastaviti na proste faktore, daj Boze da ja grijesim, ali nasoj odbrani bez Nadarevica bi Lihtenstein dao gol, ne moze sve Spahic sam.
Jos samo da ne bude povreda, i da Vedad, Sejo, Miske, Dzeko i ostali zadrze formu, mozemo bar do boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 dec 2008, 23:17

Trebao bi Ciro pozvati Milenkovica, uvijek je igrao dobro za reprezentaciju, bolji je za klasu od nekih pozvatih u odbrani, a moze igrati i lijevog beka a i stopera, sto nama treba

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 dec 2008, 17:46

Sra mislite raja koliko ce biti nasih navijaca u Belgiji.Ja bi isao ali nesto mi smeta.Ako cemo nase momke bodriti iz sveg glasa a ne one gluposti s bakljama i savez napolje.Ili savez napolje ali ne za vrijeme igre jer imam osjecaj da cemo ih dobiti a da bi mogli nesto zeznuti.To sebi nebi mogao oprostiti da nasi decki super odigraju a mi navijaci zeznemo stvar.Imam osjecaj da nas sad ovi u Europi cekaju ko keca na desetku jer smo im trn u oku.Imate li neki savjet mislim do tekme je jos dosta pa da se malo ipak organizujemo jer ipak je to Brisel centrala EU.pozdrav

sam
Kontakt:

Post Postao/la sam » 17 dec 2008, 18:29

za vas koji "kukaju i placu o bakljama"gorilo je u bosni,madjarskoj,danskoj,norveskoj,belgiji,turskoj i gorice BELGIJA. :D

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 17 dec 2008, 19:01

haha :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 dec 2008, 19:11

Nece nas FIFA kaznuti zbog baklji. Ako nije kaznila Srbe na Marakani onda nece ni nas, nadajmo se.

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 17 dec 2008, 19:24

Tarik14 je napisao/la:Nece nas FIFA kaznuti zbog baklji. Ako nije kaznila Srbe na Marakani onda nece ni nas, nadajmo se.
Ma netrebamo mi gledati na Srbe,ipak je to centar Evrope što je neko napisao a mismo već na slabom glasu.
Mislim da bi se moglo desiti da UEFA pošalje upozorenje drugim navijačima preko nas zato treba paziti.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 dec 2008, 20:22

da netreba paliti baklje , topovske udare, petarde ili sta vec.

izgleda da treba da nas kazne drasticno pa da tek onda prestanemo... :roll:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 dec 2008, 20:24

Bosnier je napisao/la:da netreba paliti baklje , topovske udare, petarde ili sta vec.

Ma mi balkanci smo takvi, meni da neko dadne baklju u ruku ja bi je prvi zapalio i baci ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 dec 2008, 20:25

Lovac je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:da netreba paliti baklje , topovske udare, petarde ili sta vec.

Ma mi balkanci smo takvi, meni da neko dadne baklju u ruku ja bi je prvi zapalio i baci ;)
Haha drug slazem se stobom,isti samo ti....

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 dec 2008, 20:26

Postavio sam pitanje o organizovanom navijanju na utakmici u Belgiji paljenje baklji nije navijanje a ni tema.Nista se s time nece postici.Ja zelim da mi razmontiramo Belgiju u Belgiji a da nasi decki dobiju pravu podrsku sa tribina.Cisto sumnjam da neko od igraca voli prekide kad su u zaru borbe.Za navijace samo pitanje sta smo mi to dobili od tih silnih bakljada gdje smo?Evo jos jednom ponavljam ima li sanse da se organizujemo u Belgiji je ce doci raja iz cijele Europe jer kako organizovati 10-15000 ljudi da bodrimo svoje?

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 dec 2008, 20:29

Ammim je napisao/la:Postavio sam pitanje o organizovanom navijanju na utakmici u Belgiji paljenje baklji nije navijanje a ni tema.Nista se s time nece postici.Ja zelim da mi razmontiramo Belgiju u Belgiji a da nasi decki dobiju pravu podrsku sa tribina.Cisto sumnjam da neko od igraca voli prekide kad su u zaru borbe.Za navijace samo pitanje sta smo mi to dobili od tih silnih bakljada gdje smo?Evo jos jednom ponavljam ima li sanse da se organizujemo u Belgiji je ce doci raja iz cijele Europe jer kako organizovati 10-15000 ljudi da bodrimo svoje?
Isto ko i prosli put kad nas je bilo 12 000, preko agencija, raja iz svih dijelova europe ce ici..

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 dec 2008, 20:31

Do utakmice ima jos tacno 100 Days 22 Hrs 14 Mins 36 Secs ;)

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 17 dec 2008, 20:32

ide dosta robova, pa et da znate jbg ja maloljetan pa nemogu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.