SerešParadajz je napisao/la:Jbt Eriksen je prevazisao moja ocekivanja, decko je bas ocajan...
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Ma kakvi, bas me razocarao...belefront je napisao/la:SerešParadajz je napisao/la:Jbt Eriksen je prevazisao moja ocekivanja, decko je bas ocajan...
Najveći promašaj dosad je Soldado 30 mil je bačeno niz vjetar, čovjek je dao 4 gola od toga 3 iz penala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako će biti Soldado najveći promašaj, a jedan Lamela nije odigrao ni sat vremena u dosadašnjem dijelu sezone?Saurman je napisao/la:Najveći promašaj dosad je Soldado 30 mil je bačeno niz vjetar, čovjek je dao 4 gola od toga 3 iz penala.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Videlo se iz aviona da ce Soldado biti promasaj, i on i Lamela, mada ovaj je mlad, videcemo sta ce od njega da bude...
Za Lamelu sam rekao da će biti promašaj od njega se i nije očekivalo da uradi nešto više iako je plaćen masno.Dok je Soldado najavljen kao najveće pojačanje a ispao je teški flop.Monolog je napisao/la:Kako će biti Soldado najveći promašaj, a jedan Lamela nije odigrao ni sat vremena u dosadašnjem dijelu sezone?Saurman je napisao/la:Najveći promašaj dosad je Soldado 30 mil je bačeno niz vjetar, čovjek je dao 4 gola od toga 3 iz penala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- M. Scofield
- Kontakt:
Vidiš, iz ovog snimka pametan čovjek bi rekao da je Krul imao odličan meč, ali postoje likovi koji će reći da je Eriksen bio očajan.M. Scofield je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta nam uradi čovjek. Respekt
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- M. Scofield
- Kontakt:
Prosječan golman EPL bi ovdje primio bar tri komada, ne kažem da je Krul vrhunski golman al je jučer branio kao Buffon u najboljim danimaHenderson je napisao/la:Vidiš, iz ovog snimka pametan čovjek bi rekao da je Krul imao odličan meč, ali postoje likovi koji će reći da je Eriksen bio očajan.M. Scofield je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta nam uradi čovjek. Respekt
Audere est Facere
Treba kupiti ovog Kevina De Bruynea
Mourinho ga ne zeli a strasan je igrac
Mourinho ga ne zeli a strasan je igrac

- Cautinho
- Kontakt:
Ajde da vidimo Adebayora,ne pamtim kad je zaigrao zadnji put.
Keep walking.
JAO
Dzaba 120 miliona bacenih, bacenih..

Dzaba 120 miliona bacenih, bacenih..
Jel igra Lamela?
Kasno Musa ulazi !
Vrijeme da se Totenhem vrati gdje mu je mjesto,a to nije sigurno u samom vrhu engleskog fudbala.
Ljepoto, mozda i ne zasluzujemo, ali ne znam da li je ijedan navijac Tottenhama dolazio vama na forum dok ste bili blago receno jadni zadnje 2-3 sezone.amer991 je napisao/la:Vrijeme da se Totenhem vrati gdje mu je mjesto,a to nije sigurno u samom vrhu engleskog fudbala.
Peldado i ekipa koja je dosla ove sezone u totic = totalni promasaj
Nemate argumenata da dolazite blago rečeno mali ste timbelefront je napisao/la:Ljepoto, mozda i ne zasluzujemo, ali ne znam da li je ijedan navijac Tottenhama dolazio vama na forum dok ste bili blago receno jadni zadnje 2-3 sezone.amer991 je napisao/la:Vrijeme da se Totenhem vrati gdje mu je mjesto,a to nije sigurno u samom vrhu engleskog fudbala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.