kako ja volim kad nam vi predviđate potop uvijek bude kontra nadam se da če i sad tako biti hajde još lupajte molim vas.Lik je napisao/la:Iskreno ima još do te utakmice, prvo Slavija pa onda tek na red dolaze ercegovci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Iskreno, imam osjecaj da ce vas Siroki razguliti...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Neko ce morati,a mozda i neceBaja_Zvjerka je napisao/la:Iskreno, imam osjecaj da ce vas Siroki razguliti...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo recepta, ponoviti današnju igru....
Autobus, tri zadnja vezna i tri ofanzivca koji su dobri u defanzivi...
Ali o tome ćemo nakon komšija s istočne strane.
Autobus, tri zadnja vezna i tri ofanzivca koji su dobri u defanzivi...

Hilmo opet ti sa tim svojim strahomhilmo je napisao/la:Evo recepta, ponoviti današnju igru....
Autobus, tri zadnja vezna i tri ofanzivca koji su dobri u defanzivi...![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da te ispravim, mada nisi ti kriv, kriv je onaj debil koji je gradu dao ime Istočno Sarajevo iako se uopšte ne nalazi na istoku.Više nekako dođu sa južne strane ako gledaš strane svijetahilmo je napisao/la: Ali o tome ćemo nakon komšija s istočne strane.

DRUG NEBI TI PUNCA
Zbog onog debila ja ih i zovem istočne komšijebagrcavi je napisao/la:Da te ispravim, mada nisi ti kriv, kriv je onaj debil koji je gradu dao ime Istočno Sarajevo iako se uopšte ne nalazi na istoku.Više nekako dođu sa južne strane ako gledaš strane svijetahilmo je napisao/la: Ali o tome ćemo nakon komšija s istočne strane.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jest ako gledaš Istočnu Ilidžu i Istočno Novo Sarajevo (Lukavicu). Al' ako gledaš Sokolac (za koji je neki stručnjak procijenio da treba da bude dio Grada (?!) Istočno Sarajevobagrcavi je napisao/la:Da te ispravim, mada nisi ti kriv, kriv je onaj debil koji je gradu dao ime Istočno Sarajevo iako se uopšte ne nalazi na istoku.Više nekako dođu sa južne strane ako gledaš strane svijetahilmo je napisao/la: Ali o tome ćemo nakon komšija s istočne strane.

- TMmanija2012
- Kontakt:
Moje misljenje je da vi previse kritikujete Husrefa..ljetos veliki broj pojacanja,gotovo svaki igrac najavljen kao veliko pojacanje i sav taj teret svaljen na Husrefa..on je taj koji treba da to poslozi i da spremi svakog igraca,al da li ti igraci imaju toliki kvalitet kako su najavljeni u medijima.Iskreno ja sam gledao par vasih tekmi na tv i derbi na Kosevu..po meni imate prosjecne igrace za ovu ligu i puno kritikujete Husrefa.Veliki pozz komsije.
Reci mi da se šališLavMantula je napisao/la:Moje neko misljenje o cjeloukupnoj situaciji je ovako !
Husref Musemic nije kalibar da vodi ovakvu ekipu FK Sarajevo,od kako je na klupi imao je bolju situaciju u klubu od svih trenera prije njega ! Stalno idu na pripremu,stalno idu 3 dana prije tekme u gostima na mini trening kamp i opet niju stanju ekipu fizicki pripremiti za 90 min trke !
Njemu svaka cast za sve sto je do sada uradio,jedna je od najvecih legendi kluba,neka to i ostane i neka ne pogazi sve sto je prije uradio. Moj mu je prijedlog da se vise pozabavi svojim zdravljem jer znam da je lud za Sarajevom,ali mislim da je njegovo doba proslo.
Utakmica protiv Zrinjskog je po meni najgora od kako je pratim svoj najdrazi klub, a to je nekih 30ak godina odprilike! Ne pamtim da nas je neko izdominirao onako,pa ne mogu reci ni da nas je Besiktas onako izdominirao na Kosevu kada nas je 5-0 pobijedio. Iskreno,Husrefova krivica,nevjerovatno sta radi,ne znam ni ja koju utakmicu u nizu ! Pa dragi Husrefe,vidis li da smo najbolja ekipa u citavoj smrdljivoj ligi,samo kada napadamo. Zasto trazis od Komazeca,Todorovica,Vusljanina(Travancica),Osmanagica,Karica da stoje na 35m od Bandovicevog gola. Pa zasto !?
Ovo je sezona u kojoj se lomi kojim pravcem ce ici FK Sarajevo tako da mislim da i ako Musemic uzme i sledece 3 tekme da on odlazi iz Sarajeva. Nije on tip koji se moze otjerati tako lahko i nece njega niko otjerati,vec jednostavno vidi i on da ne moze voditi Sarajevo ni fizicki ni psihicki ni takticki vise !
Usput znam da mi mnogi nece vjerovati u ovo sta govorim i ako se ispostavi tacnim ovo sta mi je rekao jedan clan uprave,ne vjerujem da cu tada dolaziti na tekme,ali sve su okolnosti da ce Amar Osim pruzeti Sarajevo od 20. kola. Po prici koja mi je recena,ukoliko Husref ne zavrsi na prvom mjestu poslije 19. kola, Amar Osim preuzima Menagersku funkciju u Sarajevu. Kaze da je to bilo striktno naredzenje V.Tanna jer su njegovi saradnici koji su boravili u Sarajevu zadnjih nekoliko sedmica rekli da su Blaz Sliskovic i Amar Osim dva najbolja trenera u BiH !
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
Pozdrav braco !

U novi boj ...
- LavMantula
- Kontakt:
Volio bih i ja da se salim vjeruj mi !hz033 je napisao/la:
Reci mi da se šališ

Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
- champions1921
Konacno priznajete da je Amar najbolji trener u BiH.. Mozda i bude sta od vas 

BUDI ŽELJO !!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Konacno priznajete da je Amar najbolji trener u BiH.. Mozda i bude sta od vas

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- storm_raider
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:LavMantula je napisao/la:
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

E svasta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- SarajlijaTM
storm_raider je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:LavMantula je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Care nemoj se nac uvrijedjen ali zar nije bolje nadodat jos 5 milja pa dovest Jurgena Klopastorm_raider je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:LavMantula je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ispade sad taj tan neki bog pa moze da naredi svakome u klubu sta da radi...
cuj da amar ode u sarajevo... prije se husref shvatiti da je crna ovca familije i vratice se korijenima navijanja za zelju nego da amar preuzme komsije... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Para vrti tamo gdje burgija nemože...jovanmaksimovic je napisao/la:ispade sad taj tan neki bog pa moze da naredi svakome u klubu sta da radi...cuj da amar ode u sarajevo... prije se husref shvatiti da je crna ovca familije i vratice se korijenima navijanja za zelju nego da amar preuzme komsije...
[youtube][/youtube]
U novi boj ...
Nemoj molim te "povrataka korjenima" i te ideologije, sta ti je iduce ? Tri prsta i kama ?jovanmaksimovic je napisao/la:ispade sad taj tan neki bog pa moze da naredi svakome u klubu sta da radi...cuj da amar ode u sarajevo... prije se husref shvatiti da je crna ovca familije i vratice se korijenima navijanja za zelju nego da amar preuzme komsije...
Tačna je informacija da je Amar pregovarao sa komšija, tačna je informacija da su pregovori vođeni po naredbi V.Tanna i tačna je informacija da se pričalo o novcima. Naime o čemu se radi: gospodin V.Tann je jako nezadovoljan radom Husrefa Musemića i Dine Selimovića. Izgleda da su pale ružne riječi jer im je prigovarao da je u početku dao pare za dovođenje pojačanja kako bi napokon bili prvaci BiH, kada to nije pomoglo dao je pare za plačanje sudija, a pošto vidi da i to ne pomaže odlučio se na direktne pregovore sa upravom Želje (čitaj Amarom Osimom) da vidi koliko to košta da Željo barem jednu sezonu prepusti titulu komšijama. Iskreno ne znam da li je pao dogovor, a ako i jeste budi siguran da se radi o velikom iznosu
- champions1921
Ma Tan skonto nakon par mjeseci, zahvaljujuci timu eksperata, ono sto komsije ne mogu da svare godinama a to je da nema trofeja dok je A.O. u ZeljiValter je napisao/la:Tačna je informacija da je Amar pregovarao sa komšija, tačna je informacija da su pregovori vođeni po naredbi V.Tanna i tačna je informacija da se pričalo o novcima. Naime o čemu se radi: gospodin V.Tann je jako nezadovoljan radom Husrefa Musemića i Dine Selimovića. Izgleda da su pale ružne riječi jer im je prigovarao da je u početku dao pare za dovođenje pojačanja kako bi napokon bili prvaci BiH, kada to nije pomoglo dao je pare za plačanje sudija, a pošto vidi da i to ne pomaže odlučio se na direktne pregovore sa upravom Želje (čitaj Amarom Osimom) da vidi koliko to košta da Željo barem jednu sezonu prepusti titulu komšijama. Iskreno ne znam da li je pao dogovor, a ako i jeste budi siguran da se radi o velikom iznosu

BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: adem993, Amidzaa, Gangevil111, JavierBosnia, NazorUso, ubipara i 67 gostiju.