S kojim rezultatom su se zavrsili ti produzetci ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa

S kojim rezultatom su se zavrsili ti produzetci ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
Kimbo ma igrali viktorije na jedan gokimbo je napisao/la:S kojim rezultatom su se zavrsili ti produzetci ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
sad će vas Široki ohladit kao i na startu prvenstva i inače zadnjih godinaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Solidan raspored do polusezone Siroki kuci,Leotar u gostima pa Celik kuci. Mislim da je vrijeme da sataremo Siroki jer igramo dobro,nakon toga i pastrmka ide pjana i nadrogirana s omladincima u Trebinje. Jbte mozemo i na titulu ako dobijemo ove tri![]()
Kevine ne trci pred rudo ugrizt ces mi mudoKevin je napisao/la:sad će vas Široki ohladit kao i na startu prvenstva i inače zadnjih godinaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Solidan raspored do polusezone Siroki kuci,Leotar u gostima pa Celik kuci. Mislim da je vrijeme da sataremo Siroki jer igramo dobro,nakon toga i pastrmka ide pjana i nadrogirana s omladincima u Trebinje. Jbte mozemo i na titulu ako dobijemo ove tri![]()
![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Kevine ne trci pred rudo ugrizt ces mi mudo![]()
![]()
samo_lijevo je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam osjecaj da sjedis kraj racunara a s desne strane 6 potroseni zeleni sarajki piva i jedna se pije jel daNeretvanskaPastrmka je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahah e uljepso si mi danNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
što se ismijah fino pred spavanjeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kevine ne trci pred rudo ugrizt ces mi mudoKevin je napisao/la:sad će vas Široki ohladit kao i na startu prvenstva i inače zadnjih godinaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Solidan raspored do polusezone Siroki kuci,Leotar u gostima pa Celik kuci. Mislim da je vrijeme da sataremo Siroki jer igramo dobro,nakon toga i pastrmka ide pjana i nadrogirana s omladincima u Trebinje. Jbte mozemo i na titulu ako dobijemo ove tri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
23 godine koliko smo u braku vazda me pita kako je Velez igrorodjak je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
![]()
![]()
oplakah hihihihi
![]()
Kad svi slavimo nek onda i zene osjete to slavlje,tako je pastrmko care hehe.Dobro si mi napomeno odo i ja u akciju yebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.