Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: Feyenoord
Hajmo u nedjelju pobjeda i da osvojimo ovu ligu. Nemamo neki kvalitet ali ostali su jos gori.
010 ISN'T JUST A CODE
Onaj poraz od Heraclesa kuci kao i x kod Go aheada moze kostat titulu bas tad su trebali pobjedit jer su konkurenti kiksali. Ali sve je neizvjesno glupo od Pellea da onako dobije crveni a zna da nemamo nekog spica Arimenteros nije se dobro pokazo pa zato mladi Vrede ce biti sada u spicu kada nema Pelle-a.
- RK Gradacac
- Kontakt:
jbg kiksali smo, ovo protiv Heraclesa se nije smjelo dogodit. Ali raduje cinjenica da mozemo pobijedit i bez Pellea pogotovo sto mladi De Vrede se super snalazi i izrast ce u super igraca. Ipak mislim da itekako imamo sanse za titulu, pogotovo ako ne bude nekih velikih promjena na zimskom prelaznom roku.
010 ISN'T JUST A CODE
Danas je Feyenoord pokazao dobru borbenost i napadao imao prilike ali nazalost samo bod. Vidi se da Pelle nedostaje i ako ovaj Vrede se trudio jos je mlad i ima vremena da se popravi.RK Gradacac je napisao/la:jbg kiksali smo, ovo protiv Heraclesa se nije smjelo dogodit. Ali raduje cinjenica da mozemo pobijedit i bez Pellea pogotovo sto mladi De Vrede se super snalazi i izrast ce u super igraca. Ipak mislim da itekako imamo sanse za titulu, pogotovo ako ne bude nekih velikih promjena na zimskom prelaznom roku.
- RK Gradacac
- Kontakt:
RK Gradacac je napisao/la:Danas moraju pobijedit...

Samo ovako nikako do vrha onaj Immers zna fulat u pm.
Pobjeda vrlo vazna protiv PSVa 3:1 isplatila se borbenost i agresivnost od 1 minute i donjela nova 3 boda. Pelle opet vazan sa 2 gola i ako je penal promasio. Sada samo nastaviti pobjedama i nema zime.
Napokon 2 pobjede u nizu i to jedna sa teskog gostovanja. Prvo poluvrijeme fantasticna igra i borbenost 2 bili su stali i umorili se ali sta je tu je zadovoljan sa 3 nova boda.
Minimalna pobjeda danas i borbenost kao i 13 gol Pellea nema majstor je.
Sa pobjedom 3:0 FEYENOORD zavrsio godinu sa nova 3 boda i dobrom igrom. Immers 2x bio je pravo dobar u ovoj utakmici da je cesce ovakav imao bi vise golova od Pelle-a. Titula nije daleko samo treba u Januaru opet krenut sa pobjedama.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nista jos nije otpisano i ako Ajax ima bolje sanse ali ako budu uzimali bodove i borili se mozda bude i titule prvo izbaciti Ajaxa u kupu.RK Gradacac je napisao/la:U januaru moraju biti u formi, a onda ni titula nije daleko
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma sto se mene tice nek ispadnu odma iz kupa, bolje da se skoncentrisu na prvenstvo. Iako su kiksali dosta bodova, idalje mislim da je ove sezone najveca sansa za titulu.
010 ISN'T JUST A CODE
Nebi volio da ispadnu od Ajaxa ali iskreno to ce biti teska utakmica. Za titulu je jos rano pricati ali sada vise nesmiju kiksati jer se Ajax vratio na 1 mjesto.RK Gradacac je napisao/la:Ma sto se mene tice nek ispadnu odma iz kupa, bolje da se skoncentrisu na prvenstvo. Iako su kiksali dosta bodova, idalje mislim da je ove sezone najveca sansa za titulu.
Kakva golcina Pellea 

Gol je fantastican poslje toga je imao isto par dobri sansi ali nije mu se dalo golman Utrechta je bio bas u formi danas. Najvaznije da je dosla nova pobjeda i sa dobrom igrom je su veliki dio utakmice dominirali.
Sada dolazi utakmica u kupu sa Ajaxom i tu treba promjenit onda cemo vjerovat sve vise u titulu.
Sada dolazi utakmica u kupu sa Ajaxom i tu treba promjenit onda cemo vjerovat sve vise u titulu.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zbogom kup a zbogom i titula
Uskoro zbogom Koeman
Na ljeto ocekujem veliku rasprodaju igraca s minimalnom zaradom. Dovesti ce par polovnjaka i onda borba za 6. poziciju. Ove godine ce se zadovoljit sa 4. mjestom...

Uskoro zbogom Koeman

Na ljeto ocekujem veliku rasprodaju igraca s minimalnom zaradom. Dovesti ce par polovnjaka i onda borba za 6. poziciju. Ove godine ce se zadovoljit sa 4. mjestom...
010 ISN'T JUST A CODE
Nazalost izgubise sve u jednoj hefti, Koeman mozda i ostane jos se nezna nista niti on ista govori ali od igraca mozda po meni samo Indi ode i Mathijssen se prica nesto da ga Besiktas prati i hoce to bi bio pun pogodak jer je covjek istrosen a mladjima dati sansu.RK Gradacac je napisao/la:Zbogom kup a zbogom i titula![]()
![]()
Uskoro zbogom Koeman![]()
Lose 1:1 i ako je Vitesse u vrhu mogao je Feyenoord pobjedit imao je bolji sansi ali nazalost nefikasni su bili i vidi se da im je potreban jedan na sredini ili prava 10 umjesto Immersa koji fula sve sto se moze fulat.
2:2 Protiv Twentea i osteceni za 2 penala koja nisu svirana cisti ko suza isto kao i drgui go Twentea cisti ofsajd pa ovo je stvarno sramota i razumijem Pellea sto je onako reagovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.