Eto fino. Ja imam s3, zadnji dio kad se izlize,ispara i slicno kupim originalni poklopac i opetp onovo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako glupost, evo meni zadnji dio telefona izlizan i izgreban, da sam koristio zastitu ne bi se to desiloneo je napisao/la:Ma meni je glupost stavljati bilo sta na mobitelNeke silikonske zastite, pa na displej razne folije i onda ga umotas u neku platnenu zastitu. Ma daj...hajd da si zensko skontao bih i shvatio, one to cuvaju, jer su tako i navikle.
meni je ok drzati zastitu za display, neko vrijeme, ali kad vidim neke koji drze iako im se izgrebala folija, te istrosila e to je ruzno
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma k'o da se ti i razumijes u telefonehodža je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:@hodza kako slusa alcatel do sad ? Valja li cemu ?
Mjera majke mi
Dobar pravo, ne urek'o se

E taj..mene nekako najvise zanima fluidnost telefona..ako me ista zivcira, to je kad je telefon spor i steka..Dex je napisao/la:Ako misliš na Idol One Touch, perfektan, fluidnost kamere, brzina, dobar za foto sešnaPapastathopoulos je napisao/la:@hodza kako slusa alcatel do sad ? Valja li cemu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jeste. Lahko je to reci i cini se da je tako ali kad ti se izgrebe staklo na kameri, koje nije sastavni dio poklopca, onda mozes mijenjati koliko hoces.neo je napisao/la:Eto fino. Ja imam s3, zadnji dio kad se izlize,ispara i slicno kupim originalni poklopac i opetp onovo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako glupost, evo meni zadnji dio telefona izlizan i izgreban, da sam koristio zastitu ne bi se to desiloneo je napisao/la:Ma meni je glupost stavljati bilo sta na mobitelNeke silikonske zastite, pa na displej razne folije i onda ga umotas u neku platnenu zastitu. Ma daj...hajd da si zensko skontao bih i shvatio, one to cuvaju, jer su tako i navikle.
meni je ok drzati zastitu za display, neko vrijeme, ali kad vidim neke koji drze iako im se izgrebala folija, te istrosila e to je ruzno
Ja imam onu gumu (k'o opanak

Naprijed imam foliju koja se i ne vidi. Vec mi godinu dana traje i nikakve smetnje ne pravi. Oboje zajedno cener. Kad ih poskidam jednog dana, mobitel nov novcat!
U mene je mobitel zaštićeniji od spolnog organa kada navuče kondom. I da ispadne nema šanse da mu nešto bude. Bolje uložiti dodatnih 20-30KM u onu gumu i futrolu nego mijenjati svako malo sve.
Upravo. Meni je dva puta ispado na beton i nista mu!
Bez opanka bi sad bio dobro ostecen ili mozda rahmetli.
Bez opanka bi sad bio dobro ostecen ili mozda rahmetli.

Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 10 nov 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uz neke zastite telefon izgleda vise sexy 

Nikad mi telefon nije ispao, pa i ako ispadne sta ? Nisam odvajao od usta za telefon, svjestan sam da je potrosna roba. Ne mislim izvlaciti neke pare za godinu ili 2 kada ga budem prodavao jer ce biti zastarjeli telefon. Jedino sam nosao zastitu na **, ali sam progledao kada sam je skino.
Al' hajd
Uzivajte ljudi malo u stvarima koje imate.
Al' hajd

"It's one of premier league's oldest lessons .
eto sada ne uzivam u telefonu ako drzim isti u zastiti da bi bio bolje ocuvan kada ga budem prodao za vise novaca iducu godinu, daj brate, molim te nemoj tako zivota ti 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja nista manje ne uzivam sa ovom folijom koja je nevidljiva a i ovom gumom koja je cak i prakticna. Nije sex pa da gumica smanji uzitak.
Mozda se ti sexas preko mobitela pa ti smeta?
P.S. S3 je sve osim zastario telefon.
Mozda se ti sexas preko mobitela pa ti smeta?

P.S. S3 je sve osim zastario telefon.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja isto imam neku gumenu masku za mobitel,ali skroz je drugaciji osjecaj bez nje.
Nije to to,umjesto osjecaja da drzim s3,ja imam osjecaj kao da drzim kundak neki.
Jos kad stavim onu koznu futrolu koja stiti i prednju i zadnju stranu...to ne mogu podnijeti ni sekunde.
Ali opet,kako ko voli
Btw, @Dex sta je fluidnost kamere ?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Nije to to,umjesto osjecaja da drzim s3,ja imam osjecaj kao da drzim kundak neki.
Jos kad stavim onu koznu futrolu koja stiti i prednju i zadnju stranu...to ne mogu podnijeti ni sekunde.
Ali opet,kako ko voli

Btw, @Dex sta je fluidnost kamere ?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Jbg folija nikako ne smeta, skoro pa da se i ne vidi. Dok vec ona sto kao umanjuje otiske po ekranu je dosta uočljiva. A u s3 mini je kamera malo izbačena tako da kad ima onaj silikonski okvir fino dodje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kod mene telefon ima gorilla glass zastitu pa nikakvu foliju ne koristim, samo sto mi smeta sto nerijetko ekran se "zamasti" al opet me ne cudi, jer u danu telefon prodje, kroz hiljadu ruku, sto bi se reklo
Malo sam se pogrešno izrazio
Mislio sam napisat fluidnost, pa kamera, al očito to napisah
Nisam ni provjerio šta sam napiso 

Mislio sam napisat fluidnost, pa kamera, al očito to napisah

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Papastathopoulos je napisao/la:
Ma k'o da se ti i razumijes u telefone
..
3 puta sam ti rek'o da valja...šta hoćeš više ?

FORZA MARŠAL !!!
Mobilni- gdje, kako, šta?
Jebote jeste li vi kupili telefon ili on vas pa mu robujete tim folijama i kondomima?
Nikad ama bas nikad nisam imao nista na telefonu pa nema nikakvih ostecenja. Vozati prstom po staklu i plasticnoj foliji je nebo i zemlja. Da ne govorim o gumenim kondomima, bumperima i slicnim sranjima.
Sent from my iPhone using Tapatalk pro
Nikad ama bas nikad nisam imao nista na telefonu pa nema nikakvih ostecenja. Vozati prstom po staklu i plasticnoj foliji je nebo i zemlja. Da ne govorim o gumenim kondomima, bumperima i slicnim sranjima.
Ne slazem se ali bas nikako. Prije svega, Samsungov ekran nije staklo nego plastika. Tako da ta prica odma na startu pada u vodu. Znam da kod IPhone jeste staklo (jos uvijek) ali sam ih vidio razbijenih, pa se onda mozes posjeci kad vozas prst po ekranu. Plastika je bolja, ne puca tek tako kao staklo.Chuckie je napisao/la:Jebote jeste li vi kupili telefon ili on vas pa mu robujete tim folijama i kondomima?
I da, ne primjeti se razlika dok "vozas prstom" po ekranu. Kad kucnes, noktom, tek tada mozes cuti sta je. Kad normalno koristis mobitel, ne osjetis razliku.
Folija je neprimjetna i ako nekom ne kazes da je tu, nece ni skontati.
(znam ja da si ti htio skrenuti paznju na staklo sa svog mobitela

Svako ima svoje mišljenje. Samo me interesovalo imal neka posebna folija il je to sve isto.
- moustapha
- Kontakt:
Pa Gorilla Glass, covjece. Samo prevedi rijec i skontaces da svaki Samsung ima staklo na displayu. 

#divovi
Bespotreben rasprave, zaista. Kupiš mobitel koji tebi odgovara, koji se tebi sviđa a ne da se tamo foliraš sa njim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 106 gostiju.