Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
imal ko link za danasnju tekmu fa cup-a
-
- Kontakt:
u gradu realno nema sta traziti a u selo se vraca i james.GunnerS je napisao/la:Mah, bolje bit glavni u selu nego ništa u graduZato navijam da ostaneš prvi golman Portsmoutha i možda na kraju sezone ako ne ostane pompey u EPL da odeš u veći klub a ako izbore ostanak neka ga još u pompey-ima
Nek' bjezi iz Portsmtha.DeepPurple je napisao/la:u gradu realno nema sta traziti a u selo se vraca i james.GunnerS je napisao/la:Mah, bolje bit glavni u selu nego ništa u graduZato navijam da ostaneš prvi golman Portsmoutha i možda na kraju sezone ako ne ostane pompey u EPL da odeš u veći klub a ako izbore ostanak neka ga još u pompey-ima

-
- Kontakt:
jedan sut jedan gol.SINE je napisao/la:Evo kako je branio protiv Coventriya u FA cupu:
njegova krivica,totalno lose postavljen.
i on se utopio u sivilo cijele ekipe.
-
- Kontakt:
Ja sam citao vise izvjestaja i kazu da je ovo strasan sut koji je uputio igrac Coventry-a...a jedno pravilo za velike znalce tj. velike "golmane" koji se okupljuaju na ovome portalu...kada god lopta nakon suta zavrsi u maloj mrez (kao sto je slucaj kod ovoga gola) ne moze se kriviti golman....to je osnovno pravilo koje ce svaki golman da potvrdi...DeepPurple je napisao/la:jedan sut jedan gol.SINE je napisao/la:Evo kako je branio protiv Coventriya u FA cupu:
njegova krivica,totalno lose postavljen.
i on se utopio u sivilo cijele ekipe.
de ba ovo nebi odbranio ni kahn a ne kanadjanin
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
E moj Asmire za koga si odlucio da branis, da te svaki olos pljuje, a nisi zasluzio 

Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 04 jan 2010, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Asmir odlično brani kad se uzme u obzir kakvu odbranu ima Pompey. Definitivno su najlošiji engleski klub što se tiče odbrane.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma "nama" ne valja ni Dzeko, kakav Asmir.Adinjo je napisao/la:E moj Asmire za koga si odlucio da branis, da te svaki olos pljuje, a nisi zasluzio
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:Ma "nama" ne valja ni Dzeko, kakav Asmir.Adinjo je napisao/la:E moj Asmire za koga si odlucio da branis, da te svaki olos pljuje, a nisi zasluzio
Ima ti i ta mjesta,druze. Cudan narod.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sta vam je ba ljudi...treba malo i kritike, mada neznam o cemu je rjec...
a sto se tice transfera...moje misljenje je da treba ostati u portsmauthu samo ako ce on biti prvi golman, inace bjezi...
ja bi volio da on ode u manchester i tamo bude treci golman...sigurno je bolji od kuscaka...kod fergia treci golman odigra 20 utakmica u sezoni plus utakmice za rezervni tim...ovo je moja zelja...
a sto se tottenhama tice...ako ne moze biti prvi golman portsmautha, onda nek ide u tottenham...bolje mu je biti drugi golman u timu koji ce igrati mozda i LP, nego u timu koji ce se boriti za opstanak...a po meni lakse ce Gomesa maknuti sa gola nego Jeimsa, ako je ovaj u top fori, odnosno ako nije povrijedjen...ipak je Jeims englez...repka, SP i te stvari
a sto se tice transfera...moje misljenje je da treba ostati u portsmauthu samo ako ce on biti prvi golman, inace bjezi...
ja bi volio da on ode u manchester i tamo bude treci golman...sigurno je bolji od kuscaka...kod fergia treci golman odigra 20 utakmica u sezoni plus utakmice za rezervni tim...ovo je moja zelja...
a sto se tottenhama tice...ako ne moze biti prvi golman portsmautha, onda nek ide u tottenham...bolje mu je biti drugi golman u timu koji ce igrati mozda i LP, nego u timu koji ce se boriti za opstanak...a po meni lakse ce Gomesa maknuti sa gola nego Jeimsa, ako je ovaj u top fori, odnosno ako nije povrijedjen...ipak je Jeims englez...repka, SP i te stvari
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Kakva je galama
Porediti Dzeku sa Begovicem nigdje veze

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Asmir radi i trudi se jedini Bošnjo u ligi
a obrana mu je užas igrači ,pa žene bi bolje odradile.
Asmir samo naprijed,go,go.

Asmir samo naprijed,go,go.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa majstore Begovic je veci talenat nego Dzeko...harishp je napisao/la:Kakva je galama![]()
samo Begovic treba da izraste u golmana svjetske klase, dok Dzeki je po meni vrhunac dobar napadac...kojih ima vrlo malo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Razlika izmedju godina nije cestito ni godina tako talenti i ti folovi.......jedan vrijedi 40 miliona drugi 400,000.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa majstore Begovic je veci talenat nego Dzeko...harishp je napisao/la:Kakva je galama![]()
samo Begovic treba da izraste u golmana svjetske klase, dok Dzeki je po meni vrhunac dobar napadac...kojih ima vrlo malo...
To nije deset puta vec sto puta razlika.
Te cijene su postavljene po svim transferima,pogotovo Dzekin prema sluzbenom od Wolfsburga tako da je svakome jasno da je uopste smijesno i porediti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ja ne mogu da shvatim da niko ovaj internet ne koristi malo dalje od svojih ociju.
begovica ako nakon sezone dvije pronadjete na mapi to ce biti radost.
u redu on je sad nas ali je svako ko je htio mogao da se uvijeri samo dvadest dana prije nego sto ce pristati da igra za bih na lokalnom kanadskom radiu tako omalovazavao svoju drzavu da to nije zdravo.
kad neko kaze da on uopste ne zna bosanski i daga ne interesuje i jos kaze da mu je Kanada i u srcu i u dusi.
a nakon velike kritike bosanaca sa tog kontinenta usput kaze nisam znao da ce me i moji slusati.
delaca je kupio chelzie za iste pare koje i begovic vrijedi iako je 6 godina mladji i hrvatima je tek mozda treci golman.dok mi svrsajemo na ovih par meceva gdje begovic igra.kad se james vrati i begovic ce opet u posudbu ili u najboljem slucaju u drugu ligu zajedno sa portsmouthom.kako je u dugovima otice i u trecu.
hasagica odjednom svi zaboravljaju iako bez obzira gdje branio u repci je uvjek pokazao svoj kvalitet.
dok raja ne skonta da nekad nije vazno gdje igra nego kako igra,uvjek ce nam potopa repke biti i puno razocarenja.
tako da ovo branjenje nekoga ko nije zasluzio izadje na veliku nulu i na nos.
begovica ako nakon sezone dvije pronadjete na mapi to ce biti radost.
u redu on je sad nas ali je svako ko je htio mogao da se uvijeri samo dvadest dana prije nego sto ce pristati da igra za bih na lokalnom kanadskom radiu tako omalovazavao svoju drzavu da to nije zdravo.
kad neko kaze da on uopste ne zna bosanski i daga ne interesuje i jos kaze da mu je Kanada i u srcu i u dusi.
a nakon velike kritike bosanaca sa tog kontinenta usput kaze nisam znao da ce me i moji slusati.

delaca je kupio chelzie za iste pare koje i begovic vrijedi iako je 6 godina mladji i hrvatima je tek mozda treci golman.dok mi svrsajemo na ovih par meceva gdje begovic igra.kad se james vrati i begovic ce opet u posudbu ili u najboljem slucaju u drugu ligu zajedno sa portsmouthom.kako je u dugovima otice i u trecu.
hasagica odjednom svi zaboravljaju iako bez obzira gdje branio u repci je uvjek pokazao svoj kvalitet.
dok raja ne skonta da nekad nije vazno gdje igra nego kako igra,uvjek ce nam potopa repke biti i puno razocarenja.
tako da ovo branjenje nekoga ko nije zasluzio izadje na veliku nulu i na nos.
Je li ovo i ovdje diskusija o patriotizmu?
Begovic nije mozda imo neke lijepe izjave po novinama i radio stanicama, ali zato jesu Tahirovic, Medunjanin, Jakupovic i ogromni talenat sto je odigro 2 utakmice u Danskoj Kapidzic.
Ko yebe izjave, Begovic je prihvatio nas poziv odma i to je vazno, a sta ko izjavljiva ne zanima me nimalo.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
lako se kurc-iti sa patriotizmom kad narod ionako niko nista ne pita u najbukvalnijem smislu.
da se zakon nije promjenio bi malo sutra bilo to begovicevo -odmah- prosao bi isto kao i jakupovic.
a i sa kanadom da je zaigrao u seniorskoj plafon bi mu bio derbiji sa trinidadom i tobagom.tako da mu i nije bio neki izbor.nije on tako naivan ko' sto izgleda.
da se zakon nije promjenio bi malo sutra bilo to begovicevo -odmah- prosao bi isto kao i jakupovic.
a i sa kanadom da je zaigrao u seniorskoj plafon bi mu bio derbiji sa trinidadom i tobagom.tako da mu i nije bio neki izbor.nije on tako naivan ko' sto izgleda.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.