Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 10 nov 2013, 19:55

Vermaelen je kita od igrača, koliko je postao loš da je to nevjerovatno.. Gubio svaki zračni duel, pustao da napadači imaju prostor.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 nov 2013, 19:55

frankqqqqq je napisao/la:
Gordon ‏@Arsenal_Supremo 55s
After the final whistle Jack Wilshere refused to shake Robin Van Persie's hand after the game. #respect
Nisu se ni rukovali, vec su se "potapsali" po ramenima. Debilno..obojica su profesionalci.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 nov 2013, 20:01

@Trxel Ucestvovao u isto golova, a ne vjerujem da sam napisao negdje ko je bolji igrac. Ja samo kazem ko je u koliko golvoa ucestovao i to je to.
Ucestvovao do sad. Ostala je velika praznina u spicu odlaskom RVPa. Giroud treba da se dokaze i koliko-toliko popuni to mjesto u napadu. Naravno, ne treba ga pljuvati, jer kvaliteta ima, mozda mu fali partner u napadu. Ono sto si napisao ucestvovali oba u istom br. golova, jednog pljuju - drugi wc klasa- iz ove recenice se moze izvuci vise odgovora. Ponavaljam do sad ucestvovali, trenutno.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 nov 2013, 20:02

AllGunsBlazing je napisao/la:7 golova i 2 asistencije, protiv 5 golova i 4 asistencije, zar to nije isti broj golova? Dakle u isto golova ucestvovali direktno, sto dao, sto odigrao odlican pas i jedan i drugi, u cemu je razlika? Neka mi neko objasni? Zasto je to asistencija manja od gola?

Zato sto si se statisticki vezao samo na prvih 11 kola i poredis Girouda sa covjekom koji je godinama ponajbolji napadac za mnoge najbolje lige svijeta a i jedan od najboljih napadaca na svijetu uopste. Jelº kapiras sada gdje grijesis? Statistika je itekako simpaticna, evo gledam je i svadjam se s njom jer me pokusava uvjeriti kako je Begovic produktivniji od P Cissea recimo. Simpaticna naravno ali nimalo normalna.

Giroud mora uspjeti u necemu da ga poredimo sa Robinom, voditi Arsenal, vuci ga sam na trenutke, biti lider ekipe, osvojiti trofej, biti prvi strijelac lige.... Mnogo stvari. Da me ne shvatis pogresno, on je za mene sasvim solidan napadac, dobar ako ti je draze ali nije onaj spic koji Arsenalu treba. Rekoh, Edin ili Lewat, treceg ne vidim kako je moguce uzeti. Mislim ono, krenuli ste sa Ozilom i ne vjerujem kako Wenger planira stati, price o Benzemi su mi nekako smijesne, nije ni on the one. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 nov 2013, 20:05

Nemoj samo Džeku bogati, za njega je Giroud igračina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 nov 2013, 20:06

@Trxel Pa zar nije smijesno da jednog konstantno pljuju, a drugog proglasavaju WC igracem, a slican im doprinos svojim ekipama? Ja nisam rekao da Giroud mora biti WC igrac, ali toliko seru za drugog najboljeg igraca Arsenala ove godine da je to smijesno, Arsenala koji je prvi na tabeli i koji od tri derbija u sedam dana dobije 2 i primi samo jedan gol, i onda takav igrac los ? Fakat svakakvi poluigraci igraju u Arsenalu.

@Rooney Opet ne razumijes, a ja vala ti i ne mislim vise objasnjavati. Niko ne prica o statusu, o velicini vec o broju golova, koji je isti, pa makar svi govorili za Girouda da je za Celik, a ovaj za United, oni su svojim klubovima donijeli isti broj golova, sta tu nije jasno?

@Marsal E to vidis nisi trebao reci, sad ce ovdje poceti natezanje ko je bolji i zasto.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 nov 2013, 20:09

Razlika izmedju RVP/ i Girouda ?

Rekao bi da je prvi WC napadac,vidis to u kretnji,prijemu i kontroli lopte dok je ovaj drugi kvalitetan napadac kojem fali nesto da bi bio klasa,.

Da se moji topnici ne uvrijede,Giroud je simpatican momak,borben i pravi timski igrac ali Arsenalu treba napadac koji ce biti lider ofanzivne navale,nesto sto je Henry bio,pa i RVP u one dvije sezone :mrgreen: a budimo realni tesko da ce to Giroud ikad biti,.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 nov 2013, 20:22

treba loviti rezultat i staviti 2 špica a ono imaš Bendtnera samo u ekipi,o **** debila koji je 3 mjeseca nije bio u stanju danskog trabanta otjerat iz kluba i dovest nekoga

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2013, 20:26

Mene samo cudi sto se Akpom ne prebaci u prvi tim,momak je zvijer.
1946

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 nov 2013, 20:47

Sinoc umalo napisah post kako mi gol iz kornera ne mozemo primiti kada je tu Pera ali nebi danas Pere i mi ga primismo da prostite... :?
Šampion će biti Arsenal
Ako je verovati tradiciji, fudbaleri Arsenala će podići pehar namenjen prvaku Premijer lige. Sada je razlika između prvih osam ekipa šest bodova nakon 11 kola, što je bio slučaj i u sezoni 2001/2002, u kojoj su "tobdžije" postale prvaci.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 nov 2013, 20:49

Gunner4 je napisao/la:Sinoc umalo napisah post kako mi gol iz kornera ne mozemo primiti kada je tu Pera ali nebi danas Pere i mi ga primismo da prostite... :?
Šampion će biti Arsenal
Ako je verovati tradiciji, fudbaleri Arsenala će podići pehar namenjen prvaku Premijer lige. Sada je razlika između prvih osam ekipa šest bodova nakon 11 kola, što je bio slučaj i u sezoni 2001/2002, u kojoj su "tobdžije" postale prvaci.
Kakva li ce tradicija biti nakon sljedeceg kola :mrgreen:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 nov 2013, 20:52

Ništa ,što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se ka navom pobjedničkom nizu.Uvijek smo loše igrali na old trafordu kada prviše meljamo loptu i nemamo bzrinu i eksplozivnost u napadu .Grinabry je trebao uči mnogo mnogo ranije i vjerujem da bi situacija bila znatno drugačija .Vengerov poraz .Remzi nikad nije igrao dobro na krilu i on opet njega na lijevu stranu ,a mnogo produktivniji bi bio u sredini :roll:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 nov 2013, 20:53

Bilo kakva da bude vi ste vec ispali iz svih kombinacija... 8-)

slika

Evo za one koji se pale na statistiku... :mrgreen: :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 nov 2013, 20:57

:lol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 nov 2013, 21:15

Mrsko mi sad' traziti ko me je citirao, nije toliko bitno... Cinjenica je da je utakmica prelako mogla zavrsiti 0-0 ili 1-1. United nadmocan 1. poluvrijeme, a Arsenal nesto bolji u 2. I to je to. Svakako da je ovo gostovanje jedno od tezih u sezoni stoga da smo izvukli bod bilo bi ravno trijumfu gledajuci zadnjih nekoliko godina lose tradicije.

S druge strane mi cemo svakako svoje prilike traziti u naredne 4 utakmice. Upravo je od tih 4, 3 na domacem terenu i to se mora iskoristiti kako bi docekali kraj decembra sa sto vise bodova i samopouzdanja. Dakle docekujemo Southampton, zatim idemo Cardiffu i onda docekujemo Hull i Everton.

Poslije toga ce vec biti teze jer od 4 utakmice idemo Cityu i Newcastleu i docekujemo Chelsea (ne ovim redoslijedom). Poenta je ta da iz naredne 4 utakmice mi moramo pokusati uzeti 12, a ok bi bilo i 10 bodova. Sve ispod i nije neka zaliha.

Cestitke svakako Unitedu, Robina necu komentarisati :D

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 nov 2013, 21:45

Loša i prlično dosadna utakmica, po meni bi najrealniji rezulatat bio 0:0 al **** ga šta je tu je, idemo dalje. Dobro će nam doći ova pauza, jer bi za Southampon trebali biti spremni Wallcot i Podolski (makar za klupe).
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 nov 2013, 22:02

anell je napisao/la:Loša i prlično dosadna utakmica, po meni bi najrealniji rezulatat bio 0:0 al **** ga šta je tu je, idemo dalje. Dobro će nam doći ova pauza, jer bi za Southampon trebali biti spremni Wallcot i Podolski (makar za klupe).
I Rosicky te Mertesacker, a u decembru i Oxlade-Chamberlain. Jedva čekam, imat ćemo prostora i mjesta za pravilnu rotaciju, samo da ne bude novih povreda. :)

Jednu od utakmica bih pokušao (recimo protiv Hulla) sa Gibbsom na klupi, a Monrealom na beku, čisto da vidimo ima li od toga šta. Gibbo mi super djeluje u napadu...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2013, 22:04

Ali najsmjesnije mi je kad vidim ove provokacije po internetu duhovitih Unitedovih fanova kao neko Mesuta Ozila strpao u djep :lol: :lol: pa bijednici jedni kad je Mesut Ozil sa Njemackom ove slagirane Engleze zajedno sa mrakama Rooneyem, Gerardom, Lampardom kao 21-godisnjak izdominirao niste se javljali. Ti umobolni ljudi se nisu sjetili kako je Ozil sa Realom izdominirao te igracine i oni nekakvog Phila Jonesa tamo velicaju, glupi englezi. A uostalom realno gledajuci Ozil nije nista znacajno napravio jer nije imao upotrebljivih lopti od centralnih veznih a za to je zaduzen bijelosvijetski panj Arteta i ne znam kako niko tog panja ne ismijava jer je ono kloc nad klocevima.

Vidim spominju neka pojacanja u napadu koja jesu neophodna ali Edin Dzeko bi u Arsenalu bio gori od Girouda koji ima neizlijecivu bolest upropastavnjaa dobrih sansi, svaka mu cast na svakom drugom segmentu igre osim onom najbitnijem a to je ubojitost pred golom koju on ocigledno ne posjeduje.

Gnabry je igracina, i ne mogu da vjerujem kakva je Wenger kukavica pa stavlja Bendtnera prije njega, ne mogu da vjerujem cim je usao napravio je havariju na Evrinoj strani.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 nov 2013, 22:17

BigBigBang je napisao/la:
Gnabry je igracina, i ne mogu da vjerujem kakva je Wenger kukavica pa stavlja Bendtnera prije njega, ne mogu da vjerujem cim je usao napravio je havariju na Evrinoj strani.
Pa to, čovjek u 10 minuta napravio više od recimo Ozila u čitavoj tekmi. Eksplozivan, ima fudbalsku inteligenciju i fin centaršut. Grehota mu samo 10 minuta davati po tekmi :?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2013, 22:20

Ma joj sretni smo sto je u roosteru vidjeces kad se Engleski as Walnut vrati, Gnabry ce se preseliti u u-21
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.