FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
ja ne vjerujem u te klipove...tako isto i za stancevskog ja sam mislio kad sam vidio klip da njega nece moci niko proci na beku kad ono on nemoze uci uopste u tim 

TREĆI PUT ČASTIMO
Slavija je smanjila obestecenje za Jovanovica davno dogovor je da njoj ide i dio od buduce prodaje
Puza bez obzira kakav je kreten
je odlican igrac poslednje sezone je bio jedan od najboljih u Borcu, tako da me raduje njegov povratak.
O Bojicu ne znam sta da kazem on je tip igraca koji je baja trazio centarfor sidras zna dati gol, dobar je u igri glavom i duelu ali muku muci sa povredama. U modrici je bio u drugom planu jer je prvo guran Jelic, pa se zatim Stajic nametnuo
Puza bez obzira kakav je kreten

O Bojicu ne znam sta da kazem on je tip igraca koji je baja trazio centarfor sidras zna dati gol, dobar je u igri glavom i duelu ali muku muci sa povredama. U modrici je bio u drugom planu jer je prvo guran Jelic, pa se zatim Stajic nametnuo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Obrisao sam post o Dodiku,kao i dva odgovora na njega,a i ubuduce cu brisati sve sto mi bude smrdilo na politiku.
- The_Target
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Evo citam u Glasu da smo postigli nacelan dogovor sa Stajicem. Trenutno je na probi u Svabiji i izgleda da je ispusio. Bilo bi dobro kad bismo njega nekako doveli!
Dogovorili smo i sa Avdukicem ali Rudar oteze sa obestecenjem.
Stajić nam je zabio gol u Modriči ove jeseni, onaj volej je uhvatio i na prvoj stativi iznenadio "uvjek opreznog" Starčevića...Simpatizer je napisao/la:Evo citam u Glasu da smo postigli nacelan dogovor sa Stajicem. Trenutno je na probi u Svabiji i izgleda da je ispusio. Bilo bi dobro kad bismo njega nekako doveli!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
On i Bilbija u napadu...kakvo bi to silovanje bilo!
E vidiš, o tome nisam razmišljao, bilo bi opako...Simpatizer je napisao/la:On i Bilbija u napadu...kakvo bi to silovanje bilo!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Kolko sam primjetio Stajic iz svih pozicija daje golove,nogom,glavom,desnom,lijevom,iz slobodnjaka,s distance,,na papiru bi imali najjaci napadacki tandem ako bi doso
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Evo predsjednik suda Milan Tegeltija koji ujedno sklaopa ugovore kaže da je sa njim dogovoreno ako ne prođe u Njemačkoj...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Znas li mozda koji klub u Njemackoj
U pitanju je drugoligaš Alen, ali je očigledno da će doći... Piše isto i za Puzigaću da dolazi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Iako se oduzilo Puzigaca vam hiljadu % dolazi,doveli smo 2 lijeva beka tako da je to toVB 1987 je napisao/la:U pitanju je drugoligaš Alen, ali je očigledno da će doći... Piše isto i za Puzigaću da dolazi...
Ma shebo se, nije ni trebao ići, al nemožeš ti to budali objasniti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Primjetio sam da je vecina forumasa protiv njegovog povratka,,a i mi smo uvijek dezurni klub za igrace kojima se ne igra i koji ce odglumit povredu
Jedini + mu je sto je sve tekme odigro,,a jedina normalna tekma u predzadnjem kolu protiv Zrinjskog i jos da ne zaboravim da je s gol linije izbacio loptu protiv Modrice i to bi bilo to od njega

Jedini + mu je sto je sve tekme odigro,,a jedina normalna tekma u predzadnjem kolu protiv Zrinjskog i jos da ne zaboravim da je s gol linije izbacio loptu protiv Modrice i to bi bilo to od njega
- Lesinar1987
- Kontakt:
Citam za ovog Bojica a tako kaze i Baja da je on imo neku klicu u organizmu pa je zato odsustvovo dugo,, valjda je to sad reseno tako bar kazu

Ako je ovo što kažeš tačno,onda je Stajić daleko najbolji fudbaler na svijetu....Phill Jackson je napisao/la:Kolko sam primjetio Stajic iz svih pozicija daje golove,nogom,glavom,desnom,lijevom,iz slobodnjaka,s distance,,na papiru bi imali najjaci napadacki tandem ako bi doso
osvojicemo titulu, i pobjediti po koju u evropi ! to vise nije opcija nego imperativ!tatamata je napisao/la:Pa sta cemo mi sa ovolikim pojacanjima!
Iz tvojih usta u bozje usi!jovanbl je napisao/la: osvojicemo titulu, i pobjediti po koju u evropi ! to vise nije opcija nego imperativ!
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.