Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zasto bi se nadao pobjedi zrinjskog ? vise nam odgovara remi. cudi me kako to nisi upratilauschtipak je napisao/la: I kaze da mu je pravo zao, sto je zbog tebe takve mor'o ispaliti ostale strumpfove koji su se nadali pobjedi Zrinjskog.![]()
Za 90 milja eura iz regiona mozemo dovest boljeg trenera,cak i iz inostranstva daleko mu kuca od Koseva i ako je najbolji trener u BIHLavMantula je napisao/la:Moje neko misljenje o cjeloukupnoj situaciji je ovako !
Husref Musemic nije kalibar da vodi ovakvu ekipu FK Sarajevo,od kako je na klupi imao je bolju situaciju u klubu od svih trenera prije njega ! Stalno idu na pripremu,stalno idu 3 dana prije tekme u gostima na mini trening kamp i opet niju stanju ekipu fizicki pripremiti za 90 min trke !
Njemu svaka cast za sve sto je do sada uradio,jedna je od najvecih legendi kluba,neka to i ostane i neka ne pogazi sve sto je prije uradio. Moj mu je prijedlog da se vise pozabavi svojim zdravljem jer znam da je lud za Sarajevom,ali mislim da je njegovo doba proslo.
Utakmica protiv Zrinjskog je po meni najgora od kako je pratim svoj najdrazi klub, a to je nekih 30ak godina odprilike! Ne pamtim da nas je neko izdominirao onako,pa ne mogu reci ni da nas je Besiktas onako izdominirao na Kosevu kada nas je 5-0 pobijedio. Iskreno,Husrefova krivica,nevjerovatno sta radi,ne znam ni ja koju utakmicu u nizu ! Pa dragi Husrefe,vidis li da smo najbolja ekipa u citavoj smrdljivoj ligi,samo kada napadamo. Zasto trazis od Komazeca,Todorovica,Vusljanina(Travancica),Osmanagica,Karica da stoje na 35m od Bandovicevog gola. Pa zasto !?
Ovo je sezona u kojoj se lomi kojim pravcem ce ici FK Sarajevo tako da mislim da i ako Musemic uzme i sledece 3 tekme da on odlazi iz Sarajeva. Nije on tip koji se moze otjerati tako lahko i nece njega niko otjerati,vec jednostavno vidi i on da ne moze voditi Sarajevo ni fizicki ni psihicki ni takticki vise !
Usput znam da mi mnogi nece vjerovati u ovo sta govorim i ako se ispostavi tacnim ovo sta mi je rekao jedan clan uprave,ne vjerujem da cu tada dolaziti na tekme,ali sve su okolnosti da ce Amar Osim pruzeti Sarajevo od 20. kola. Po prici koja mi je recena,ukoliko Husref ne zavrsi na prvom mjestu poslije 19. kola, Amar Osim preuzima Menagersku funkciju u Sarajevu. Kaze da je to bilo striktno naredzenje V.Tanna jer su njegovi saradnici koji su boravili u Sarajevu zadnjih nekoliko sedmica rekli da su Blaz Sliskovic i Amar Osim dva najbolja trenera u BiH !
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
Pozdrav braco !
Pošteno! A ja želim vama da igrate dopadljivo i da bude rezultat kao što je bio u Mostaru kad ste igrali sa Zrinjskim nisam vidio bolje partije u gostima samo joj kraj nešto nije baš i bio sretan-terabajt je napisao/la:cestitam na bodu odlicno ste igrali dabogda svaku do kraja tako igrali i zavrsavali . Jel posteno od mene ?
Nema potrebe da im se pisa preko naseg kluba, on je to uradio preko Zeljeznicara kad se hladno ispalio i prodao im pricu da se vraca za dva tri kola i sad je fol nesto tamo ali to je samo "tihi odlazak" !worchester je napisao/la:bas bi bila fora da dovedete amara bez zajebavancije!!!
imate kes da kupite nekoga u koga se vase komsije kunu,to bi bilo pravo pis.anje u usta
LavMantula je napisao/la:
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Izvini,jel znas nesto o Osimu pa mi se smijes,ili je nesto drugo u pitanju ?bagrcavi je napisao/la:LavMantula je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo. Osim Amara Osima. Mogu svi pitari pričati šta hoće, ja ga kao trenera poštujem i smatram da je jedini u ovoj ligi dostojan vođenja kluba. I Dragan Jović tu negdje vrlo blizu. Ostalo sve talašika.Evolution87 je napisao/la:e cuj da nam amaw bude trener![]()
![]()
![]()
![]()
Sacekati do ljeta i ako Hus ne bude zadovoljio, dovesti nekog stranca i to je to. Nema se sta komplikovati. Iz nase cemer lige nema trenera da valja.
Iskreno ima još do te utakmice, prvo Slavija pa onda tek na red dolaze ercegovci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Iskreno, imam osjecaj da ce vas Siroki razguliti...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 41 gost.