Pa vidi ako sam ja insistirao da se dovede Mahir Karic vjerovatno onda trebam biti svjestan sta isti moze. Vidi ako se mogla prodavati prica da mu je Irfan dovodio igrace ok, ali to se moze pricati mahali meni ne. Husrefu ne zamjeram proslu polusezonu od kad nas je preuzeo te bolest, te ovo te ono, ali vec tada se vidjelo da igramo najruzniji fudbal poslije rata. Trener koji izjavi da igrac sam uzima da puca penal bez njegovog znanja ne moze biti strucnjak u FKS.Alen1987 je napisao/la:Bogati koji bi tvoj stil igre bio s ovakvim igračima? Ne opravdavam Husrefa,ali brate ne znam šta uraditi pa da ekipa proigra, da dovedemo Fergusona iz penzije, nevjerujem da bi puno bolje igrali.1L8F9C2 je napisao/la:Husref zadovoljan, kako i nece biti, ipak je najbitnije ne izgubiti sto je njegov stil igre.
Imalo je Sarajevo 10 puta gore ekipe i losije uslove, a imalo je igru i rezultate. To je poenta svega odavno nismo imali bolje uslove i dosta dobri igraca na okupu ali djabe sve kad igramo staromodnu formaciju u kojoj napadac Komazec ima vise DEFANZIVNIH nego ofanzivnih zadataka i to ga umara sto je ocigledno. Da sam ja na njegovom mjestu prvo bi vjerovatno fizicki spremio igrace jer su nespremni a imao je sve pripreme placene i ekipa mu nespremna. Nema snage za pola sata dok smo imali snage i igrali smo kasnije je sve plod toga da smo nespremni.
Naravno da sam ja trener bar bi imao hrabrost da sansu dam Plakalu bar protiv manji ekipa na AFH a mali je dokazao da moze pomoci u napadu, ali to znaci da onda napadamo protivnika sa dva spica a to nas trener ne voli. On voli fudbal zvani "FK Sloboda Tuzla" gdje je najvaznije ne primiti gol a ovaj nas nekako cemo izmisliti. Nema vise opravdanja Husref je uspio ono sto ni jedan trener nije a to je da je nanizao 20-tak utakmica na klupi FKS od kojih se tesko moze izabrati koja je utakmica bila losija. Bilo je par utakmica gdje u 16 metara nismo usli protivnika a napad nam predvodi odlicni Komazec ali on zbog svoje borbe i defanzivi zadataka. Ali nema veze neka vama Husrefa necu se ja ljutiti