Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
A brate dragi kvarite vala temu VI što skrivate i ulog i dobitak itd. što jest, jest 

Edinho992 je napisao/la:A brate dragi kvarite vala temu VI što skrivate i ulog i dobitak itd. što jest, jest
kod mene uvjek pise ulog

To uopšte nije bitno sve dok tiketi prolaze i dok neko eventualno prepisuje tikete i tako dvojica ili vise njih zarađuje.Edinho992 je napisao/la:A brate dragi kvarite vala temu VI što skrivate i ulog i dobitak itd. što jest, jest

Zato ti ovo nema smisla.
evo ovaj tepsija se javlja nešto na prošloj stranici,pametuje,a nikad nije postavio tiket prije meča,a jedva čeka da ga postavi poslije meča,znači nigdje veze.
You'll never walk alone.
Jeste, bitno je itekako. Nije isto dobiti 10 maraka i 1000 maraka. Za pohvalu je koliko god dobili, ali ako već hoćete da postavljate tikete, ne znam zašto vas je stid ako ste uplatili za marku, dvije i dobili 20ak KM.Believe je napisao/la:To uopšte nije bitno sve dok tiketi prolaze i dok neko eventualno prepisuje tikete i tako dvojica ili vise njih zarađuje.Edinho992 je napisao/la:A brate dragi kvarite vala temu VI što skrivate i ulog i dobitak itd. što jest, jestdakle neko će uložiti 2 eura,neko 20 eura,zavisi sve,ali to nije bitno ni sekunde sve dok se dobija.
Zato ti ovo nema smisla.
evo ovaj tepsija se javlja nešto na prošloj stranici,pametuje,a nikad nije postavio tiket prije meča,a jedva čeka da ga postavi poslije meča,znači nigdje veze.

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Hvala miky.

- masteRofPoker
- Kontakt:

Veliko hvala miky jer je od njega sve krenulo.
Zivio ti meni.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
@masteRofPoker, fenomenalno 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Halo Suarez,šta ja trebam,da se tebi nešto pravdam?Believe je napisao/la: evo ovaj tepsija se javlja nešto na prošloj stranici,pametuje,a nikad nije postavio tiket prije meča,a jedva čeka da ga postavi poslije meča,znači nigdje veze.
Igram tikete nabrzaka,pred sami početak,i na kraj pameti mi nije da postavljam odigrano.
Imamo tu par tema,kukanje,dobitni...i tu stavim,ne znam šta ti nije jasno?
I samo da dodam...ovi dobitni bez uloga i dobitka su žešći šupljak.Bezveze.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Naravno da ne trebaš nikom da se pravdaš.tepsija je napisao/la:Halo Suarez,šta ja trebam,da se tebi nešto pravdam?Believe je napisao/la: evo ovaj tepsija se javlja nešto na prošloj stranici,pametuje,a nikad nije postavio tiket prije meča,a jedva čeka da ga postavi poslije meča,znači nigdje veze.
Igram tikete nabrzaka,pred sami početak,i na kraj pameti mi nije da postavljam odigrano.
Imamo tu par tema,kukanje,dobitni...i tu stavim,ne znam šta ti nije jasno?
I samo da dodam...ovi dobitni bez uloga i dobitka su žešći šupljak.Bezveze.
Ali koja je svrha stavljanja tiketa poslije utakmica?

Možda je ovo šupljak i bezveze(mada to uopšte nije bitno,neko će uložit 5 eura,neko 50,ali bitan je prolaz),ali stavljati tikete poslije tekmi a ne prije je šupački i potpuno nekorektno prema drugim forumašima.
Ne moraš i dalje postavljat prije tekmi,samo ti kažem da to nije u redu.
You'll never walk alone.
- Consigliere
- Kontakt:
Duplanje

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://prntscr.com/23ln06" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos malo reklame do kraja aukcije, nadam se da ne zamjerite
http://www.****/artikal/9616728/bicik ... uspension/
Jos malo reklame do kraja aukcije, nadam se da ne zamjerite
http://www.****/artikal/9616728/bicik ... uspension/
-
- Kontakt:
:ugeek:

- masteRofPoker
- Kontakt:

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.