Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Anon
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Anon » 10 nov 2013, 13:31

I ja se slažem za Valenciu na beku ako već nema Rafe, kad je Smalling tu jednostavno me strah. Jones mi je danas najveća briga, treba ga stavit na pravo mjesto a svugdje može biti dobar i koristan, počevši od stopera, preko zadnjeg veznog i na kraju do beka. Ja bih volio da uzme sredinu danas, a Evans-Vidić neka igraju stopere. Krila Januzaj - Nani (Valencia) i ostalo se zna.

Mislim da nisu bolji od nas, ali jesu u boljoj formi, iako malo ko od nas i drugih navijača je svjestan da smo i mi u 8 utakmica bez poraza, tako da sve je otvoreno.Drago mi je što se vratio nekadašnji derbi, te utakmice su bile meni najdraže, uvijek neki sukobi, napetost, utakmice odluke bile vazda.

GGMU
Glory Glory Manchester United

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 10 nov 2013, 13:36

beka23 je napisao/la:
motty je napisao/la:Mi se nadamo da cemo opravdat zasto smo aktuelni sampion Engleske. Samo da izvedemo najjaci sastav, da Moyes ne mahnita sa Smalingom na beku, Jonesom u sredini pa i Felainijem. Ne znam ni za Januzaja da li je spreman za ovakvu utakmicu, tek mu je 18 godina, ne treba ga preforsirat.

Ni sam ne znam kakav bi sastav izveo, valjda sve bude OK.
Šta fali Jonesu u sredini? Korektno je odigrao i protiv Fulhama i protiv Norwicha.
Ne fali njemu nista, samo nek Moyes ne mahnita sa sastavom, primarna mu je pozicija CB i tu je najbolji i nek se tu forsira. Sto se ostalih pozicija tice mislim da ce Rafa bit u sastavu, jedino je sredina neizvjesna, odnosno Felaini ili Clevz te lijevo krilo, mogao bi cak i padavicar bit u sastavu.

Volio bi da Felaini ne bude starter, nisam gledao utakmicu u LP-u ali u ligi me nije odusevio, previse je ofanzivan za poziciju na koju ga stavljamo. Odluta cesto u napad bez ikakve potrebe.

Oduzilo se ovo cekanje :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 nov 2013, 13:44

Ja priželjkujem Jonesa u veznom redu danas. Neka bude zadužen za Ozila i(li) Ramseya. Znači, da odradi rolu kakvu je odradio protiv Reala prošle godine. Evans ili Ferdinand sa Vidićem mogu činiti stoperski par, jedini problem ostaje desni bek. Jedina opcija tu je onda Smalling. Valjda može korektno odradit pos'o. Ali opet, vidjećemo šta je Moyes naumio.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 10 nov 2013, 13:48

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja priželjkujem Jonesa u veznom redu danas. Neka bude zadužen za Ozila i(li) Ramseya. Znači, da odradi rolu kakvu je odradio protiv Reala prošle godine. Evans ili Ferdinand sa Vidićem mogu činiti stoperski par, jedini problem ostaje desni bek. Jedina opcija tu je onda Smalling. Valjda može korektno odradit pos'o. Ali opet, vidjećemo šta je Moyes naumio.
Pa sta je sa Rafaelom, koliko znam nema nikakvu povredu?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 nov 2013, 13:49

Mislim da je propustio Sociedad zbog povrede. Ne znam da li je spreman za danas. Ako jest, onda je svakako on prva opcija.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 10 nov 2013, 13:51

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da je propustio Sociedad zbog povrede. Ne znam da li je spreman za danas. Ako jest, onda je svakako on prva opcija.
Neko je vec spominjao da je Moyes rekao da samo Welbek nije spreman, tako da bi Rafa trebao bit u ekipi.

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 10 nov 2013, 13:52

David Moyes has confirmed that Rafael, Michael Carrick, Jonny Evans and Tom Cleverley are all in contention to start against Arsenal on Sunday after injuries ruled them out of the midweek tie against Real Sociedad.
Čisto da riješimo dileme oko ozljeđenih igrača... Dakle, pred ovaj meč se vraćaju dosta važni igrači i sigurno da će vezni red ličiti mnogo "sigurnije" s povratkom Carricka u prvih XI. Rafael il' Smalling - ko god bude igrao od prve minute mora pružiti svoj maksimum, kratko i jasno.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 nov 2013, 14:07

Rafa se defazivno gubi u zadnje vrijeme. Ofanzivno extra, ali mora se vise posvetit primarnom cilju.. Jones moze igrati svaku deff poziciju. Veoma je vazno da Januzaj pocne, ko ce Kagawino "adaptiranje" trpit danas.. GGMU
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 nov 2013, 14:29

Ako čita ovo administracija službene Man. Utd. stranice na fejsbuku (a čita stoposto), neka malo pripaze na pravopis i budalaštine koje pišu slika

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 nov 2013, 14:30

Rutinski danas,vrijeme je da vidimo pravi united,da se pokaže u jednoj velikoj utakmici.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 10 nov 2013, 14:52

slika :lol:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 10 nov 2013, 15:03

slika

8-)
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 nov 2013, 15:06

Alcatraz je napisao/la:slika

8-)
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: nadam se da ce aresnal ostati doslijedan tradicije, te da ce i ovaj put pljeskom pozdraviti sampione.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2013, 15:29

Bardsley strijelac na asistenciju Browna protiv Citya. Bravo momci. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 10 nov 2013, 16:13

ManUtd XI: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Fellaini, Giggs, Nani, Januzaj, Kagawa, Rooney.

Auuu :D

EDIT: Ipak nije

De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Jones, Carrick, Kagawa; Rooney, van Persie
Zadnja izmjena: Devi1, dana/u 10 nov 2013, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 10 nov 2013, 16:14

Devi1 je napisao/la:ManUtd XI: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Fellaini, Giggs, Nani, Januzaj, Kagawa, Rooney.

ahahahahahahah
Glory Glory Man United!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 10 nov 2013, 16:16

Devi1 je napisao/la:ManUtd XI: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Fellaini, Giggs, Nani, Januzaj, Kagawa, Rooney.

Kagawa 10-ka...opala...
Fella zabija iz neke pizdarije..i rutinski 1-0...:mrgreen:

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 nov 2013, 16:16

Manje-više sve očekivano. Dobro je što je Carrick spreman, a loše je što Rafael nije spreman. Smalling je zadnjih par utakmica solidan bio, valjda i danas odradi pos'o kako treba. Rooney će morati pomagati veznom redu.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 10 nov 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 10 nov 2013, 16:17

Naravno da je onaj sastav zayebancija s twittera :mrgreen:

OFFICIAL MUFC XI:

de Gea

Smalling
Vidic
Evans
Evra

Valencia
Carrick
Jones
Kagawa

Rooney
van Persie
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 10 nov 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 nov 2013, 16:18

Nadam se da se neko zajebaje sa ovim sastavom. Dolazi nam trenutno najbolja ekipa u ligi i nije vrijeme za bilo kakve zajebaqncije. Ja bih iskreno bio zadovoljan i jednim bodom, Arsenal me zaista do sada impresionirao tako da protiv ekipe sa takvom formom sve osim poraza je uspjeh, posebno ako uzmemo u obzir nasu formu koja nije nimalo bajna.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.