RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Forza Velez !
Bravo Rođeni !! Napokon pobjeda u gostima. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čestitke momcima, nek' nas je krenulo. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bravo najrodjeniji....Forza Velez
Odlicno Rodjeni, napokon i ta pobjeda u gostima...Iduce kolo nam dolazi Listica, sa pobjedom ulazimo u ozbiljnu trku za Evropom. Forza Velez !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam, svaka cast.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa

Hvala ti Bože!!!
@Pastrmka jarane pazi da ne slomiš nešto

@Pastrmka jarane pazi da ne slomiš nešto

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Cestitam na zasluzenoj pobjedi odavno pismenija ekipa nije igrala kod nas!!!!Vas najbolji danasnji akter je onaj trener slozio je ekipu za deset tacno ste znali sta hocete i kako da to ostvarite!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo volim da cujem/procitam.lovcen16 je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi odavno pismenija ekipa nije igrala kod nas!!!!Vas najbolji danasnji akter je onaj trener slozio je ekipu za deset tacno ste znali sta hocete i kako da to ostvarite!!!!
Cestitke momcima na prvoj gostujucoj pobjedi u ovoj sezoni. Sada nam dolazi Siroki i u ovakvoj atmosferi nadam se da ih mozemo pobjediti.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- franklampard8
- Kontakt:

1946
Uz dužno poštovanje i zaslužila je

-
- Kontakt:
Nije mi jasno na stadionu pod bijelim brijegom je igrao velež gotov 50 godina sad vidim nakav kvazi spomenik sa crvenim kvadratićima, mi svi znamo da je tu velež igrao čitava juga to zna, a ovo smeće od kluba je igralo u NDH zato nije ni igralo u vremenu antifašizma.
Gledam i krst na vrh nekog brda prikazuju jel to znači i suživot ili neko ograničenje ili ti tor u glavama bosanskih katolika.
Gledam i krst na vrh nekog brda prikazuju jel to znači i suživot ili neko ograničenje ili ti tor u glavama bosanskih katolika.
Hvala za čestitke i hvala rođenim za rođendanski poklon! hahahaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa
Lud si Veleža mi!
Dobro igramo, najvažnije je da nastavimo ovamo cijelu sezonu! A ako ne uspijemo izboriti Evropu ove godine, vala sljedeće će mo!
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Mah, tu je prije bio jedan spomenik kojeg su srušili. Žao mi je BB, doživljavam ga kao lijepu ženu koja se udala za nasilnog morona i sada je sjena onoga što je prije bila.zeljovac66 je napisao/la:Nije mi jasno na stadionu pod bijelim brijegom je igrao velež gotov 50 godina sad vidim nakav kvazi spomenik sa crvenim kvadratićima, mi svi znamo da je tu velež igrao čitava juga to zna, a ovo smeće od kluba je igralo u NDH zato nije ni igralo u vremenu antifašizma.
Što se tiče krsta, sa tog su mjesta gađali Stari Most.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
E moja raja evo udjoh u kucu sa tekme, odusevljen jos nemogu shvatiti da smo ovako odigrali i dobili, raja ovo je cudo sta je ovaj feja istim igracima uradio i koliko pni sada drukcije izgledaju i sto je jos vaznije razmisljaju. molio bi svu raju koja ovdje pisu da prestanu prozivat bilo kojeg naseg igraca jer stvarno to nisu zasluzili. borba igra ponasanje trka ma sve je bilo za 10 a to sto zvonic nemoze biti mesi pa valjda je mesi jedan, denka igra bori se gine grijesi pada pravi faulove ali sve je to sastavni dio takog tipa igraca vjerujte mi i meni nekad digne tlak ali momak igra onako kako treba. Danas su momci doktorski odradili tako iskusno siigurno pouzdano kad treba sitni vez cak i u nasem 16cu sto je ovew izludjivalo kad treba nabit nabi ali samouvjereno i strasno sigurno pouzdano, Nekad mi je izgledalo da su igraci i ako prime go sigurni da ce dobiti, nevjerovatno, cak me i malo strah ovolike nase sigurnosti i pouzdanja. Svaka im cast i onome ko priprema utakmicu neko ih je valjda uvjerio da smo mi Velez i da moramo igrati ua gol vise iz tog izlazi njihova sigurnost.Izmjene uradjene na vrijeme i pogodkene jer je sinan asistent a dino strijelac treca izmjena nije ni uradjena, bili smo bez majketa koji je falio u neko doba da zamijeni muju koji je danas doktorirao, bravo kapitenu. Nebih nikog izdvajao jer kolektiv je cudo ali dopustite mi da samo jedno ime spomenem posebno jer mislim da treba a to je Rasovic. Momak me odusevio svaka cast naklon do poda cista 10 momak svaka ti cast. Pozdrav svima koji vole crvene i mislim da ovo treba veceras opet pozdravit najmanje jednim malim docekom.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.