FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aplauz za tebe 

- storm_raider
- Kontakt:
Pa da si marku dobio za svaki profil koji si napravio ovdje mogao si kupiti godisnju, a ne ovako da pises o utakmicama, a nisi vidio Grbavicu ni na slikama.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Jos jedan aplauz za tebe, mudro zboris 

storm_raider je napisao/la:Pa da si marku dobio za svaki profil koji si napravio ovdje mogao si kupiti godisnju, a ne ovako da pises o utakmicama, a nisi vidio Grbavicu ni na slikama.![]()
![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
Sta godisnju covjece, mogao je klub dignut' iz pepela.storm_raider je napisao/la:Pa da si marku dobio za svaki profil koji si napravio ovdje mogao si kupiti godisnju, a ne ovako da pises o utakmicama, a nisi vidio Grbavicu ni na slikama.![]()
![]()

Jucer je konkurencija odigrala za nas i nadam se da cemo mi iskoristiti kiks Borca i u potpunosti se vratiti u utrku za titulu sa danasnjom pobjedom...
Takodjer bi po nas bilo odlicno kada bi Zrinjski i Sarajevo remizirali...
Takodjer bi po nas bilo odlicno kada bi Zrinjski i Sarajevo remizirali...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- champions1921
Posto vjerovatno neces dugo opstati ni sa ovim nikom predlazem ti da ti sledeci bude "psihoza".. Neces vjerovati koliko te opisuje..Alsoudani je napisao/la:Ako ovih par forumasa tipa cempions i raja iz coska kazu da nisi aldin onda je tako. Cekamo njih sad ce se oni ukljucit jer je to njihova svrha foruma da glume inspektore, pa cekamobazdareni je napisao/la:Ne ja sam jedan stariji navijac koji se samo prijavio da vam to napise i koji vam nece vise smetati ovde, imam ja pametnija posla od foruma a jedan je ici na tekme i pokusati nauciti sina kako se voli klub, jer kad bude isao na gostovanja nekada da ne nanosi stetu klubu kojeg voli, jer klub je iznad svih nas. pozz![]()
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
Danas igramo jako bitnu tekmu sa ne bas bezazlenim protivnikom.. Dobar termin, lijepo vrijeme, ljubav prema klubu bi trebali biti dobri razlozi da se danas okupimo u sto vecem broju na Grbavici.. Zelim vjerovati da ce me posjeta danas pozitivno iznenaditi ali vjerovatno se varam.. Nadam se da ce ova tekma proci bez upotrebe pirotehnike i da ce klub izbjeci novcanu kaznu u ovom kolu..
BUDI ŽELJO !!!
Kod nas zima, kisa, dabogda da to lijepo vrijeme ostane i kod vaschampions1921 je napisao/la:Danas igramo jako bitnu tekmu sa ne bas bezazlenim protivnikom.. Dobar termin, lijepo vrijeme, ljubav prema klubu bi trebali biti dobri razlozi da se danas okupimo u sto vecem broju na Grbavici.. Zelim vjerovati da ce me posjeta danas pozitivno iznenaditi ali vjerovatno se varam.. Nadam se da ce ova tekma proci bez upotrebe pirotehnike i da ce klub izbjeci novcanu kaznu u ovom kolu..

- champions1921
Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu" 

BUDI ŽELJO !!!
Recimo da klub dobije 1,5 mil maraka, sta onda ? Potrositi na plate, pripreme, titule ? Ili gledati da od njih napravis 3 mil. ?champions1921 je napisao/la:Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu"
Nasoj upravi je grehota dati bilo kakav novac, oni ne znaju taj novac uloziti. Zato smo u ku.rcu sa ostatkom lige, a imali smo velike sanse da se izdignemo.
NO PYRO NO PARTY
Milion ipo na kvotu 2 i eto gaBuu je napisao/la:Recimo da klub dobije 1,5 mil maraka, sta onda ? Potrositi na plate, pripreme, titule ? Ili gledati da od njih napravis 3 mil. ?champions1921 je napisao/la:Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu"
Nasoj upravi je grehota dati bilo kakav novac, oni ne znaju taj novac uloziti. Zato smo u ku.rcu sa ostatkom lige, a imali smo velike sanse da se izdignemo.

DRUG NEBI TI PUNCA
Pola miliona na upravu, jedno 100 000 na kazne, jedno 300 000 - 400 000 na dugovanja, ono ostalo ce se dovest neki igrac i opet na godinu molit boga da se Dzeko proda, zalosno ali realno, tako bi vecina klubova u ligi ne samo viBuu je napisao/la:Recimo da klub dobije 1,5 mil maraka, sta onda ? Potrositi na plate, pripreme, titule ? Ili gledati da od njih napravis 3 mil. ?champions1921 je napisao/la:Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu"
- champions1921
Klub mora naci kanale sigurnih prihoda.. Kes od Dzeke bi bio nesto poput infuzije bolesnom, olaksalo bi muke za neko vrijeme.. Da je uprava radila posao kako treba taj eventualni novac bi mogli iskoristiti, recimo, za izgradnju istoka.. Ovako ce on otici na tekuce troskove i za pola godine bi opet kukali i molili Boga da se Dzeko prodaBuu je napisao/la:Recimo da klub dobije 1,5 mil maraka, sta onda ? Potrositi na plate, pripreme, titule ? Ili gledati da od njih napravis 3 mil. ?champions1921 je napisao/la:Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu"

BUDI ŽELJO !!!
Dobro ljudi, hajmo se lagano odjavljivati sa teme i kratati ka dolini.
Ovo je fakat bitna utakmica a protivnik pozajeban (malo se prisjetite njihove igre na otoci).
Moramo svi pogurati da se ovo dobije.
Ovo je fakat bitna utakmica a protivnik pozajeban (malo se prisjetite njihove igre na otoci).
Moramo svi pogurati da se ovo dobije.
Valjda nam ga nece Van Šaban uvalit 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zvijezda nas na Grbavici redovno namuci ali i izgubi,pa nek opet bude tako!Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
imali slucajno igdje kakav LINK da se moze tekma gledati ??' Hvala !! LP
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Klub ih mora prokopati, od trazenja nema nista. Sarajevo je kopalo kopalo i prokopase se do Malezije.champions1921 je napisao/la:Klub mora naci kanale sigurnih prihoda.. Kes od Dzeke bi bio nesto poput infuzije bolesnom, olaksalo bi muke za neko vrijeme.. Da je uprava radila posao kako treba taj eventualni novac bi mogli iskoristiti, recimo, za izgradnju istoka.. Ovako ce on otici na tekuce troskove i za pola godine bi opet kukali i molili Boga da se Dzeko prodaBuu je napisao/la:Recimo da klub dobije 1,5 mil maraka, sta onda ? Potrositi na plate, pripreme, titule ? Ili gledati da od njih napravis 3 mil. ?champions1921 je napisao/la:Valjalo bi nam tih 1,5 miliona ali to nebi trebao biti nacin od kog ovisi egzistencija kluba.. Uprava mora naci nacin da klub bude finansijski stabilan a ne svako malo cekamo da se Dzeko proda.. Neki su rekli da ce se nesto dobro desiti u narednih par dana.. Mozda Edin i city pristanu na transfer pa oni kazu "eto vidite da smo bili u pravu"
Dobijes novac, napravis istok i sta dobijes na kraju ? Samo veci kapacitet stadiona, i par praznih mjesta na jugu, sjeveru i zapadu. Posjeta ostaje ista, prihodi od navijaca isti.
Jedino pametno ulaganje bi bio taj kamp i djeca, talentovana djeca nek primaju neku stipendiju(u vidu oslobađanja clanarine i placanja opreme, skolarine i mozda 100 KM za motivisanje). Sarajevo je puno talentovane djece koji nisu u mogucnosti da treniraju zbog finansija.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.