Mora da ti kući ne pružaju pažnje dovoljno pa ovdje iz dana u dan pokušavaš da budeš zanimljiv, pa nas pereš sa ovim konstatacijama,ovom 'kavom' i sl.trxel je napisao/la:Evo ovako, danas oba daju go, i RVP i Rooney... :kava:
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad ih jednom banujem zbog kave. Djeco, zar vam nisu rekli da od :kave: može narasti rep?!
Danas očekujem pobjedu Arsenala. Ispunjeni su svi preduslovi za to. Nema SAF-a, a Arsenal je u stanju pojesti ovaj "radnički" vezni red Manchester Uniteda. Ne znam za vas, ali ja ću u singleu odigrati dvicu i odgledati meč.

Danas očekujem pobjedu Arsenala. Ispunjeni su svi preduslovi za to. Nema SAF-a, a Arsenal je u stanju pojesti ovaj "radnički" vezni red Manchester Uniteda. Ne znam za vas, ali ja ću u singleu odigrati dvicu i odgledati meč.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa vidi sad, znas vec kako bude kod kuce. Medjutim, ovo su cista fudbalska posla, kladionicarski. Ako nista, imam ovaj nick od datuma prijave, a ne kao neki sa tri, cetiri, pet, sest licnosti, gdje neke predstavljaju kriticare a neke vatrene navijace... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e šta dočekah da je Monolog uz Arsenal u jednom meču.
sad sam još više uvjereniji da ćemo pobjediti, bacit ću nas u hendikepu pa šta Bog da

sad sam još više uvjereniji da ćemo pobjediti, bacit ću nas u hendikepu pa šta Bog da

ti imaš taj nick od datuma prijave.. pa šta? hoš marku il dvoje po pola?trxel je napisao/la:Pa vidi sad, znas vec kako bude kod kuce. Medjutim, ovo je cista fudbalska posla, kladionicarski. Ako nista, imam ovaj nick od datuma prijave, a ne kao neki sa tri, cetiri, pet, sest licnosti, gdje neke predstavljaju kriticare a neke vatrene navijace...
Nista ne treba, ima svega, dovoljna mi pobjeda danas. 

ma trxel provocira, zeli neki show sa prepucavanjima i slicno. Monoloze banuj to dok nije eskaliralo!
Sta sad oce me banovati sto sam napisao :kava:
Na ovoj temi se smije pisati samo ono sto odgovara navijacima ili 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da sam na tvom mjestu prihvatio bih ovu velikodušnu ponudu, bolje vrabac u ruci nego golub na grani.trxel je napisao/la:Nista ne treba, ima svega, dovoljna mi pobjeda danas.
Bice sigurno dosta navlacenja Unitedu danas. Sigurno je cilj da ih se kako ugura u borbu za vrh.
EDIT: Lewandowski i jeste klasa za njemacke lige i kluba poput Bauerna. Dzeko je recimo bolji igrac.
EDIT: Lewandowski i jeste klasa za njemacke lige i kluba poput Bauerna. Dzeko je recimo bolji igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Danas ne mozemo osvojiti ligu u Manchesteru, ali mozemo udaljiti United od iste za 11 bodova!
COYG
nadam se velikoj pobjedi Arsenala nad najmrzim klubom u evropi a i daljeProfesor je napisao/la:
Danas ne mozemo osvojiti ligu u Manchesteru, ali mozemo udaljiti United od iste za 11 bodova!
COYG

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad vam se ulizuje, nakon sto vas je pola poslao u BanoviceQUARTERBACK je napisao/la:e šta dočekah da je Monolog uz Arsenal u jednom meču.![]()

Sretno danas i neka bolji pobijedi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Zadnjih sezona to nije slucaj iako su se u par navrate borili za titulu i cak igrali u LP medjusobno ali valjda je to do ove nove generacije igraca pa nema vise onih zestokih duela. Kakav je ovo bio derbi prije, po meni u jendom trenutku i najveci u evropi, jer je iz godine u godinu to bio pravi rat na terenu, veliki igraci, tukli su se vec u tunelu, a nakon utakmice letili su i komadi pizze u kantini
Recimo da se u ono vrijeme slucajno desio transfer tipa RVP mislim da bi mrtve glave na terenu padale, doduse tada za takav transfer nije bio ni promils sanse ali eto nagadjam. Zbog ovih derbija sam i zavolio engleski fudbal kao dijete.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Na Twitteru kruže glasine da će Mertesacker i Rosicky propustiti utakmicu zbog gripe.
A u pm ako nam crna rupa svemira rodom iz Belgije bude morala igrat.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Danas dobra kvota na Arsenalu, a i po dosad prikazanom Arsenal ima vece šanse. Imam osjećaj da će derbi biti pravi i da neće biti dosadan za gledati. Kad bi Arsenal se postavio kao protiv Liverpula, tandem Runi - Pusi nema šanse. Nadam se da će Venger taktički odradit tekmu kako treba
- Marsal
- Kontakt:
Ma ko protiv Dortmunda treba, pusti lopatama loptu, nije baš da su Fella, Jones i ostali prebrzi i prekreativni, samo ih čekat na kontre. Onako kako su oni nas godinama qarali.Durden je napisao/la:Danas dobra kvota na Arsenalu, a i po dosad prikazanom Arsenal ima vece šanse. Imam osjećaj da će derbi biti pravi i da neće biti dosadan za gledati. Kad bi Arsenal se postavio kao protiv Liverpula, tandem Runi - Pusi nema šanse. Nadam se da će Venger taktički odradit tekmu kako treba
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vec pocela padati opravdanja za eventualno los rezultatGreivis je napisao/la:Bice sigurno dosta navlacenja Unitedu danas. Sigurno je cilj da ih se kako ugura u borbu za vrh.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
baš sad čitam i kontam "evo kapitenu šanse"Marsal je napisao/la:Na Twitteru kruže glasine da će Mertesacker i Rosicky propustiti utakmicu zbog gripe.

A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.