NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

tillman
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la tillman » 02 nov 2013, 23:21

arfi je napisao/la:treba polako sharke ubrajat kao kandidate za kantu..a to što radi colorado avelanche :? imaju score 10-1 :o
i jos nesto,zna li ko..koja ekipa je osvojila kantu dvaput zaredom?
sharksi zadnjih par sezona su regular season champs a nisu vidjeli finale Stanley Cupa, igrali 2 finala konferencije, omjer im je strašan, 1-8 :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2013, 23:31

ja sam ocekivao da ove godine Colorado,Edmonton budu dobri, pa naravno St Louis..jer to su ekipe koje su pokupili sve pickove ovih zadnjih par godina ..pa ebiga ne znam st aje sa ovog Edmontona neka nesto prosljede sto valja do Hawksa meni nebi bilo mucno, jer mi smo se jos vise podmladili,...mi smo ja mislim jedina ekipa koja svake godine je jso mladja i mladja a igramo ono dobro ako nista..jest da smo opet medju glavnim kandidatima za cup, ali ako nas odbrana i golman budu slusali ovu godinu :)

danas smo pobjedili 5-1 odlicno smo odigrali drugi i treci period..jos su nas sudije zajebale jer ono nije bio gol sto su dali trebao se ponistiti..ebiga dva igraca ispred Crawforda blokirali ga jednostavno ono nije trebao biti gol ali sta je tu je ..opet smo dobili sa visokih 5-1
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 03 nov 2013, 03:39

Večeras su Hurricanesi otpuhani. Odlična partija Rangersa. Stepan zabio 3 komada za to su mu Zuccarello i Kreider po 3 puta asistirali. Odlična partija mladog Kreidera. Hagelin je zabio 2 komada a Hank skoro sve skinuo ;)
Dok se u ekipu vrate Nash i Callahan još,trebalo bi to bit još bolje.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 nov 2013, 03:17

Konačno Del Zotto da smanji na 2:1 (asistencija povratnika u tim kapitena Callahana), red je bio. Rangersi bolji na kvadrat od Ducksa ali zaostatak i dalje pred početak treće četvrtine. Valjda koji pak i uđe u gol Ducksa, imali su dosta sreće u ove 2ije trećine
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2013, 19:02

nesto nisam puno pratio ovaj dosadasnji dio sezone..ne znam eto zivim u Chicagu ali nisam mozda od ovih 16 utakmica pogledao mozda 5-6 na TV ebiga nemam vrermena radi se ..vidim opet po poenima smo opet tu medju najboljim, ali vidim primamo puno golova, PP je los i sa jedne i sa druge strane, jer nam nedostaju Frolik i Boland u tom segmentu..

nego kakva spica na utakmici sad kod kuce kako razvali lik igraca probi ga tamo roz staklo :).. ali scena kad navijac jos uze helmet od igraca ahahahaha ludnica :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 nov 2013, 21:44

Kakva majstorija Dattsyuka sinoć 8-)

slika

I Bruinsi napokon odigrali dobru tekmu, iako protiv slabašne Floride, ali važno je da se Marchand upisao u strijelce i da je tekma riješena rutinski, a sa Louiem ponovo u ekipi očekuje se i bolja igra, Krug nastavlja sa rešetanjem :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2013, 08:43

Eto odgledao sam nocas citavu tekmu bez prekida i prezadovoljan sam sto rezultatom, tako i igrom :)...razboli smo Dallas 5-2 na gostovanju i ako rezultat po meni nije bas realan previsok je za sami tok utakmice i desavanja na istoj...obadva golmana su dominirala strasno..Crawford je bio odlican, ovaj drugi jos bolji i ako je eto primio 5 golova i da su pobjedili 6-5 on bi bio igrtac utakmice , a tako isto i Crawford :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 10 nov 2013, 09:30

Blues razaljuju!Idemo do finalaa ove godine!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 nov 2013, 11:36

Sinoc su pali Leafsi, prva trecina odlicna i zasluzeno vodstvo nakon nje, druga dosta losija od strane Bruinsa i zasluzeno izjednacenje preko Lupula, da bi pocetkom trece Bergy donijeo prednost koju do kraja nismo ispustili :D

Rask odlican, a u pon slijede Boltsi koji su u odlicnoj formi i sinoc su dobili u Detroitu prvi puta u zadnjih 10 godina ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2013, 14:48

BosnaSTL je napisao/la:Blues razaljuju!Idemo do finalaa ove godine!
Vala ako ne odete tamo gotovi ste...pa uzeli ste pickove I onda golmane hahhaa...Samo Hawksi vas muce :)..dok je nas tesko bogami...morat cete preko salary capa preci da bi dospjeli tu...gledaj Edmonton ima ekipu ali ne igraju I jos nece moci zadrzati one igrace zbog salary capa kad budu ih potpisivali uskoro..tesko ce kome uspjet uzeti dvije kante a da im salary bude na razini
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 nov 2013, 22:33

Nakon Leafsa, u TD Gardenu su pali i Boltsi koji su u odličnoj formi i drže prvo mjesto na Istoku. Tekmu smo riješili pri kraju 2/3 kada su Bergy, koji se dobro snašao nakon rebounda, i Paille nakon kontre, u razmaku od 20 sek donijeli prednost koju smo samo uvećali na kraju sa empty net golom :D

Rask odličan, drugi shutout ove sezone, PK ponovo fercera, dok je ono što je zasjenilo ovu tekmu sigurno ta povreda Stamkosa :( , koji je po svemu sudeći slomio nogu (tibiu) i neće ga biti 4-6 mjeseci, što je ogoman gubitak i za Boltse, ali i za Kanađane za OI, jer je on sigurno top 3 igrač i ligi i nadam se da će se što prije vratiti na led ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 nov 2013, 01:40

Sinoc pobjeda Hawksa 5:4 nad Edmontonom. Hawksi 5 pobjeda i OTL u zadnjih 6 utakmica. U tih 6 utakmica 27 golova postigli. 3ci smo u Zapadnoj konferenciji i 3ci ukupno u ligi.

Dobro ide za sada ova sezona. Jos se tu moze napredovati. Pogotovo u 3/3 gdje sad vec tredicionalno u ovoj sezoni primamo lako golove. Isto tako i PP nam je los. Mada, pod coach PP nam nikad nije bio jaca strana. Puno bolje ide ova sezona poslije osvojene titule, nego sto je to bilo poslije one titule prije 4 godine, kad smo iduce onda godine citavu sezonu bili prilicno losi i jedva PO izborili.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2013, 06:43

ma dobro one godine su nas povrede mucile, odbrana i golman :)..brate te godine je Kane dva puta bio povredjen, Toews 3 puta, Sharp par sedmica , Hossa,Keith svi osim Seabrooka po par sedmica su propustili sezone Toews se vratio i Sharp u sred serije protiv Vancouvera znas da nisu igrali prve 3 utakmice cini mi se ni jedan a ni drugi, jer su pred krajs ezone se povrijedili kad su nam pobjede bile itekako potrebne

samo puno i glova primamo losa nekako odbrana opustimo se u pm kad vodimo lahko trasno me nervira ono...nema i prosle sezone nismo znali cuvat prednost kad vodimo 2 razlike kao Bullsi nikad se ne zna dok se ne svira kraj sa nama hahahaha...ofanzivno smo to se zna prejaki pa sve ubice Kane,Toews,Hossa,Sharp, pa sad i ovi novi klinci ..vazno je da smo dobili ovu djecu kvalitetni su dobro smo draftvali zadnjih par godina :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 12 nov 2013, 18:04

produžen ugovor Shaw-u na još 2 godine, do kraja 2015/2016 sezone ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 nov 2013, 18:12

slika

:mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 nov 2013, 06:39

BREAKING: The Blackhawks have acquired Kris Versteeg, along with Phillippe Lefebrve, from Florida in exchange for Jimmy Hayes and Dylan Olsen.
[youtube][/youtube]
ajjj vratio se lav kuci :)..jok kako mi je drago oca mi :)...pa ajj sad on i Shaw ima da lete po ledu da grizu , jer i jedan i drugi su slicni uhhhhhh kakav posao smo napravili :)..one godine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 nov 2013, 09:53

Treba dodati da Miami jos placa pola njegove 4.4 mil. plate. Dobar posao uprave. :)
Postovanje treba zaraditi.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 15 nov 2013, 16:44

kako dobra vijest... bio mi je jedan od najdražih u ekipi koja je uzela naslov 2010. i bio sam jako razočaran što su ga tradeali...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 nov 2013, 17:05

Homestand sinoć završen uspješno, pobjedom u OT protiv Columbusa golom Loocha koji je bio i ponajbolji sinoć :)

Rask je dobio odmor, a na golu je priliku dobio Johnson, a niz bez primljenog gola na PP se nastavio :D

Versteeg je draftan od strane Bruinsa, ali nije dobio priliku da zaigra osim u minorsima :)

slika :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 nov 2013, 04:22

prelosa nam je odbrana..mi imali vise suteva najmanje 15 za sada a ovi uvalili 5 komada , a mi samo 2..mislim fakat ne znam sta je sa ove odbrane imam osjecaj da ce nas ovo ebavat puno tokom sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.