Best of
@Majstor10
KOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodi
KOLASINAC je napisao/la:JTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija"

seo vam dadne prst vi hocete ruku
KOLASINAC je napisao/la:
ma ja sam majstor nego su me banovali sto sam pravedno opsovao sve pod pisku nekoga jer je prijetio sea
momak je rusioc, jedno, a drugo, momak ce sredit papire i igrat ce prije nove godine 2014, u to sam 100% uvjeren trece nije momak tip koji ce u javnost objavijestiti o statusa papirilogije svaki dan kao naprimjer anel hadzic nego kad konacno dobije papire trazit ce rusitelj poziv on je covjek sa male rijeci ne voli ponavljati bezveze nego samo rusiii
KOLASINAC je napisao/la:Head je napisao/la:Koji tenk.Seo bi i Sturma unistio u ringu.
aferim ljudino
interesatan stvar u intervju sa njemcima je nekad rekao da nebi bio fudbaler
pobio bi se sa sturmom u ringu momak jednostavno hoce svakog da bije
majstorija10 je napisao/la:
njegova famozna jaknica svaki dan ga imao na sebe u zimu, momak ubio medvjeda da napravi tu jaknu
jest legenda
ja bi ga napravio predsjenika cijelog balkana,, muftija kolasinac
majstorija10 je napisao/la:cak kad nije ni bio na spisku prvog tima ja znam momka momak je rusilac kad trci za loptu trese se zemlja igraci popadaju od straha prije nego da ih kola polomi sa njegovom brutalnom sandzackom snagom inace momak je legenda a to slike dokazuju kao ona gore sa pesnicama
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
inače momak je legenda za nezaborav
mislis na sea
Koji kralj, plakao sam od smijeha