FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LavMantula
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LavMantula » 09 nov 2013, 23:41

Alsoudani je napisao/la:Npr. da ja ne gledam vase utakmice a citam.ovdje vase komentare rekao bih da ste vi ekipa prava, a posto vas gledam
Pa fazon i jeste sto vise nase tekme gledas nego kluba za koji navijas.
Mozda i navijas za manji klub,ali vidi se da u dubini duse znas koji klub najvise volis !
Nije isto voljeti i navijati kolega !
Priznaj i pola ti se prasta ! :lol:
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 23:53

Ja nisam zatucan i kratkog mozga da ako ne navijam za neki klub da to treba da znaci da ne trebam gledati njihove utakmice. Ja navijam samo za jedan klub a fudbal volim tako da pratim sve utakmice sto stignem da gledam pa sam bas vas upratio nekoliko puta kako vam igraci ne znaju napraviti tri pasa na pet metara. Vi cete vjerovatno ove sezone u evropu opet iako kupujte sudije ima te takve igrace da su nesposobni pobjediti i kad im sudija navlaci 90 minuta.
Al eto valjda je bitniji licni interes nego interes BH fudbala u kompletu.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 09 nov 2013, 23:57

Alsoudani je napisao/la:Ja nisam zatucan i kratkog mozga da ako ne navijam za neki klub da to treba da znaci da ne trebam gledati njihove utakmice. Ja navijam samo za jedan klub a fudbal volim tako da pratim sve utakmice sto stignem da gledam pa sam bas vas upratio nekoliko puta kako vam igraci ne znaju napraviti tri pasa na pet metara. Vi cete vjerovatno ove sezone u evropu opet iako kupujte sudije ima te takve igrace da su nesposobni pobjediti i kad im sudija navlaci 90 minuta.
Pa sta pricas? Sta mi to kazes ?
Znaju oni dosta o lopti vjeruj mi,ali Sef ih je*e u mozak opasno,zato i oni sami ne znaju sta igraju,npr protiv vas je 6 od 10 igraca(ne ukljucujuci golmana) igrala na pozicijama koje im nisu prirodne . Pa ti vidi?
Usput... Moze li mi neko odgovoriti zasto je Mehmed Janjos dobio ostavku u Jedinstvu ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 00:01

LavMantula je napisao/la:
Alsoudani je napisao/la:Ja nisam zatucan i kratkog mozga da ako ne navijam za neki klub da to treba da znaci da ne trebam gledati njihove utakmice. Ja navijam samo za jedan klub a fudbal volim tako da pratim sve utakmice sto stignem da gledam pa sam bas vas upratio nekoliko puta kako vam igraci ne znaju napraviti tri pasa na pet metara. Vi cete vjerovatno ove sezone u evropu opet iako kupujte sudije ima te takve igrace da su nesposobni pobjediti i kad im sudija navlaci 90 minuta.
Znaju oni dosta o lopti vjeruj mi,ali Sef ih je*e u mozak opasno,zato i oni sami ne znaju sta igraju,npr protiv vas je 6 od 10 igraca(ne ukljucujuci golmana) igrala na pozicijama koje im nisu prirodne . Pa ti vidi?
Usput... Moze li mi neko odgovoriti zasto je Mehmed Janjos dobio ostavku u Jedinstvu ?
Valjda je on podnio ostavku,a upravni odbor prihvatio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 10 nov 2013, 00:04

Janjos nije dobio otkaz nego je sam otisao iz privatnih razloga i razisao se na fin nacin.

Sto se tice trenera nijedan coach na svijetu ne moze nauciti igraca od 27 godina da odigra pet pasova na pet metara. Kad neko ne zna on zna, pa svaki njegov nedostatak loseg izbora igraca se svaljaje na trenera. Pola igraca koji su sad u Sa nije doveo Musemic vec uprava. Budala zna da Travancic s onim ponasenjem ne moze igrati kod Husrefa i tako blize i tako dalje.
Ne kazem da je Husref neki trener ali igraci koji sad igraju u Sa primaju velike pare za njihovo neznanje. Jedino koga je Hus doveo to.je ovaj Karic a momak blage veze nema o fudbalu.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 10 nov 2013, 00:06

LavMantula je napisao/la:
Valjda je on podnio ostavku,a upravni odbor prihvatio.[/quote]
Suhveli mi je to opasno,nisam pratio kakve je rezultate ostvarivao sa njima,slusao sam veceras neke price od pojedinih ljudi i kontam da mozda i nebi bilo lose ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 00:07

Alsoudani je napisao/la:Janjos nije dobio otkaz nego je sam otisao iz privatnih razloga i razisao se na fin nacin.

Sto se tice trenera nijedan coach na svijetu ne moze nauciti igraca od 27 godina da odigra pet pasova na pet metara. Kad neko ne zna on zna, pa svaki njegov nedostatak loseg izbora igraca se svaljaje na trenera. Pola igraca koji su sad u Sa nije doveo Musemic vec uprava. Budala zna da Travancic s onim ponasenjem ne moze igrati kod Husrefa i tako blize i tako dalje.
Ne kazem da je Husref neki trener ali igraci koji sad igraju u Sa primaju velike pare za njihovo neznanje. Jedino koga je Hus doveo to.je ovaj Karic a momak blage veze nema o fudbalu.
Dobro sad se vec slazemo,kad nema sarkazma :D

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 10 nov 2013, 00:08

Alsoudani je napisao/la:Janjos nije dobio otkaz nego je sam otisao iz privatnih razloga i razisao se na fin nacin.

Znas i ti kada hoces pametno zboriti ! :)
Ne zezam se ! :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 00:10

To su cinjenice,medjutim mi kao navijaci ovog kluba imamo pravo (svakako ne i osnovu) da budemo optimisticni,i ne treba niko da dolazi na nas topic da se sprda i provocira.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2013, 09:43

slika
slika
slika

Mislim da ove slike ipak dokazuje da je trebalo bit 5:0 za nas, a da je ta dotična komisija na koju je onaj Lik naveo navlacila na nacionalnoj osnovi prema Borcu i Zrinsko ipak radila za FK Sarajevo i vjerovatno je to bilo planski odradjeno, posle onog penala prosle godine ovo je jos gnusnije neka vas je sram i stid bilo, dabogda vam Tan promijenio boju kluba ko sto je uradio i Cardifu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2013, 10:51

jao kako bi pobjeda legla danas uh ;) bice jako tesko al ne vidim razlog ne pobjediti :D

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 nov 2013, 10:59

Tkanton je napisao/la:slika
slika
slika

Mislim da ove slike ipak dokazuje da je trebalo bit 5:0 za nas, a da je ta dotična komisija na koju je onaj Lik naveo navlacila na nacionalnoj osnovi prema Borcu i Zrinsko ipak radila za FK Sarajevo i vjerovatno je to bilo planski odradjeno, posle onog penala prosle godine ovo je jos gnusnije neka vas je sram i stid bilo, dabogda vam Tan promijenio boju kluba ko sto je uradio i Cardifu
Evo i ovdje da ti odgovorim.
Da Bog da ti pamet dobio, mislio sam da si koliko toliko normalan i da se može s tobom razgovarat očito sam pogriješio. Žalili se imali pravo na to osnovano, nismo dobili idemo dalje. Čim spominješ Tana koji nema veze s ovim vidim da si ljubomoran i isfrustriran. Znaš kako kažu sve se vraća sve se plaća ;)
Doviđenja i u zdravlje 8-)
Danas bar bod iz Mostara ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 10 nov 2013, 11:00

Ako ne možemo pobjediti onda makar da "uzmemo sa 2 razlike" :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 10 nov 2013, 12:58

Ljudi hoce li biti prenosa, osim na moja tv ?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2013, 12:59

macahz je napisao/la:Ljudi hoce li biti prenosa, osim na moja tv ?
Nema na moja tv, vec na areni

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 nov 2013, 13:01

macahz je napisao/la:Ljudi hoce li biti prenosa, osim na moja tv ?
Prijenos je na Areni 1 BiH, na mojaTV nema ništa.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2013, 13:30

bice tesko danas u Mostaru.tamo imamo samo jednu pobjedu kako se igra liga,danas los teren a i bez nasih navijaca.Ni bod ne bi bio los.
1946

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 10 nov 2013, 13:34

sto horde ne doaze?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 nov 2013, 13:38

werly je napisao/la:sto horde ne doaze?
neda murija
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 10 nov 2013, 13:40

Head je napisao/la:bice tesko danas u Mostaru.tamo imamo samo jednu pobjedu kako se igra liga,danas los teren a i bez nasih navijaca.Ni bod ne bi bio los.
Za teren se za sada ne trebamo brinuti,ja mislim da bi trebao biti dobar jedino ako sada ne počne padati kiša pa ga natopi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, r3m1, sekac, senad82, zagorski i 75 gostiju.