Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.Paradajz je napisao/la:A kada je LFC igrao bez Suareza ???BigBigBang je napisao/la: Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje![]()
Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...
Tvoje neznanje me nikad vise ne iznenadjuje, pogotovo tvoji kriterijumi kada su poredjenja u pitanju, eto videli smo LFC bez Suareza, pre par godina, kada nije ni bilo pola ovih igraca, niti Brendana, ali naravno tebi je to sve isto.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
Suarez je dobar igrac al nije neophodan.Luzeri dobili po koki prosle hefte a zadnjih godina im je koka protamburana tako da ne mogu uci ni u uzi krug nekih konkurenata i opet neke teoreme i mitove pisu li pisu.BigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
1946
Kao da je ikad bilo straha da ce otici u ArsenalBigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.

Dobit cete Lewu ako ga Bayern ne bude htio i to je to.
On je već kaparisan od Bayerna.BigBigBang je napisao/la:ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci ipak mozemo u LS, posto smo trenutno drugi, kao sto se Arsenal bori za titulu sa Ozilom, to je ta logika I guess.BigBigBang je napisao/la: Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.

Od Lewe nema nista, ode on u Bayern koji mnogo volite, dovescete nekog back up napadaca i to je to...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jel službeno postoji neki dogovor ili šta kako ? Nisam u toku, pa zato pitam..Saurman je napisao/la:On je već kaparisan od Bayerna.BigBigBang je napisao/la:ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski..

-
- Kontakt:
Nemoj da izvlacim postove iz augusta i jula kad su fanovi liverpoola ga proklinjali i pitali se zasto Arsenal?nerkolfc je napisao/la:Kao da je ikad bilo straha da ce otici u ArsenalBigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.![]()
![]()
Dobit cete Lewu ako ga Bayern ne bude htio i to je to.

a znate sta mi je najveca misterija? Zasto sus e oni uvrijedili sto je Wenger ponudio 40 miliona i funtu? kad je bila prica o toj klauzuli i ako je klauzula vise od 40 miliona funti, sta je problem u ponudi? Zasto se nisu iz Borusije bunili kad je Bayern platio 37 miliona za Gecea, to je bila minimalna cifra sta Bayern se trebao isprsiti i dati 40? Isto tako Arsenal trebo dati 45 miliona? Pa fol oni nesot ljuti

11. kolo a Liverpool u 2 kola moze pasti na osmo mjesto tako da nemoj se previse veseliti. A evo postao je rajcica i ekspert za Arsenal zna i kakvog cemo igraca dovesti.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 10 nov 2013, 00:07, ukupno mijenjano 3 puta.
paradajz zvaniParadajz je napisao/la:Znaci ipak mozemo u LS, posto smo trenutno drugi, kao sto se Arsenal bori za titulu sa Ozilom, to je ta logika I guess.BigBigBang je napisao/la: Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.
Od Lewe nema nista, ode on u Bayern koji mnogo volite, dovescete nekog back up napadaca i to je to...

1946
Tako nešto.QUARTERBACK je napisao/la:Jel službeno postoji neki dogovor ili šta kako ? Nisam u toku, pa zato pitam..Saurman je napisao/la:On je već kaparisan od Bayerna.BigBigBang je napisao/la:ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski..
Trebao je doći još ovo ljeto al' BvB nije želio čuti nakon što im je otišao Gotze,tako da će odraditi ovaj ugovor do kraja i kao free igrač na ljeto preći u Bayern.U januaru bi trebao potpisati predugovor.
Btw :
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisi li ti ono danas, također, pokušavao gledati u kašike i biti zanimljiv širim narodnim masama?Head je napisao/la:paradajz zvaniParadajz je napisao/la:Znaci ipak mozemo u LS, posto smo trenutno drugi, kao sto se Arsenal bori za titulu sa Ozilom, to je ta logika I guess.BigBigBang je napisao/la: Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Vjerujem da tebi neb' bilo tesko traziti te neke postove. Iako nas je siguran sam, vise od pola bilo 99% sigurno da nece u Arsenal, 1% je bilo zbog te price o toj nekoj klauzuli, koja je naravno kasnije išprdana. Moze se desiti da Liverpool ispadne iz top 4 kroz 3 kola, a moze se desiti da opet bude tu nakon 15, 20 pa i 38 kola. Vidjet cemo sve kako ce se razviti u daljem toku sezone, a vi i dalje mastajte da ce najbolji igrac lige zaigrati u vasem dresu. Jedino u masti ce te ga tamo i naci .BigBigBang je napisao/la:Nemoj da izvlacim postove iz augusta i jula kad su fanovi liverpoola ga proklinjali i pitali se zasto Arsenal?nerkolfc je napisao/la:Kao da je ikad bilo straha da ce otici u ArsenalBigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.![]()
![]()
Dobit cete Lewu ako ga Bayern ne bude htio i to je to.Dosao Suarez kod nas ili ne cinjenica je ostala da je on zelio da ode iz Liverpoola u Arsenal jer je prepoznao kvalitet, i ja sam zadovoljan sa tim jer to nesto govori. sve je pokusao kako bi dosao u Arsenal cak i intervju i pljuvanje po strucnjaku Rodgersu ali mislim da ga je nesposobni agent kostao transfera jer je zajebao to sa klauzulom.
a znate sta mi je najveca misterija? Zasto sus e oni uvrijedili sto je Wenger ponudio 40 miliona i funtu? kad je bila prica o toj klauzuli i ako je klauzula vise od 40 miliona funti, sta je problem u ponudi? Zasto se nisu iz Borusije bunili kad je Bayern platio 37 miliona za Gecea, to je bila minimalna cifra sta Bayern se trebao isprsiti i dati 40? Isto tako Arsenal trebo dati 45 miliona? Pa fol oni nesot ljuti
11. kolo a Liverpool u 3 kola moze pasti na osmo mjesto tako da nemoj se previse veseliti. A evo postao je rajcica i ekspert za Arsenal zna i kakvog cemo igraca dovesti.
- frankqqqqq
- Kontakt:

A je Mesuta brata šta izjavi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ni to mu neće biti dovoljno da posvađa nas Topnike i Đav'le na forumu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Taj "najbolji" igrac lige bi i igrao da je imao samo sposobnijeg agenta, a ne kloca kojem su uvalili klauzulu koja to ustvari nije i to je ono sto tebe treba da boli. Dosta vise na ovu temu sutra je veliki derbi.
Pateticno, niti ima veze sa bilo cim, ili temom, ali kad neko ne zna, daj da kacimo bilo sta zanimljivo.Head je napisao/la:
paradajz zvani
Sačekaj da neko povede a pogotovo da Persi da go.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ni to mu neće biti dovoljno da posvađa nas Topnike i Đav'le na forumu

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Evo ovako, danas oba daju go, i RVP i Rooney... :kava:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.