Nista, paliti, rusite, unistajite koliko vam volja, a ja vas vise necu prozivati!
Eto, posteno i dogovoreno.

EDIT: Sutra ocekujem 2.000 minamalno na tribinama. Takoder, tezak mec ocekujem, nadam se da cemo pogoditi u ranom dijelu susreta...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
napravljen je, meni je ok sve.bangara je napisao/la:Zna li iko sta je sa forumom na fkz.ba ?
bazdareni je napisao/la:Pun nam je k.rac vas sto idete na gostavanja i tako razmisljate, mislite mozete sve raditi..sta je sa nama starijima koji smo isli godinama na gostovanja a vi sjedili tatama u krilu na sjeveru. Bale balave
Ako ovih par forumasa tipa cempions i raja iz coska kazu da nisi aldin onda je tako. Cekamo njih sad ce se oni ukljucit jer je to njihova svrha foruma da glume inspektore, pa cekamobazdareni je napisao/la:Ne ja sam jedan stariji navijac koji se samo prijavio da vam to napise i koji vam nece vise smetati ovde, imam ja pametnija posla od foruma a jedan je ici na tekme i pokusati nauciti sina kako se voli klub, jer kad bude isao na gostovanja nekada da ne nanosi stetu klubu kojeg voli, jer klub je iznad svih nas. pozz
Jel se zezas za Sammira ili si ozbiljan ? Mi ne moze dovest Wagnera iz Sirokog a ne SammiraBuu je napisao/la:Dinamo nogirao Sammira, eto napdaca
Sutra oko 1000 navijaca na stadionu i 2000 na forumu gdje ce se jadni slomiti komentarisanjem igre koju ne vide.
Igraci ti nedavno strajkovali a plate im od 200KM do 2 milje, koliko mislis da bi Sammir igrao za 45 maraka dnevnicu, moguceBuu je napisao/la:mrtav ozbiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.