Od koga to mi nismo napravili igracaMont0 je napisao/la:Kako od Diamantija napraviste spicaHoces u 10 KM da necete ovako poceti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Od koga to mi nismo napravili igracaMont0 je napisao/la:Kako od Diamantija napraviste spicaHoces u 10 KM da necete ovako poceti
Sta je smijesno?fanatique 1899 je napisao/la:Hahahahahaljubav je napisao/la:Ljudi smo, nismo iz Zenice.
Jeste bolan Diamanti napadac,k'o poluspic Jimenez sta hoces dobitna kombinacijaMont0 je napisao/la:Necete ovako prici golu, sa jednim napadacem koji to nije, ccc
Da je Lega Cup onda bi nešto ovako bilo al pošto je FA cup onda neće sigurno ovako bithammers je napisao/la:Fabianski - Gilbert, Silvestre, Senderos, Traore - Wilshere, Rosicky, Ramsey- Song , Vella - Watt (Eduardo)
Najvjerovatnije![]()
Nadam se da cemo mi poceti u najacem sastavu ipak je ovo vise od Cup utakmice![]()
Green - Spector, Tomkins, Upson, Faubert - Behrami, Collison, Kovac, Stanislas - Jimenez - Diamanti
Ama kec ko kuca ne mjenjaj nistaMont0 je napisao/la:Jimenez je dobar, jer je igrao kod nas jedno vrijeme, i u njega ne sumnjam, ali Diamanti napadac, joj joj joj
Igrao sam "jedan" na vas, odoh sad da ispravim greskuJe li ono sastav Arsenala bas, mislim da Arsene nece bas toliko mijenjati hm..Hajd pozuri nadji mi tacnije nesto
Jbg stari lisac ubaci Nasria i Diabya i rijesi utakmicu...Ty vama takodje
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Invincibles14 i 8 gostiju.