Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2013, 18:56

BigBigBang je napisao/la:cekaj, jesam li ja lud ili smo mi trebali iduci mec (nakon Uniteda) igrati kuci sa Hull Cityem, sad gledam odjednom igramo sa Southamptonom? Kakvo je ovo sranje smijem se kladiti da je Hull trebao biti slijedeci protvnik, nije valjda da su debili mijenjali?
Ako je mijenjano i bolje je, mada nezz, nisam siguran. Sautempton dolazi poslije repr pauze, a kako su u formi bolje da se oni rjesavaju sad, zato sto u decembru imas Everton, Napoli, Siti.... Bolje Hal prije ovih tekmi nego Sveci. Da nije mozda bila greska na ars.com, pa je sad to ispravljeno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 09 nov 2013, 19:03

Ovdje stara priča, seamen kenja po navici, Vedo s novim nikom, par naših u Banovićima... Rutinski :mrgreen:

Inače
QUARTERBACK je napisao/la:izdajnici ne zasluzuju da zive a kamoli sta drugo
to je to ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 nov 2013, 19:16

Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik :mrgreen:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 09 nov 2013, 19:19

Rosicky je napisao/la:Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik :mrgreen:
Ne zaslužuje da živi :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2013, 19:22

Rosicky je napisao/la:Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik :mrgreen:
Ne vazi se kad predje u Arsenal. :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 20:43

Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 nov 2013, 21:03

BigBigBang je napisao/la:Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
:lol:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 09 nov 2013, 21:27

bega_afc je napisao/la:
Ako je mijenjano i bolje je, mada nezz, nisam siguran. Sautempton dolazi poslije repr pauze, a kako su u formi bolje da se oni rjesavaju sad, zato sto u decembru imas Everton, Napoli, Siti.... Bolje Hal prije ovih tekmi nego Sveci. Da nije mozda bila greska na ars.com, pa je sad to ispravljeno.
Ma ima gresaka na arsenal.com,nigdje utakmice vs Man. City na rasporedu !

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 09 nov 2013, 21:29

BigBigBang je napisao/la:Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
normalno da ces tako pričati kad znas da su sanse da ga tvoj klub dovede 2 %,a i sta ako ce napuniti 27.godina. Igrač njegovog kalibra moze do 32-33 godine igrati na ovakvom nivou .

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2013, 21:52

amer991 je napisao/la:
normalno da ces tako pričati kad znas da su sanse da ga tvoj klub dovede 2 %,a i sta ako ce napuniti 27.godina. Igrač njegovog kalibra moze do 32-33 godine igrati na ovakvom nivou .
Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.
Pld W D L
38 26 12 0

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 nov 2013, 21:59

Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.
Haman pa nemoguca misija, sa njim ili bez, ali svasta je opet moguce kako se ova klima poremetila..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 nov 2013, 22:01

jack sutra putuje u Manchester. Odlicno, makar cemo imat igraca na klupi, koji moze nesta pridonjeti ekipi kako u napadu tako i u odbrani svojo borbenoscu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 nov 2013, 22:02

anell je napisao/la: Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.
Sanse da on ostane su 90% ako LFC zavrsi u 4, prosta kalkulacija. A pitam se, moze li Arsenal da se bori za titulu bez Ozila ??? Yeah, thought so...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2013, 22:09

Ovi moji se izgleda previse ugledali na Wengera, pa im star igrac od 27 godina.

Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 09 nov 2013, 22:25

Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 nov 2013, 22:28

Greivis je napisao/la:Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
To nije ni bila poenta za utvrditi, mada ti ionako ne shvatas neke stvari, nisi ti dovoljno bistar jbg, a ionako tvoj post, iako ne govori to, slaze se sa misljenjem "Arsenal bez Ozila moze na titulu" sto je meni dovoljno da uvidim koliko neko ne zna ili koliko je u stanju da trola.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2013, 22:32

cala je napisao/la:Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.
Upravo to, trenutno bi bilo gore da ostanemo bez Ramseya ili Girouda nego bez Ozila.
Pld W D L
38 26 12 0

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2013, 22:36

anell je napisao/la:
cala je napisao/la:Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.
Upravo to, trenutno bi bilo gore da ostanemo bez Ramseya ili Girouda nego bez Ozila.
O tome ja pricam. Ozil ima znanje, to svako vidi. Ali cini mi se da se jos nije privikao na EPL, a mora i da radi na fizickoj spremi.
Ramsey i Giroud najbitniji igraci trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 nov 2013, 22:41

Očito je da mnogi na ovoj temi nisu prežalili javno ismijavanje Arsenala, a prvenstveno Wengera, od strane Henrija i vlasnika. Mnogi se moraju pomiriti da Suarez nije nikad, niti će biti ikad igrač Arsenala.
To Paja, posebno važi za tebe.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2013, 22:43

Pravog Ozila ćemo upoznati tek kad prođe pripreme sa ovim timom. Ista situacija je bila i sa Giroudom, a mislim da će i Podolski da bude dosta bolji nego što je bio prošle sezone, iako ni ono nije bilo uopšte loše. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.