ja sam te ispratio na prvom paru kao single i eto ide dobro zasadado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:
Analiza prvog para:
Smyrnis koji je najgori gost u prvenstvu.5 izgubljenih meceva u gostima a i kuci su ocajni
Izostanci:Antonis Petropoulos i Felipe Alexandre Januario Gomes prvi napadač i prvi golman gostujuće ekipe.
Analiza drugog para:
Dovoljno je vidjeti zadnje 4 utakmice.
Analiza treceg para:
Od zadnjih 5 utakmica izgubili su 4 znači totalno su bez morala
teški izostanci:
Maciej Rogalski (14/4 m), Marcin Staniek (10/0 d), Maciej Kowalczyk (10/2 f), Łukasz Suchocki
(4/0 m)
Arka puno bolja ekipa u ovom trenutku u zadnjih 5 utakmica 4p i 1n sa 3,2 gola po utakmici
Nadam se da je neko ispratio grci 2 : 0 vode a treci par uzeo 3:1 cak je prijelaz bio iz 1/2
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ali prvo poluvrjeme fula! Ja bih igrao 4+ ali nisam stigao taj parWilly je napisao/la:Miky kralju, Celtic 5+ u 74. minutu.zgmiky je napisao/la:Ross County-Celtic over 1.5 1.pol. 2.35
Ross County-Celtic oba daju u 1.pol. 4.70
Ross County-Celtic 5+ 4.70
ovo je jednostavno na osjećaj, mislim da će biti bruka golova, očekujem već tri u 1.pol. a minimum pet na kraju
jučer nije bilo sreće i krivi odabir pa se nadam da danas prolazimo

"lover boy"
-
- Kontakt:
odigram everton i utakmica odgodena

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
psg hendikep i real hendikep uz partizan i hajduk trebalo bi da prodje 

"lover boy"
SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10
Metalurg bez 8 igraca; sastav bez čak osam standardnih prvotimaca. Darko Stanić, Naumče Mojsovski i Zlatko Mojsoski su ostali kod kuće, kao i Nikola Kedžo (trovanje hranom) i nedovoljno oporavljeni Filip Mirkulovski, a sve u cilju da se odmore i što bolje dočekaju meč sa Vardarom narednog četvrtka.
Trojka Atman – Markovski – Jonovski, nalazi se na rehabilitaciji u Sloveniji.
Metalurg bez 8 igraca; sastav bez čak osam standardnih prvotimaca. Darko Stanić, Naumče Mojsovski i Zlatko Mojsoski su ostali kod kuće, kao i Nikola Kedžo (trovanje hranom) i nedovoljno oporavljeni Filip Mirkulovski, a sve u cilju da se odmore i što bolje dočekaju meč sa Vardarom narednog četvrtka.
ostala jos Catania - Udinese FT (1:0)Tiket I :
Wolfsburg - Dortmund oba daju DA 1.60
Hoffenheim - Herta oba daju DA 1.50
Leverkusen - HSV oba daju DA 1.60
Schalke - Werder oba daju DA 1.60
Catania - Udinese oba daju DA 1.70
pa da vidimo veceras

PS: nedade se. grehnu zadnju bem mu neblak.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 09 nov 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
pasa kad se igra taj mec ?po'marke je napisao/la:SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
nema to u wwinu, jbg ..
B-I-R !
ima u premieru...
golub je napisao/la:Ja danas sigurno igram 16:00 Real Madrid-Real Sociedad odg ( 1,75) , mislim da bi vrlo vjerovatno moglo doci jer je Real Madrid danas bez: Ramosa (žuti kartoni), Marcela i Coentrãa (ozljede).
63. min. - 4-1 ... Nadam se da je neko ispratio

Ispratio sam, ali oborio me Aberdeen.golub je napisao/la:golub je napisao/la:Ja danas sigurno igram 16:00 Real Madrid-Real Sociedad odg ( 1,75) , mislim da bi vrlo vjerovatno moglo doci jer je Real Madrid danas bez: Ramosa (žuti kartoni), Marcela i Coentrãa (ozljede).
63. min. - 4-1 ... Nadam se da je neko ispratio![]()
![]()

Willy je napisao/la:Ispratio sam, ali oborio me Aberdeen.golub je napisao/la:golub je napisao/la:Ja danas sigurno igram 16:00 Real Madrid-Real Sociedad odg ( 1,75) , mislim da bi vrlo vjerovatno moglo doci jer je Real Madrid danas bez: Ramosa (žuti kartoni), Marcela i Coentrãa (ozljede).
63. min. - 4-1 ... Nadam se da je neko ispratio![]()
![]()
Jbg, bice bolje ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj Chelsea je*o mater 

pridruzujem se spomenu familije od abramovica do mamica djece koja skupljaju loptu...70 banki su mi izbili iz padžeOTNYS_YNWA je napisao/la:Joj Chelsea je*o mater
Semper Fidelis
fixator je napisao/la:pridruzujem se spomenu familije od abramovica do mame djece kkoja skupljaju loptom...70 banki su mi izbili iz padžeOTNYS_YNWA je napisao/la:Joj Chelsea je*o mater
eto 2:2 ali i ja se pridruzujem cestitkama i ne preskacem nikog

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Listic BiH liga prosao, na drugom pad na dortmundu, uzivo uhvacen fedex uzima 2. set i fedex pobjedjuje i evo ga nocni jedan listic..
Hajduk - Istra 1961(s.t.) 9.11. 19:00 1X 1,20
Guingamp - Lille 9.11. 20:00 X2 1,35
N.Đoković - Gasquet(19,5) 9.11. 20:45 Manje 1,80
Ulog 4,75 €
Kvota: 2,92
Ev. dobitak: 13,87 €
Hajduk - Istra 1961(s.t.) 9.11. 19:00 1X 1,20
Guingamp - Lille 9.11. 20:00 X2 1,35
N.Đoković - Gasquet(19,5) 9.11. 20:45 Manje 1,80
Ulog 4,75 €
Kvota: 2,92
Ev. dobitak: 13,87 €
B-I-R !
Izvinjavam se ako si me poslusaoSplatt je napisao/la:Trebalo bi oba kec, ali mi je Celzi sigurnijiMarkolini991 je napisao/la:Sta mislite Liverpool-Fulham i Chelsea-WBA, sta je sigurnije, tj. sta je manje sigurno?

13-11 nakon 24 minute igre (ako nekog zanima)po'marke je napisao/la:SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10
gdje vidis rezultat ja odigrah keca po slije sto ovaj rece ovoVedrns je napisao/la:13-11 nakon 24 minute igre (ako nekog zanima)po'marke je napisao/la:SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.