Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Tek fino vidim ono maestralno dodavanje Benda za Ozila u offside,ipak greska sudije 

Nije must nego je should/must sto bi rek'o Alic.QUARTERBACK je napisao/la:Ma ja bih bio zadovoljan i remijem, ali nikad nismo imali povoljniju situaciju pred meč sa Unitedom, ako ih sad ne dobijemo na Trashfordu ne znam kad ćemo. Pobjeda nije pod must, ali nema boljeg trenutka da ih pobjedimo od ovog sad.

1946
Mislim da je nakon dugo vremena došlo vrijeme kad smo mi "blagi" favoriti protiv Uniteda,ali opet treba maximalno angažovano uci u meč ....
I nadam se da ce biti što manje simuliranja od strane igraca Uniteda....(znam da je teško,al jbg nek pokušaju)..
I nadam se da ce biti što manje simuliranja od strane igraca Uniteda....(znam da je teško,al jbg nek pokušaju)..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahhahahaha kako si se toga sjetioHead je napisao/la:Nije must nego je should/must sto bi rek'o Alic.QUARTERBACK je napisao/la:Ma ja bih bio zadovoljan i remijem, ali nikad nismo imali povoljniju situaciju pred meč sa Unitedom, ako ih sad ne dobijemo na Trashfordu ne znam kad ćemo. Pobjeda nije pod must, ali nema boljeg trenutka da ih pobjedimo od ovog sad.

listen to me carefully i shall say this only twice.QUARTERBACK je napisao/la:ahhahahaha kako si se toga sjetioHead je napisao/la:Nije must nego je should/must sto bi rek'o Alic.QUARTERBACK je napisao/la:Ma ja bih bio zadovoljan i remijem, ali nikad nismo imali povoljniju situaciju pred meč sa Unitedom, ako ih sad ne dobijemo na Trashfordu ne znam kad ćemo. Pobjeda nije pod must, ali nema boljeg trenutka da ih pobjedimo od ovog sad.![]()

1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahahahhahaha to je genijalno..on i njegove fraze i izvale, neprevaziđen lik

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Počelo je znači, ali ako ćemo realno neka bude dobra tekma, bez sudijskih pogrešaka i sa puno golovaAllGunsBlazing je napisao/la:Bice gusto, bice 0-2

Utd - Arsenal
Arsenal je izgubio poslednjoh 5 utakmica protiv Uniteda u gostima, a u proslih 10 godina pobjedili su samo jednom u 14 utakmica. Cak 11 puta smo izgubili. Nakon patnje u porazu od 8:2, gdje je Runjo pogodio 3x, Dajver 2x. Cak je i Welbeck pogodio.
Iako je to najgori poraz Arsenala, ipak to ne mijenja cinjenicu da nam Teatar snova (nocna mora) bas i ne lezi.
Ipak, ove sezone je to malo drugacije, posto nema glavno aktera kod Uniteda - SAF-a. A mi imamo ekipu, koja je u ovom trenutku sposobna pobijediti svaki tim u Europi. Sutra nas ceka clash of the titans, kako bi rekli englezi.

Arsenal je izgubio poslednjoh 5 utakmica protiv Uniteda u gostima, a u proslih 10 godina pobjedili su samo jednom u 14 utakmica. Cak 11 puta smo izgubili. Nakon patnje u porazu od 8:2, gdje je Runjo pogodio 3x, Dajver 2x. Cak je i Welbeck pogodio.
Iako je to najgori poraz Arsenala, ipak to ne mijenja cinjenicu da nam Teatar snova (nocna mora) bas i ne lezi.
Ipak, ove sezone je to malo drugacije, posto nema glavno aktera kod Uniteda - SAF-a. A mi imamo ekipu, koja je u ovom trenutku sposobna pobijediti svaki tim u Europi. Sutra nas ceka clash of the titans, kako bi rekli englezi.

U 7 dana 3 teške tekme
ako i bod uzmemo bit će dobro.u ovakvim tekmama forma ništa ne znači.ovisi o danu nekog pojedinca ili pojedinaca koji će tekmu rješiti u korist svog tima.ova utakmicu je puno bitnija za united koji mora dobiti da uhvati potpuno priključak za vodećim ekipama,arsenal ima kompleks uniteda ali vidjet ćemo sutra jel se to promijenilo ili će united po tradiciji to rješiti u svoju korist.

-
- Kontakt:
Ne vidim razlog zasto ne bi otisli na Old Traford i pustili drvosjece iz Unitedovog veznog reda da igraju fudbal tj. postaviti se ko protiv Dortmunda. Dortmund je mnogo kreativnija i potentnija ilitiga ukupno bolja ekipa od Uniteda pa smo pobjedili sa Clean Sheetom. ranije dok smo bili tu negdje Wenger se uvijek na njih nesto zalijetao svim silama napad, a oni zbiju redove i kontre i prekide cekaju. Tako su se desavale sitaucije da jedan Nani (igrac koji ima 5 utakmica dobrih u karijeri od toga 3-4 protiv Arsenala) izgleda kao Maradona protiv nas a druge mnogo losije ekipe su ga zaustavljale da se nije mogao sastavljat sa lotpom a sve to zbog nase nakaradne taktike.
Zato sutra pusti kreativnog Caricka, Cleverleya, Rooneya i Felainija da grade napad i udari prvi put na gol u 60-oj minuti ali pobjedi i to je to...Opet uzimam 2 utakmice sa Borusijom, imamo opciju da se zaletimo ko u prvom mecu pa iz 2 sanse primimo dva gola ili da pametno odigramo nazad i cekamo sansu koja ce se sigurno ukazati. Uostalom United mora napasti jer eventualni poraz ih stavlja u velike probleme.
Zato sutra pusti kreativnog Caricka, Cleverleya, Rooneya i Felainija da grade napad i udari prvi put na gol u 60-oj minuti ali pobjedi i to je to...Opet uzimam 2 utakmice sa Borusijom, imamo opciju da se zaletimo ko u prvom mecu pa iz 2 sanse primimo dva gola ili da pametno odigramo nazad i cekamo sansu koja ce se sigurno ukazati. Uostalom United mora napasti jer eventualni poraz ih stavlja u velike probleme.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ja mislim da ce Wenger taktizirati. Igraci su nam veoma umorni, odigrati tri jake utakmice u 7 dana i to dvije dobiti je stvarno tesko. A i u zadnje vrijeme bas puno takticki igra, i to je jedan od razloga zasto je Arsenal uspjesan, prije je manje obracao paznju na to, ali sad to radi idealno.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sjećam se da su nas povezivali sa ovim Mulumbuom iz WBA, pa frajer je strašan igrač, priželjkujem njegov dolazak da nam sredina bude još veći beton.
Vjerovatno ne bi puno ni koštao. Tipična Wengerovska kupovina.

Vjerovatno ne bi puno ni koštao. Tipična Wengerovska kupovina.
Zaustaviti RvP-a je pola posla. izdajnik je u formi, ne smije mu se dopustiti da igra.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ivan Gazidis on January window:"Giroud won't be able to go alone until the end of the season. We need to buy." jbte jesu se uozbiljili 

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Prava stvar bi bila kupovina napadača koji će pomoći Giroudu.
Ako je istina ono za Pata, ja pozdravljam njegov dolazak u Arsenal.
Mulumbu i Pato, ne bi bilo loše uopšte.
Ako je istina ono za Pata, ja pozdravljam njegov dolazak u Arsenal.
Mulumbu i Pato, ne bi bilo loše uopšte.

Ne treba se obazirati na te izjave Gazidisa i co. posto smo naucili da ljudi bacaju bombe ko ja drkicu na Adrianu Lima.
Evo slika sa danasnjeg treninga. Nadam se da ce oba pitbulla biti spremna za sutra.

Evo slika sa danasnjeg treninga. Nadam se da ce oba pitbulla biti spremna za sutra.

Da, biće i Jack i Flamini spremni.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta je onda Frimpong ako su ova dvojica pitbullovi?
Avlijaner možda.
Avlijaner možda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.