FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DonPippo9
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DonPippo9 » 08 nov 2013, 22:56

Delegat Damir Šarić iz Tuzle na utakmici Travnik - Borac ne uknjiži navijanje tipa "Kosovo je Srbija", "**** te Bosno", "Kraljevina Srbija" i slično, te samim time klub iz Banja Luke prođe nekažnjeno. Ali zato se oderu sarajevski klubovi maksimalno zbog bakljade... Ko je ovdje budala!?
Sve rečeno ;)
Il club piu titolato al mondo!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 08 nov 2013, 22:58

invincible1921 je napisao/la:neopravdavam baklje,ali uprava je kriva puno vise.Da smo iole ozbiljan klub kakvim se predstavljamo 10 000 bi trebalo da je sica,ne treba nama abramovic,ali realno mogu se naci neki dobri sponzori da malo para dodje u klub.Nemojte mi o dugovima,jer imaju svi dugove pa opet igraju i kupuju.Sto se navijaca tice ,serete o bakljama a onda sutra pozivate te iste navijace koji pale baklje da budu 12ti igrac.Ovi iz dijaspore nemam nista protiv nikoga,ali nema meni sta neko pricat ko sarajevo vidi jedino na razglednici,isto je i sa BHF.Vole bosnu a svi spure se ufatili kad je bilo najteze i sad imaju para mogu ic svaku tekmu repke mogu dat 200 za kartu u zenici ja nemam jbg ,i oni su veci bosanci od mene,ma kako da ne.Baklje se pale svudgdje palice se i kod nas.Jedino sto bi ja promijenio je to smanjio broj utakmica na kojima se pale ,jer ili daj da pravimo bakljade kako treba ili nikako.A ne kao protiv rudara ,kazna radi jedne dimne i dvije baklje ,e to je vec idotizam
Evo ja molim te navijače u ime istomišljenika da do kraja prvenstva ne budu 12-ti igrač, i neka prepuste stručnom štabu da sa preostalih 11 igrača pokuša odbraniti titulu. Pa zar ne vidite koliki ste razdor napravili kod svih simpatizera Želje. Volimo se kao da navijamo za različite klubove. A sve što je potrebno to je da vaša ljubav prema Želji ne košta klub i ništa više od toga.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 22:59

DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da nisu najveći, ali jesu problem i to problem koji je ubjedljivo najlakše riješiti.
a kako brate ,jedino da navijacima proradi svijest a zabranom tesko ista mozes postic jer uvijek se nesto unese.Btw kazem ti ja sam za bakljade tipa na derbiu kad ima puno raje kad je prava bakljada,a ove smijurije od 2 3 zapaljene zabranit pod hitno jer placamo kaznu radi lijecenja frustracija i slika za fb
=\_1921_/=

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 nov 2013, 23:02

invincible1921 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da nisu najveći, ali jesu problem i to problem koji je ubjedljivo najlakše riješiti.
a kako brate ,jedino da navijacima proradi svijest a zabranom tesko ista mozes postic jer uvijek se nesto unese.Btw kazem ti ja sam za bakljade tipa na derbiu kad ima puno raje kad je prava bakljada,a ove smijurije od 2 3 zapaljene zabranit pod hitno jer placamo kaznu radi lijecenja frustracija i slika za fb
To bi bio lakši način. Ovo sa kontrolama je ipak teži način.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 23:03

DukeOfWellington je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
To bi bio lakši način. Ovo sa kontrolama je ipak teži način.
a to je brate ravno tome da lesinari okace ljiljane na ogradu
=\_1921_/=

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 nov 2013, 23:04

Ma ne treba ti zabrana, ne treba ti savjest. Treba ti gram mozga. Volis klub i bodris taj klub, uradis nesto i klub ti zbog toga bude kaznjen, ti to vise ne radis jer je poenta tvog dolaska na stadion PODRSKA klubu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 nov 2013, 23:06

ultra fazon kosta vise nego sto mi imamo para
paljenje na tekmama koje su nidje veze je presmijesno
ako vidim i na zvijezdi to jedino sto mogu pretpostaviti jeste da neko zeli da povali upravu i sve ljude u klubu a koristi navijace koje je vrlo lako potkupiti i izmanipulisati
a ako se to desi obecavam vam da ce na jugu biti 20 ljudi i opet parola ostalo je samo ime
pa vi vidite i ku.cite se za svoje pare van stadiona eno hordi pa se zaletite pa otimajte salove i transove

prije pet mjeseci stojim(sektor b)mali balavac od 15+ godina zapali baklju zagrli nekakvu curicu i poljubi se sa njom pozira za jedno 5 slika i rece njoj e ova ce na fb profil

želje tu nigdje bilo nije nego neka vlastita promocija

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 nov 2013, 23:10

invincible1921 je napisao/la:Ovi iz dijaspore nemam nista protiv nikoga,ali nema meni sta neko pricat ko sarajevo vidi jedino na razglednici,isto je i sa BHF.Vole bosnu a svi spure se ufatili kad je bilo najteze i sad imaju para mogu ic svaku tekmu repke mogu dat 200 za kartu u zenici ja nemam jbg ,i oni su veci bosanci od mene,ma kako da ne.
Ovo je na moj račun. Prvo i prvo, gospodine, ja sam sarajevom hod'o do aprila ove godine, drugo, pojma nemaš što je ko gdje i zašto izašao..možda zato što nema prilike, jel bi trebo bez hljeba sjedit i krast? bolje se po evropi potucat i ne zaboravit odakle sam, nego sjedit dole a jest kamenje, jer takvi poput tebe ne bi ostale podrzali ni u borbi protiv vlasti, a kamoli huligana....
invincible1921 je napisao/la:Baklje se pale svudgdje palice se i kod nas.Jedino sto bi ja promijenio je to smanjio broj utakmica na kojima se pale ,jer ili daj da pravimo bakljade kako treba ili nikako.A ne kao protiv rudara ,kazna radi jedne dimne i dvije baklje ,e to je vec idotizam
Da, na najvećem derbiju svijeta, Barcelona-Real, gdje ima navijača i iz pi*kovaca kojih nema ni na mapi, dođu, pjevaju pjesme, ako bude planirane koreografije drže, uživaju, spektakl...samo kod nas utakmica izgleda k'o pozorište kad nema baklji, jer predstava na terenu liči na lutkarsku.

Al' ovdje niko ne odgovara na ključno pitanje!? Zašto se uopće pale, ko to finansira (mislim te kazne) i slično.

Zamislite vi palioci, da vam neko ispred kuće maše s 5 baklji i prebaci vam preko ograde u avliju, a vama dođe kazna od 1000 KM zbog toga :roll: i tako svaki vikend...jel bi to bilo uredu?

5 maraka juga (jer se samo tu pale baklje) ili godišnja karta u većem iznosu su dobar razlog da ti nekome nabijaš trošak?

Mislim da je logičnije udarati dlanovima, derati grla, ne čupati stolice i kalit ih onim bakljama, te učestvovat u dekoraciji stadiona na drugačije načine, jer to je hram, ono što smatraš ko drugom kućom..a sumnjam da u svojoj sobi to palite...

I sad će neko reći što upoređuješ barcu/real sa nama...buraz oni imaju bolje fudbalere i bolje uslove, al' sumnjam da imaju fanatičniju raju...može se sve i bez te baklje samo da se razmisli...
Mislim da je bolje da klub ima te pare da se ne dešavaju ove situacije kad kasne plate, nema struje za reflektore (ako nije bomba)....
Jel bi ti da ti igra standardna postava ili da klub igra s onim igračima tipa Dino Muharemović a da ti praviš dimne zavjese na tribini? Logika?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 23:14

jug-onostalgicar je napisao/la:ultra fazon kosta vise nego sto mi imamo para
ako vidim i na zvijezdi to jedino sto mogu pretpostaviti jeste da neko zeli da povali upravu i sve ljude u klubu a koristi navijace koje je vrlo lako potkupiti i izmanipulisati
a ako se to desi obecavam vam da ce na jugu biti 20 ljudi i opet parola ostalo je samo ime
pa vi vidite i ku.cite se za svoje pare van stadiona eno hordi pa se zaletite pa otimajte salove i transove

prije pet mjeseci stojim(sektor b)mali balavac od 15+ godina zapali baklju zagrli nekakvu curicu i poljubi se sa njom pozira za jedno 5 slika i rece njoj e ova ce na fb profil

pa to i jakzem ,radi frustracije i fb slika
=\_1921_/=

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 08 nov 2013, 23:17

jug-onostalgicar je napisao/la:ultra fazon kosta vise nego sto mi imamo para

e jest j.ebo mu konj mater i ja sam tu bio i kad sam viidio doslo mi je da mu je stavim u nos :oops:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 08 nov 2013, 23:18

jug-onostalgicar je napisao/la:prije pet mjeseci stojim(sektor b)mali balavac od 15+ godina zapali baklju zagrli nekakvu curicu i poljubi se sa njom pozira za jedno 5 slika i rece njoj e ova ce na fb profil

ne možeš porediti ljeto kada su tu razni furači, šminkeri i pozeri i svi ostali čiji je staž na tribini za vrijeme ljetnog raspusta da bi ispali mangupi u očima mase i pirotehniku u ovim zimskim danima kada apsolutno nema poziranja, promocije i toga što si naveo ;)
Il club piu titolato al mondo!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 23:18

kratko i jasno,ispravrljamo krive drine.Jedino se moze promijeniti to da dodje do sastanka navijaca i kluba i da se dogovori da ne bude bakljada ovih sitnih nego samo ove velike
=\_1921_/=

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 nov 2013, 23:25

Džaba što Amar kritikuje, kumi, moli da se ne pale baklje, džaba što je klub finansijski uzdrman, džaba što igračima kasne plate...Bitna je furka. Nažalost narkomanu kome je mozak pojeden od droge to se ne može objasniti. Boli njega milokliz što se za 100 000 KM koje se dadnu Savezu na osnovu kazni mogla kupiti dva super odlična igrača za naše lige. Bitna je furka. Eto furajte se furači, dok se još može, jer čim počnu plještat kazne po privatnom džepu počet' će kmečanje. Tako to obično biva kada je u pitanju razlika javnog od privatnog. Sve dok drugi plaća, dobro je.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 23:30

voltron30 je napisao/la:Džaba što Amar kritikuje, kumi, moli da se ne pale baklje, džaba što je klub finansijski uzdrman, džaba što igračima kasne plate...Bitna je furka. Nažalost narkomanu kome je mozak pojeden od droge to se ne može objasniti. Boli njega milokliz što se za 100 000 KM koje se dadnu Savezu na osnovu kazni mogla kupiti dva super odlična igrača za naše lige. Bitna je furka. Eto furajte se furači, dok se još može, jer čim počnu plještat kazne po privatnom džepu počet' će kmečanje. Tako to obično biva kada je u pitanju razlika javnog od privatnog. Sve dok drugi plaća, dobro je.
pa kad su apeli i molbe ista promijenili u ovoj drzavi,zna se ko je vodja navijaca tj grupa od 5-6 ljudi,znaju to dobro i ljudi u upravi nek ih fino zovnu i dogovore se
=\_1921_/=

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 nov 2013, 23:32

znaš šta bi volio, da postoje flešbekovi, pa da nam dođe demir s igračinama od prije 5-6 sezona, pa kad svi ti čemu su doprinjeli, možda bi se spametovali, pa onda uradit flashback :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 nov 2013, 23:36

invincible1921 je napisao/la: pa kad su apeli i molbe ista promijenili u ovoj drzavi,zna se ko je vodja navijaca tj grupa od 5-6 ljudi,znaju to dobro i ljudi u upravi nek ih fino zovnu i dogovore se
Meni nije jasno šta se tu ima dogovarat'? Šta, doće tih pet šest ljudi i Amar će im reć' ne bacajte baklje i oni više neće bacat'? Nisu to mogli sami skontat'?

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 nov 2013, 23:37

DonPippo9 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:prije pet mjeseci stojim(sektor b)mali balavac od 15+ godina zapali baklju zagrli nekakvu curicu i poljubi se sa njom pozira za jedno 5 slika i rece njoj e ova ce na fb profil

ne možeš porediti ljeto kada su tu razni furači, šminkeri i pozeri i svi ostali čiji je staž na tribini za vrijeme ljetnog raspusta da bi ispali mangupi u očima mase i pirotehniku u ovim zimskim danima kada apsolutno nema poziranja, promocije i toga što si naveo ;)

promocije ima necemo se lagati
nije niko budala....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2013, 23:38

invincible1921 je napisao/la: pa kad su apeli i molbe ista promijenili u ovoj drzavi,zna se ko je vodja navijaca tj grupa od 5-6 ljudi,znaju to dobro i ljudi u upravi nek ih fino zovnu i dogovore se
Meni nije jasno šta se tu ima dogovarat'? Šta, doće tih pet šest ljudi i Amar će im reć' ne bacajte baklje i oni više neće bacat'? Nisu to mogli sami skontat'?
pa jbg tako ti je to,dok tebi neko nesto licno ne kaze i ne zamoli te nece se nista ni promjenit
=\_1921_/=

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 nov 2013, 23:40

Ma vjerujte, kada zapale baklje samo zvizdati i gotovo. Nas 90% ne zeli baklje vec samo grla, dlanove i zastave. Ako to ne upali, izademo svi mi koji nismo za baklje sa stadiona u znak protesta, a onda ce policija znati itekako dobro reagovati. Ovo je izvedivo, posebno kada nas dolazi po 1.500 na utakmicu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 nov 2013, 00:04

Al nas deru sa kaznama bolje receno al se deremo strasno. Sto je previse previse je pa mogli smo platu dati bar za 3 igraca za ovu zadnju kaznu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.