Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2013, 15:06

legenda reala je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Al kao sto neko rece, ako ga zelimo u brazilu, ne treba puno odugovlacit radi papirologije..ima li on ista nase od papira ?
Pa moguće da ima državljanstvo, rođen je u BIH, a Švedska mislim dozvoljava dvojno
To je zadnji korak, trčimo pred rudu kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 08 nov 2013, 15:09

Jel moguce da on vec ima dvojno? Na Transfermarktu stoji da ima Svedsko i Hrvatsko.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 08 nov 2013, 15:13

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 49097.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ali-s ... 58589.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Momci igraju za Švedsku na SP uzrast U17, bore se za treće mjeste. Moglo bi se nesto pokusati, ovaj Suljić je i ranije govorio da bi igrao za nas.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2013, 15:34

Virtu4l je napisao/la:
To je zadnji korak, trčimo pred rudu kao i uvijek.
Bitniji od državljanstva je njegov potpis na papir kojim se potvrđuje njegova želja za promjenu reprezentacije, s tim potpisom on je završena priča ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2013, 15:40

h1a2s3o je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 49097.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ali-s ... 58589.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Momci igraju za Švedsku na SP uzrast U17, bore se za treće mjeste. Moglo bi se nesto pokusati, ovaj Suljić je i ranije govorio da bi igrao za nas.
Svakako ih kontaktirati za buducnost posto su 96 u 97 godiste, a sad ih zvati "za Brazil" (ako je nek ovo htjeo) je besmisleno.

Moraju oni jos napredovati, prvo u mladu reprezentaciju i kategorije a onda cemo vidjeti sta i kako u buducnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 nov 2013, 16:02

Sto se tiče Hrgote, pisao sam vam i prije ovdje... Savez je stupio snjim u kontakt davno i sa njegovim menadžerom... Hrgota nas je odbio, to je bilo prije nego sto smo se plasirali na SP... Isto tako je istina da naši još nisu odustali i da ce ponovo probati.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 nov 2013, 16:58

slika

Jusufu Becirovicu posteno se zahvaliti. Ima ogromne zasluge za to da su braca Hajrovic i Kolasinac u reprezentaciji.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 nov 2013, 17:24

kako bi nam ovaj hrgota valjao u ulozi treceg napadaca repke..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 08 nov 2013, 18:38

Vrančić najavljen u prvih 11.... Ne sviđa mi se nikako kao igrac i ne pase nam u repki...ali opet, nastupa u BL i mora se pomenuti!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2013, 22:29

Damir Vrancic solidan veceras.Eto vec druga utakmica kako je starter i njegov tim nije izgubio,pa cak ni gola nisu primili :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2013, 22:33

Zbog njega pogleda večeras utakmicu i može se reći da nije loš, igra tu po nas deficitarnu poziciju, zna povući loptu, onako solidan pregled lopte, može dobro i potrčati, ali opet mi nije to to, osim što koliko toliko trči nije to ništa ni bolje ni lošije od Medunjanina, teško će Pape naći ono što traži ;)

Ali sigurno ako nastavi igrati redovno u Bundesligi moraće se ponovo obratiti pažnja i na njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 nov 2013, 22:38

Gledao cijeli meč, nije to to, meni je on tip koji niti smrdi niti mirise, daleko od nekog klasičnog def veznog koji "grize", otima lopte, smeta itd a isto tako ofanzivno tanak.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2013, 22:42

Batko je napisao/la:Gledao cijeli meč, nije to to, meni je on tip koji niti smrdi niti mirise, daleko od nekog klasičnog def veznog koji "grize", otima lopte, smeta itd a isto tako ofanzivno tanak.
Sličnog sam mišljenja, uvijek je tu negdje oko lopte, kreće se, ali nešto ga nisam vidio da je presjecao lopte i to, i drugačije je držati sredinu terena u Braunschwaigu gdje ti pomaže još devet igrača i u našoj reprezentaciji gdje bi on sam trebao da odradi većinu prljavog posla, ja njega u toj ulozi ne vidim

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2013, 22:45

On je eventualno dobar za jacu klupu.Tj.da kada zatreba sacuvati rezultat ubaci se u igru 15-20 minuta ili protiv slabijih reprezentacija moze biti i starter.Veceras je imao par presjecanja,ali nedovoljno da recimo cini ono sto je cinio svojevremeno Rahimic.Jedina prava prednost mu je Bundesliga :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 nov 2013, 22:48

Jeli Vrancic onaj kojeg je lopta onesvijestila u dalekoj Irskoj :lol: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2013, 22:49

DonCorleone je napisao/la:Jeli Vrancic onaj kojeg je lopta onesvijestila u dalekoj Irskoj :lol: ?
Da

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 nov 2013, 22:54

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Jeli Vrancic onaj kojeg je lopta onesvijestila u dalekoj Irskoj :lol: ?
Da
Ono je definitivno "no go" za buducu karijeru u A reprezentaciji :lol: , onako nesto smotano dugo nisam vidio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 nov 2013, 23:00

On još uvijek nije dobar za naše reprezentacije bez obzira što igra u Bundesligi i to pokazuje svojim igrama. Nadam se samo da će ostati prvotimac i da će napredovati dovoljno do kraja sezone da bi zaslužio poziv. Za sada - hvala, ipak ne.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 nov 2013, 23:07

**** ga jarane , lopta je bila visoko u zraku , bilo je neko čudno ispucavanje ako se dobro sjećam , slobodan pad , nije ga lopta malom silom udarila u glavu tako da .... A hvala Bogu i jes ćelav , nema šta ublažiti udarac :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 nov 2013, 23:11

da vise trci, imao bi poziv, jer naprijed nije toliko los, zna povuci loptu, uputit dobar pas, solidan pregled igre, podsjeca dosta na Medunjanina, ali opet sto se tice igre naprijed nije toliki kvalitet da bi mogao uskociti umjesto Medunjanina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.