FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da skratim stvarno nisam taj Fucko , mislim da u gradu treba ta kriticna masa oko kluba da mu vrati gradski smek , kad kazem gradski mislim na korektnost publike i ponasanje ekipe i ljudi ispred kluba ! Pogresno sam shvacen , ali da lakse bude svima nemam namjeru vise komentarisati ista oko kluba , biti ce sto ce biti ! Slobode uvijek ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jasta je nego fuckoDrzavaTuzla je napisao/la:Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova pricarukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema vise komentara , samo ovaj bio sam na tribini i kada nije bilo Fucke i kada nije bilo vas mnogih! Zaboli me za Azmirom , Fuckom, opstinom .... , svi trebaju ali i bez svih se ako mora i moze !
A de sto ga zaje.bevate
@rukfas
A jesil ti Fucko ili nisi ?

@rukfas
A jesil ti Fucko ili nisi ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rukfaš upao u centrifugu brže nego anonimni.... 

Casp3r je napisao/la:Rukfaš upao u centrifugu brže nego anonimni....

Iako ima njegov rječnik,al nebitno.
Neka mi se jave na pm oni koji bi željeli se priključiti kampanji, da ne idem sam

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:jasta je nego fuckoDrzavaTuzla je napisao/la:Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova pricarukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !..brate uklonio me i sa FB ili se sam pobrisao sramota ga nesto jest
izbacio i mene mora da mu nepase nesto.uloza bozija

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju
- Probisvjet
- Kontakt:
Sa mojim skromnim znanjem o formacijama sam utvrdio da Smajil igra formacijuSkver je napisao/la:Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju
6-3-0-1.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.
Sudeći po tradiciji, stadion Jaklić nam je više nego sretan travnjak, jer smo tamo samo jednom poraženi, uz četiri remija i jednu pobjedu Crveno - crnih.
Sudeći po tradiciji, stadion Jaklić nam je više nego sretan travnjak, jer smo tamo samo jednom poraženi, uz četiri remija i jednu pobjedu Crveno - crnih.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Al u tim utakmicama Smajil nije bio ni jednom trener, ako sad ne uspije dobit to mu dodje kao certifikat da nevrijedi nistaGorki je napisao/la:Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.

Imas vise od skromnog znanja, ja zamisljao, igramo mi na novom stadionu, posto vidim sve se moze desiti, i to da se napravi novi stadion, samo Smail ostaje dozivotni trener Slobode, kako stvari stojeProbisvjet je napisao/la:Sa mojim skromnim znanjem o formacijama sam utvrdio da Smajil igra formacijuSkver je napisao/la:Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju
6-3-0-1.

P.S. Post izmenjen zbog moje pogresne interpretacije.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 08 nov 2013, 10:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Daj boze da Smail moze i juniore u gostima dobiti, jedino ako nam Bugojanci ne dodju neku usluguGorki je napisao/la:Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.

Ne sumnjam u našu pobjedu u Bugojnu pogootvu ne u našeg šefa Karića.Uvjeren sam da ima novu taktiku na raspologanju koju je čuvao baš za ovakve tekme
Evo Smajil objašnjava taktiku:
[youtube][/youtube]

Evo Smajil objašnjava taktiku:
[youtube][/youtube]
Ako smajl pobijedi ove tri tekme imat ce onih 18b stoje azmir trazio, i zamisli te ostane na proljece, mene i strah zamisliti
23 kolo Prve savezne lige Jugoslavije 07.04.1985. Stadion Jaklić : Iskra - Sloboda 2:0.Gorki je napisao/la:Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.
Je si ovu zaboravio?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
amchy je napisao/la:
23 kolo Prve savezne lige Jugoslavije 07.04.1985. Stadion Jaklić : Iskra - Sloboda 2:0.
Je si ovu zaboravio?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne znam druže,ovo sam copy/paste

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne sikiraj se. Ima DRVO stopericu koju pocne gledati oko desete minute utakmice. Valjda je to vrijeme za povlacenje u odbranu bez obzira na rezultat. Tada igraci pocinju da trce gdje koji zeli.SaltCityAttack je napisao/la:Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Moderator
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Ma ne sikiraj se. Ima DRVO stopericu koju pocne gledati oko desete minute utakmice. Valjda je to vrijeme za povlacenje u odbranu bez obzira na rezultat. Tada igraci pocinju da trce gdje koji zeli.SaltCityAttack je napisao/la:Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju

Ma sutra 80% uzimate sva tri boda. Ako to nisu u stanju onda ih treba rastjerati sve, s obzirom na to da imaju sve moguće uslove od karantina do plate, a Iskra....
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.