Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to je todaffy je napisao/la: jeste odlican, ali nije kao sto moze biti Santon...
Sanjajdaffy je napisao/la:normalno da je fin.. pogledaj izjave 'Mislio sam da ce Juve osvojiti'.. odma pokazuje kako je u srcu bianconero..
lejla je napisao/la:Kako fin i kulturan momak je ovaj JoveticRodila ga majka
titula dolazi na san siro a slavit ce je crveno-crniomerbavarac je napisao/la:Nek mu je sretno!!! Da dobije sansu i da pokaze da se radi o izuzetnom napadacu.Evil Genius je napisao/la:
Cisco- Roma 0:3 (menez, baptista 2x)
prva utakmica u dresu rome, imo je asistenciju menezu za prvi gol i jos par dobrih prilika, vidi se da se radi o kvalitetnom pojacanju al' isto tako vidi se da je neigranje u bayernu ostavilo traga i da ce mu trebat vremena da se navikne na novu sredinu . . . ranieri najavio da ga nece odma ubacivat u igru nego ga postepeno navikavat na formaciju, najavio je i neke takticke promjene, vjerovatno ce bazirat igru po bokovima sto dolazak jednog krilnog veznjaka i ostanak gubertija cini jos izvjesnijim . . .
p.s. sretna nova godina i sve najbolje
6. Januara protiv Parme mi igramo..el_fenomeno je napisao/la:kad se igra igra naredno kolo serie a?
Aha, zena mu je bila pravo bolesna, pa je napustio Romu, nakon toga pauzirao, dosla ponuda od Corvina, papiri na stol, planovi se poklopili sa Misterovim, i potpisao je ugovor. Od tada, Fiorentina konstantno igra lijep fudbal, a nekoliko sezona i sa trojicom napadaca je igrao Mister. Nedavno je izjavio da nakon Fiorentine moze samo da se seta po parku i da ne zeli nikoga vise voditi, ja se nadam da ce ostati jos par sezona, ima on sta ponuditi Seriji A.Adinjo je napisao/la:Upravo tako. Puno putaje izjavljivao da je veliki juventini i da bi mu bila cast voditi Juve, al nesto mu bi sa zenom bolest neka, tada se sklonio sa scene neko vrijeme, posle je to vrijeme po nas bilo svakao kobno. Onaj Fabio je stvarno bio peeder zesto. Steta za Pradnija.
rekao bih odličan posao za inter. riječ je o provjerenom napadaču a siguran sam da će i on dobiti svoje mjesto u timu pored eto'a, balotellija i milita.Službeno: Pandev novi član Intera
Goran Pandev službeno je potpisao za milanski Inter i na Giuseppe Meazzi, po svemu sudeći, provest će naredne četiri godine.
Sada već bivši napadač Lazija potpisao je danas četverogodišnji ugovor s Interom, u kojem je već ranije igrao. Pandev na Giuseppe Meazzu stiže kao slobodan igrač, budući da je ugovor s Lazijom raskinuo 23. decembra prošle godine.
"FC Internazionale saopštava da je Goran Pandev potpisao za klub. Sa zadovoljstvom možemo reći da je igrač potpisao ugovor do 30. lipnja 2014. godine. Nosit će broj 27 na dresu a novinarima će biti predstavljen nakon utakmice Chievo Verone i Intera, 6. januara", stoji na službenoj stranici Intera.
Makedonski napadač uspješno je prošao liječničke preglede, za vrijeme dok je jutros ostatak momčadi trenirao na Appiano Gentile trening kampu.
Mourinho će na Pandeva moći računati već u srijedu protiv Chieva.
- vratiti Criscita iz Genove i onda bi imali beka umjesto Grossa, kao stopera Chiellinia i dovesti Ranocchiu iz Baria.. a Caceres desno neka ostane.. i odbrana rijesena_forzamilan_ je napisao/la:ma nema šanse juve imho. mislim da se juve dosta istrošio prošlo ljeto i da će naredni prelazni rok biti mnogo oprezniji i umjereniji u trošenju naročito imajući u vidu da su neke njihove investicije možda i čisti promašaj (melo). vjerovatno će juve pokušati dovesti neke svoje igrače sa posudbe i one na koje imaju 50% vlasništva i možda dovedu jednog kvalitetnog beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.