Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Treba nama igrac koji ce sigurno donijeti novi kvalitet Arsenalu. Suarez ili neko na njegovom nivou. Dosta je bilo kockanja sve ove godine. Ako ima novca kao sto kazu da ima ne trebaju nam novi Bendtner i Sanogo. Ne kazem da bi Pato bio sigurno los izbor ali neka je 50 50 ne vrijedi ga dovoditi.
Sto se tice Arteta moze se reci da je jedan od najboljih igraca Arsenala u zadnje vrijeme. Ko ne vjeruje u njega neka pogleda snimak i neka prati sta i koliko vrijedi. Imao je jednu gresku u cijelom mecu. Ako ce se porediti sa Flaminijem onda je meni na istom nivou kao Francuz ako ne i bolji. Najbitnije je imati dvojicu a znam da ce obojica odigrati kako treba.
Treba nam Suarez i odlazak Jenkinsona uz dolazak dostojne zamjene za Sagnu. Sve je dobro dok se ne povrijede Giroud ili Sagna. Ostalo se moze mijenjati.
Sto se tice Arteta moze se reci da je jedan od najboljih igraca Arsenala u zadnje vrijeme. Ko ne vjeruje u njega neka pogleda snimak i neka prati sta i koliko vrijedi. Imao je jednu gresku u cijelom mecu. Ako ce se porediti sa Flaminijem onda je meni na istom nivou kao Francuz ako ne i bolji. Najbitnije je imati dvojicu a znam da ce obojica odigrati kako treba.
Treba nam Suarez i odlazak Jenkinsona uz dolazak dostojne zamjene za Sagnu. Sve je dobro dok se ne povrijede Giroud ili Sagna. Ostalo se moze mijenjati.
Samo se plašim da protiv Uniteda ne krenemo i sa Artetom i sa Flaminiom.... 

A.F.C. Bournemouth!
Stvarno se ovdje kaze previse sranja vezano za Artetu, a lik je jedan od najkonstantnijih igraca i uvijek znas sta mozes ocekivat od njega. Upravo zbog te konstantnosti bi i kod mene uvijek bio u prvih 11. Mozete pricat koliko god hocete i pljuvat, al taj lik Arsenalu itekako znaci. A za ovog Simena stvarno vise nemam rijeci, svaki put me lik odusevi komentarima.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- GunnerEmir
- Kontakt:
gdje su u Sarajevu za vikend organizuje kolektivno gledanje utakmice protiv Manchestera?vidio sam da je neko napisao ovdje na forumu, ali ne mogu da nađem gdje...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
najkonstantniji igrač manje za nas kad je on na terenu koji se nemože pomaknuti niti lijevo niti desno,a kad krene neka kontra nemože stići bakicu od 80 godina s brzinombega_afc je napisao/la:Stvarno se ovdje kaze previse sranja vezano za Artetu, a lik je jedan od najkonstantnijih igraca i uvijek znas sta mozes ocekivat od njega. Upravo zbog te konstantnosti bi i kod mene uvijek bio u prvih 11. Mozete pricat koliko god hocete i pljuvat, al taj lik Arsenalu itekako znaci. A za ovog Simena stvarno vise nemam rijeci, svaki put me lik odusevi komentarima.

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 08 nov 2013, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo opet.QUARTERBACK je napisao/la:Sport centar ili ti ga kafić Kogo, iza Azel Franca kod Centralne Banke odmah..GunnerEmir je napisao/la:gdje ste ono rekli da će se gledati utakmica protiv Man Utd-a?
Bujrum, samo javi prije hoces li dolaziti da znamo koliko treba mjesta rezervisati
Hajd sad vec malo pretjerujete, nije vala Arteta toliko ni dobar, ali nije ni toliko los. Uglavnom slabiji je od Flaminija, ali dostojna zamjena.
Celik!3,2,2.
Moracu sebi odrezat noge do koljena kolko me iritira tvoja pojava. Sve je tako kako ti kazes, al ces i dalje da ga gledas u prvih 11, dovidjenja i prijatno.Seaman je napisao/la:najkonstantniji igrač manje za nas kad je on na terenu koji se nemože pomaknuti niti lijevo niti desno,a kad krene neka kontra nemože stići bakicu od 80 godina s brzinombega_afc je napisao/la:Stvarno se ovdje kaze previse sranja vezano za Artetu, a lik je jedan od najkonstantnijih igraca i uvijek znas sta mozes ocekivat od njega. Upravo zbog te konstantnosti bi i kod mene uvijek bio u prvih 11. Mozete pricat koliko god hocete i pljuvat, al taj lik Arsenalu itekako znaci. A za ovog Simena stvarno vise nemam rijeci, svaki put me lik odusevi komentarima.
Ko to vise ovog ublehasa svata ozbiljno?
cala je napisao/la:Ko to vise ovog ublehasa svata ozbiljno?
bega_afc je napisao/la:Moracu sebi odrezat noge do koljena kolko me iritira tvoja pojava. Sve je tako kako ti kazes, al ces i dalje da ga gledas u prvih 11, dovidjenja i prijatno.Seaman je napisao/la:najkonstantniji igrač manje za nas kad je on na terenu koji se nemože pomaknuti niti lijevo niti desno,a kad krene neka kontra nemože stići bakicu od 80 godina s brzinombega_afc je napisao/la:Stvarno se ovdje kaze previse sranja vezano za Artetu, a lik je jedan od najkonstantnijih igraca i uvijek znas sta mozes ocekivat od njega. Upravo zbog te konstantnosti bi i kod mene uvijek bio u prvih 11. Mozete pricat koliko god hocete i pljuvat, al taj lik Arsenalu itekako znaci. A za ovog Simena stvarno vise nemam rijeci, svaki put me lik odusevi komentarima.
djeco pod mus otvorit artetin fan club kad je tako dobar nogometaš, samo bojim se da vam se nesviđa po nogometnim sposobnostima nego po nečemu drugome

Kokosari na sinocnoj utakmici vrijedali Mesuta .
[youtube][/youtube]
Bas sam pratio Artetu u zadnjoj utakmici i uvjerio sam se da je vasa najslabija karika. Defanzivno koliko-toliko ( zna oduzet poneku loptu), al posebno iritira sto izbjegava preuzimanje odgovornosti ( mene je iritiralo jer sam bio vas navijac u toj utakmici). Lopta je "vruc krompir" i treba je se rijesit pod svaku cijenu. Desava se da stopera stavi u nezgodan polozaj,jednostavno da sebe izvuce iz teske situacije, par puta je malo falilo da mu oduzmu loptu u situacijama u kojim se to ne prasta. poprilicno neoprezan za jednog DM-a i vecina kritika koja se ovdje upucuje na njegov racun su opravdane.
Sve u svemu radujem se njegovom nastupu u nedjelju
.
[youtube][/youtube]
Bas sam pratio Artetu u zadnjoj utakmici i uvjerio sam se da je vasa najslabija karika. Defanzivno koliko-toliko ( zna oduzet poneku loptu), al posebno iritira sto izbjegava preuzimanje odgovornosti ( mene je iritiralo jer sam bio vas navijac u toj utakmici). Lopta je "vruc krompir" i treba je se rijesit pod svaku cijenu. Desava se da stopera stavi u nezgodan polozaj,jednostavno da sebe izvuce iz teske situacije, par puta je malo falilo da mu oduzmu loptu u situacijama u kojim se to ne prasta. poprilicno neoprezan za jednog DM-a i vecina kritika koja se ovdje upucuje na njegov racun su opravdane.
Sve u svemu radujem se njegovom nastupu u nedjelju

-
- Kontakt:
To je ono sto ja cijelo vrijeme govorim cim primi loptu ne umije da je smiri nego pocne da se nesto okrece i vraca je unazad u 90% situacija ili na stranu u bekovima a tad je protivnik vec u naletu i stoperi i bekovi mogu doci u dosta tesku poziciji iz koje je vrlo lako pogrijesiti a to kad se desi svi bi krivli njih a ne Artetu. Liku je pas naprijed misaona imenica dao je Sagni loptu naprijed protiv Liverpoola ali realno imao cist prostor niko ga ne napada ono bi prosjecan igrac nase lige uspio da doda do Sagne koji je u trku. U defanzivi ga svako moze pretrcati, a i nije toliko snazan da vecinu duela dobije, on uzima lopte uglavnom na iskustvo, postavljanjem.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Bobo, šta ako ti kažem da se Flamini vraća u nedjelju? 

Najbolji napadacki tandem plus Januzaj uz dobru defanzivu, mogu biti dovoljni. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Igrace obojicafrankqqqqq je napisao/la:Bobo, šta ako ti kažem da se Flamini vraća u nedjelju?

- Londonarsenal
- Kontakt:
Evo ovako, ako toliko pljujete Artetu onda mi nabrojite pet boljih zadnjih veznih u ligi. Valjda ih toliko ima na ovoliko pljuvanje Arteta. Pa da vidim kojih je to pet ?
Da je najbolji, nije, nit to bilo ko pokusava rec. Kvalitetan igrac, a ne kloc kakvim ga pokusavaju predstavit. To mi najvise smeta. Ni u jednom trenutku niko nije reko da je on igrac svjetske klase, ali je sigurno igrac koji moze dosta dobro ispunit pojedine obaveze u ekipi i da nije tako sigurno ga Arsen ne bi toliko ni koristio i cak mu dao i kapitensku traku. Ima on nedostataka, al mi pokazite jednog koji to nema i zavrsavamo ovu raspravu.Londonarsenal je napisao/la:Evo ovako, ako toliko pljujete Artetu onda mi nabrojite pet boljih zadnjih veznih u ligi. Valjda ih toliko ima na ovoliko pljuvanje Arteta. Pa da vidim kojih je to pet ?
Ma Arteta je igrac poput Schweinsteigera. Ono, nista posebno, solidan, prosjek.
Samo onog Bendtnera ne mogu vise gledati. Bio mi je simpatican kad je tek dosao, ona frizura nova i sve to. Ali nervira me kad igra. Mora ici vec na zimu sada.
Samo onog Bendtnera ne mogu vise gledati. Bio mi je simpatican kad je tek dosao, ona frizura nova i sve to. Ali nervira me kad igra. Mora ici vec na zimu sada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Evo kao neutralac po pitanju Artete: Wanyama, Carrick, Cabaye, Flamini, Paulinho,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
kvalitetan igrač
neznam koju kvalitetu to on ima osim pimplanja lopte.lik nema brzinu,da bar ima fizičku snagu za dmf,nema niti to,usrat svoje suigrače kad nezna kud bi s loptom,to ima.krenut prema naprijed s loptom malo teže.pametno pozicioniranje-nula bodova.ima i u ovim manjim timovima u ligi igrača na toj poziciji koji bi igrali duplo bolje od njega na toj poziciji.Trxel je nabrojio samo neke iz jačih ekipa.ja bi tu dodao čak i Mulumbu iz wba, i onaj blesavi Tiote iz Newcastlea bi bio pojačanje,jer zna lomiti suparnike ali s loptom nema blage.Samo nekužim da Wenger neće dovest nekog pravog dmf-a koji bi rješenje za narednih 10 godina a bilo je finih igrača preko ljeta za 10-20 milja.Ili nek da priliku Haydenu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.