FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jan 2010, 12:15

Pinki tm`87 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:u proljetnoj sezoni čala će kukati kako ima kratku klupu, kako nema adekvatne zamjene za igrače koji su povrijeđeni ili koji imaju žute/crvene kartone :( :(
Jel ovo trazite izgovor za aBd lose rezultate u drugom dijelu prvenstva :lol:

da te pitam, šta ćeš ti na ovoj temi??????

Srce će moje kao i tvoje, vječno da kuca za bordo boje!!!
Počivaj u miru brate sa tribine, 04.10.2009. - 04.01.2010.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 04 jan 2010, 13:02

Brate! POCIVAJ U MIRU !
R.I.P Vedran!
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 jan 2010, 13:22

R.I.P VEDRAN PULJIC
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 jan 2010, 15:18

sjever pamti te, puljicu vedrane...
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

alibi

Post Postao/la alibi » 04 jan 2010, 15:36

POCIVAJ U MIRU VEDRANE

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 04 jan 2010, 15:41

Almedin Hota se vraca

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jan 2010, 15:45

Brate pocivaj u miru...

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 04 jan 2010, 15:48

Sjever pamti te Puljicu Vedrane

NIKADA TE NECEMO ZABORAVITI

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 04 jan 2010, 15:52

Počivaj u miru Vedrane...Zauvijek ce te pamtiti tvoj Sjever..

R.I.P Vedran Puljić
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 jan 2010, 15:57

I na onom svijetu tamo cut ce se moj glas, bordo - bijeli ja cijeli zivot navij'o sam za vas
SJEVER PAMTI TE, PULJIĆU VEDRANE

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 04 jan 2010, 16:03

zorz je napisao/la:Almedin Hota se vraca
Joj vi samo neke dede vracate, i kasnije je kasno zaliti mladost koja odlazi sa koseva... Jedan Ihtijarevic DEDO, zauzima mjesto jednom Comoru, Taj Hota ce sigurno uletiti u prvu postavu i Plisku gurnuti jos vise na klupu, i onda se ne terba cuditi sto svi najavljuju odlazak...

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 04 jan 2010, 16:09

to si upravu pirke moram se sloziti sa tobom samo dede dovodimo eno onaj avdic 100 godina ima a vise vremena proveo povrijedjen neko sto je igro
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 jan 2010, 16:18

Pirke_TM87 je napisao/la:
Joj vi samo neke dede vracate, i kasnije je kasno zaliti mladost koja odlazi sa koseva... Jedan Ihtijarevic DEDO, zauzima mjesto jednom Comoru, Taj Hota ce sigurno uletiti u prvu postavu i Plisku gurnuti jos vise na klupu, i onda se ne terba cuditi sto svi najavljuju odlazak...

vidim da pratis evropske klubove, to ti je za pohvalu.

imamo mi svoj siistem rada i poprilicno funkcionise. zato bolje se brini za svoje made ako ih uopste i imate, a ono sto vam bog da(dzeko) ne znate iskoristiti. tako nemoj molim te ti pricat o mladim igracima, a ovo je za hotu supjak
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

alibi

Post Postao/la alibi » 04 jan 2010, 17:15

Nadam se da se salis.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jan 2010, 17:19

Nikolić: Handžić, Nuhić i Dupovac blizu prvog tima

Fu­dba­le­ri Sa­ra­je­va će odma­ra­ti još da­nas i su­tra, a već u sri­je­du za­ka­za­na je pro­ziv­ka na sta­di­onu «Asim Fer­ha­to­vić Ha­se». Na­kon što igra­či oba­ve lje­kar­ske pre­gle­de, ci­je­la eki­pa će oti­ći na prvi dio zim­skih pri­pre­ma. Des­ti­na­ci­ja još uvi­jek ni­je po­zna­ta, ma­da se u po­slje­dnje vri­je­me naj­češ­će spo­mi­nja­lo hrvat­sko pri­mor­je i Me­đu­gor­je.

- Di­re­ktor Se­nad Mer­da­no­vić je za­du­žen da ovih da­na ispi­ta si­tu­aci­ju s te­re­ni­ma, ho­te­li­ma i os­ta­lim bi­tnim de­ta­lji­ma. Ono što znam je da će­mo dru­gi dio pri­pre­ma oba­vi­ti u Pu­li izme­đu 1. i 5. fe­bru­ara - ka­zao nam je ka­pi­ten ti­ma Mu­ha­med Ala­im, ko­ji je ne­da­vno pro­gla­šen za naj­bo­ljeg gol­ma­na Pre­mi­jer li­ge BiH za 2009. go­di­nu po izbo­ru bh. spor­tskog por­ta­la Sport sport.ba.

Svi fu­dba­le­ri, osim Emi­ra Ja­njo­ša, či­ji je tran­sfer u Nor­ve­šku sko­ro go­to­va stvar, tre­ba­li bi se pre­ko­su­tra ja­vi­ti na pro­ziv­ci. Po­red njih u op­ci­ji je i ne­ko­li­ko ju­ni­ora ko­ji su već tre­ni­ra­li s prvim ti­mom.

- Prvi kan­di­da­ti za prvi tim su Aj­din Nu­hić, Ke­nan Han­džić i Amer Du­po­vac, ko­ji je još je­se­nas bio pri­klju­čen prvo­tim­ci­ma, ali ga je po­vre­da uda­lji­la s te­re­na. Ko će od njih ući u auto­bus ka­da eki­pa kre­ne na pri­pre­me odlu­čit će vrlo brzo tre­ner Me­hmed Ja­njoš - ka­zao je za «San» Agim Ni­ko­lić, šef omla­din­skog po­go­na Sa­ra­je­va.

M.K.

Dža­kmić, ipak os­ta­je?

O mo­gu­ćim po­ja­ča­nji­ma na Ko­še­vu ne že­le go­vo­ri­ti ni­šta. Po­zi­ti­vna vi­jest mo­gla bi bi­ti ona o sta­tu­su ve­znja­ka Mu­ha­me­da Dža­kmi­ća ko­ji je sve bli­ži os­tan­ku na Ko­še­vu što je na­slu­tio i prvi čo­vjek klu­ba Haj­ru­din Šu­man.

- Polj­ska Za­gle­blia, s ko­jom je Dža­kmić pre­go­va­rao, na­la­zi se u ve­li­kim fi­nan­sij­skim pro­ble­mi­ma zbog re­ce­si­je ko­ja je po­tre­sla polj­ski fu­dbal. Po za­dnjim in­for­ma­ci­ja­ma ko­je ja imam, Dža­kmić će os­ta­ti u Sa­ra­je­vu - ka­že Šu­man.

alibi

Post Postao/la alibi » 04 jan 2010, 17:28

Tako i treba da se radi,pa da nasa djeca iz juniorskog pogona dobiju sansu.A ne neka isluzena "pojacanja".Ovaj sa hotom me je izbacio iz cipela.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 04 jan 2010, 17:50

irfan41 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:

vidim da pratis evropske klubove, to ti je za pohvalu.

imamo mi svoj siistem rada i poprilicno funkcionise. zato bolje se brini za svoje made ako ih uopste i imate, a ono sto vam bog da(dzeko) ne znate iskoristiti. tako nemoj molim te ti pricat o mladim igracima, a ovo je za hotu supjak
Šta se bolan ti provokatoru javljas ??? Jesam li ja sta ruzno rekao u ovom postu sto sam napisao, jesam li nekoga necim mozda uvrijedio ??? Pa brate moj ja nemam sta pratiti sarajevo, ja nisam papak, u ovom gradu sam se rodio i ovdje cu i umijeti, i bez dobrog Zelje i dobrog Sarajeva prvo nema kvalitetne lige, pa onda dobrih utakmica i sportskog duha u gradu sarajevu! Sta sam to ja pogresno rekao pa si se ti uvriejdio, i boga ti nemoj pocinjati temu o talentima i o tome o kome se prica na svim evropskim stranicam i televizijama, tu sam sebe ukopavas, jer se nisam dosao na vasu temu svadjati sa debilima nego pricati i razmjenjivati misljenja sa normalnim navijacima sarajeva koji razmisljaju kao ja, jer je vrijeme staraca proslo, a vrijeme jednog pliske, campare, comora u sarajevu i sehica, colica, sehica i ostalih u zelji tek dolazi i njima treba dati sansu da igraju a ne da se sarajeva i zelje samo sjecaju do onog doba kada su igrali za svje maticne klubove samo kao juniori... Nadam se da si razumio sta hocu da kazem... i nisam ja papak da se raspravljam sa tobom i svadjam... Pozdrav

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 04 jan 2010, 18:00

Admir Hasancic,pored toga sto vrsi funkciju necega u SASK Napretku,velika je vjerovatnoca da ce se vratiti u FK Sarajevo,i to ne kao neki trener,vec igrac :evil: !

Da se ne zaboravi ...

SJEVER PAMTI TE,PULJICU VEDRANE ! 4.10 - 4.01
NON MOLLARE MAI

alibi

Post Postao/la alibi » 04 jan 2010, 19:35

Daj ba narode sta vam je.Onaj priziva hotu,ovaj hasancica.Pa daj da i ja "potpisem",pa da upotpunimo ovaj "prelazni rok".

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 04 jan 2010, 19:45

alibi je napisao/la:Daj ba narode sta vam je.Onaj priziva hotu,ovaj hasancica.Pa daj da i ja "potpisem",pa da upotpunimo ovaj "prelazni rok".
ma pustite to ovdje uopste nema provjerenih informacija svak pise sta hoce mozemo mi izmisljati pojacanja ali tu je uprava da ih dovede
i zato je dosta ovih lovackih prica docice ovaj docice onaj
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, NeSamSafetee, TheTruth34 i 8 gostiju.