LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Balon » 06 nov 2013, 17:43

Nemoj te tako ljudi, pa eno Ariza, Kwame, S. Brown, Odom, Vujacic i kompanija, svi redom razvaljuju u svojim klubovima otkako su napustili diktatora Bryanta. Ako vam to nije dokaz da Kobe upropastava saigrace onda ne znam ni ja vise, cak i velicanstveni Smush ga je nedavno popljuvao a zna se da rijec Smush Parkera zakon u ovoj ligi.

Ne bitno sto je covjek toliki radnik da i u svojoj 17-toj sezoni leti parketom ko da mu je 27 a ne 35 god. i kuca preko 2 igraca, ne bitno sto je donedavno i kod najtrofejnijeg trenera svih vremena bio prva opcija i lider na parketu, da ne nabrajam dalje...

Ali **** sve to, maloljetni delegati sa foruma znaju bolje od nas.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 nov 2013, 18:33

majestic24 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Bryant cini svoje saigrace jos gorima nego sto jesu a onda ih odvede do 5 titula i jos 2 finala...ispade da je daleko najbolji igrac u historiji :D
To je isto da kazes da je Bosh odveo Miami do titule.
Evo da budem iskren, u jednoj godini od tih pet, jeste bio najbolji igrac ekipe.

A u historiji ce biti upamcen kao jedan od najprecjenjenijih igraca. Kobe je visa verzija Iversona, koja je imala srece da igra sa dobrim saigracima.

Naravno da nije prosjecan igrac. Iznad prosjeka je dosta. Samo sto nikada nije bio klasa jednog Jordana ili Jamesa.
Zaboravio si i Hardena tu staviti
I Wade-a.
...Život za Široki...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 06 nov 2013, 19:03

Greivis je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Bryant cini svoje saigrace jos gorima nego sto jesu a onda ih odvede do 5 titula i jos 2 finala...ispade da je daleko najbolji igrac u historiji :D
To je isto da kazes da je Bosh odveo Miami do titule.
Evo da budem iskren, u jednoj godini od tih pet, jeste bio najbolji igrac ekipe.

A u historiji ce biti upamcen kao jedan od najprecjenjenijih igraca. Kobe je visa verzija Iversona, koja je imala srece da igra sa dobrim saigracima.

Naravno da nije prosjecan igrac. Iznad prosjeka je dosta. Samo sto nikada nije bio klasa jednog Jordana ili Jamesa
.

Sad mene interesuje samo jedna stvar - mozel mi neko reci, jel postoji neka opcija na ovom forumu da se sakriju svi komentari nekog user-a??

Molim vas ako postoji nesto slicno da mi neko objasni kako to napraviti...

Osim toga samo vrijedi stavit - :lol: :lol: :lol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 nov 2013, 19:06

sundancekid je napisao/la: Sad mene interesuje samo jedna stvar - mozel mi neko reci, jel postoji neka opcija na ovom forumu da se sakriju svi komentari nekog user-a??

Molim vas ako postoji nesto slicno da mi neko objasni kako to napraviti...
Ideš na profil korisnika i samo klikneš na Gnjavator/ica,dalje ćeš znati i sam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 06 nov 2013, 19:28

Greivis brate tvoji kompleksi su postali komicni, primjetis li da se niko ne nervira? Mi se smijemo i uzivamo, Kobe je jos tu i igra kod nas, mi smo sretni zbog te cinjenice a ti ces jos mnogo puta patiti od ujeda crne mambe
SI AMO CONte!!!

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 06 nov 2013, 19:56

Iskulirat' Greivisa, vratiti se na temu i očekivati moderaciju da se pozabavi slučajevima.
Željezničar za život cijeli!

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 nov 2013, 19:57

što kaman nije starter?

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 nov 2013, 19:57

Mitar je napisao/la:Greivis brate tvoji kompleksi su postali komicni, primjetis li da se niko ne nervira? Mi se smijemo i uzivamo, Kobe je jos tu i igra kod nas, mi smo sretni zbog te cinjenice a ti ces jos mnogo puta patiti od ujeda crne mambe
Bliži se i takmičenje za prestižnu Kantu godine na forumu, Greivis je za sada kandidat No.1 sa ovim komentarima :lol:
Sve po zaslugama ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 nov 2013, 20:16

Vidim da vas je ovo pogodilo. Nisam znao da ste toliko emocionalno vezani za Bryanta.
Zao mi je, necu vise nista protiv njega napisati na ovoj temi. Jesmo li ok?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 06 nov 2013, 23:59

Greivis je napisao/la:Vidim da vas je ovo pogodilo. Nisam znao da ste toliko emocionalno vezani za Bryanta.
Dok te jos vidim na forumu, jel mi mozes Boga ti reci koliko ti godina imas??

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 07 nov 2013, 00:10

Greivis je napisao/la:Vidim da vas je ovo pogodilo. Nisam znao da ste toliko emocionalno vezani za Bryanta.

Ne znam koliko inteligentan moras biti da shvatis kako su navijaci kluba vezani za najboljeg igraca tog kluba svih vremena. Ali siguran sam da to nije prezahtjevna operacija za vecinu mozgova... Uglavnom objasnili smo ti, sad si shvatio...

I ja bi te isto molio da otklonis dilemu vezanu za svoje godine, ako je vise od 14 bit cu jako razocaran...
SI AMO CONte!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 07 nov 2013, 00:14

Mitar je napisao/la:Ne znam koliko inteligentan moras biti da shvatis kako su navijaci kluba vezani za najboljeg igraca tog kluba svih vremena.
mislim da on razumije da su navijaci lakersa vezani za kareema/magica :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 nov 2013, 00:16

I ja sam razočaran ako neko ima više od 14 i smatra Kobea za najboljeg Lakera svih vremena.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 nov 2013, 09:53

Kobe ako osvoji 6 prsten onda ce tek prestici Magic-a , a 7 onda i Kareem-a (bez obzira sto Kareem ima "samo" 5) ;)

1. Kareem
2. Jordan
3. Magic
4. Chamberlain
5. Russell
6. Kobe
7. Bird
8. West
9. Oscar
10. O'Neal
11. Hakeem
12. Duncan

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2013, 10:37

Sjajno...

Vi se uzeli raspravljati vezano za Bryant-a, a klub se nalazi u ogromnim problemima i podijeljen je na dvije frakcije. Bryant mi je najdrazi igrac, ali isto tako mislim da je klub iznad svakog igraca. Lakersi su postajali i prije Magic-a i nakon Magic-a, a isto tako ce postojati i nakon Bryant-a.

Samo se sada postavlja pitanje hoce li zbog ovih problema izmedju Jeanie i Jim-a Lakersi u buducnosti biti lottery-team, ili ce ponovo biti glavni kandidati za naslov.

Trenutno su Lakersi brod bez kapitena, i kljuc svega lezi u tome ko ce od ovog dvojca ostatak familije privuci na svoju stranu i tako imati vecinu. Takodjer je moguca pat-situacija gdje ce biti 3 protiv 3 i onda jedino rijesenje je prodaja kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 nov 2013, 02:46

Veceras Kaman starter. Svidja mi se ta ideja sa visokom unutrasnjom linijom. Caveman i Pau su prema pisanju medija vrlo solidno igrali zajedno u predsezoni. Ionako ne kontam po cemu je onaj Williams zasluzio mjestu u prvih 5, valjda zato sto svakih 5 utakmica ubaci koju trojku a realno koristi od njega nema.

ergie23
Kontakt:

Post Postao/la ergie23 » 08 nov 2013, 04:09

opet ce izgleda "mali" lakersi spustiti na zemlju jos jedne koji nisane na titulu i to bez Kobea :lol: :lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 nov 2013, 04:22

lagano na +17 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 nov 2013, 04:24

Odlicna prva cetvrtina, Blake reseta sa downtowna a i defanziva je solidno izgledala dosad. Jedino Pau kritican u ofanzivi, da je pogodio barem dva suta sada bi vec imali +20.

ergie23
Kontakt:

Post Postao/la ergie23 » 08 nov 2013, 04:30

7/10 trica, nije ovaj houston nesto posebno....malo jaca ekipa ce ih rastaviti na proste faktore

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.