Seo se gnuša Zapada.Goalgetter je napisao/la: Oglasio se i Seo.
Kaze da nije bila lagana odluka, ali je odlucio srcem i nada se da ce ispuniti svoj san da nastupi na SP2014.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Seo se danas super osjeca, sinoc je na ulici rabio hipika, mali je pokrio lice rukama ali je ostao bez bubregaVanBasten je napisao/la:Seo se gnuša Zapada.Goalgetter je napisao/la: Oglasio se i Seo.
Kaze da nije bila lagana odluka, ali je odlucio srcem i nada se da ce ispuniti svoj san da nastupi na SP2014.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- el-fighter
- Kontakt:
Sada u reprezentaciji imamo sve igrace koje smo prizeljkivali. Bicakcic, Hajrovic i Kolasinac su tu i ekipa za SP je kompletirana.
Rusiocu puno srece u reprezentativnoj karijeri i nadam se ako nista da ce postati igrac sa najvise nastupa u reprezentativnom dresu
Rusiocu puno srece u reprezentativnoj karijeri i nadam se ako nista da ce postati igrac sa najvise nastupa u reprezentativnom dresu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mislim da će Pjanke da ih prekuca sve ubjedljivo, samo da ga povrede zaobiđu ako Bog da.el-fighter je napisao/la: Rusiocu puno srece u reprezentativnoj karijeri i nadam se ako nista da ce postati igrac sa najvise nastupa u reprezentativnom dresu
- hordezla1987
- Kontakt:
argentinu cemo pocjepat ! 

Majstor 10 vec istampao dres od Rusioca 

Sa povratkom Mujdze,Vranjesa i dolaskom Kole,odbrana ce vec liciti na ...odbranu.
Staru klapu i ne spominjem.
Kolasinac je fakat to uradio mirno,tiho i pametno.ovo sa Svabama glavna i odgovorna je'' odlucila hercika''.
Haman mater Hercegovka kolo vodi

Staru klapu i ne spominjem.
Kolasinac je fakat to uradio mirno,tiho i pametno.ovo sa Svabama glavna i odgovorna je'' odlucila hercika''.
Haman mater Hercegovka kolo vodi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sejo voli Hanku i SabanaBosniacum Lilium je napisao/la:Seo se danas super osjeca, sinoc je na ulici rabio hipika, mali je pokrio lice rukama ali je ostao bez bubregaVanBasten je napisao/la:Seo se gnuša Zapada.Goalgetter je napisao/la: Oglasio se i Seo.
nervira ga ono A po zidovima
Sejo je sinoc razbio hipika
Sejo je junak s Vratnika

Morao sam

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
aaaaaanaarhija all over BOSNIA AND HERCEGOVINA 

biti će problem kad sudžuka i suho meso zamirišu sa tribina, a rušilac napusti teren i dođe da zamezi 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nek mu sasiju dzepce sa namirnicama,pa dok se pruza prva pomoc protivnickim igracima nakon duela sa tenkom 6JTS je napisao/la:biti će problem kad sudžuka i suho meso zamirišu sa tribina, a rušilac napusti teren i dođe da zamezi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Sead Kolašinac
Mogli su i kakav boks-mec organizovati za njega poslije utakmice kad je vec tamo. Il to niko ne smije sa rusiocem u ring 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Pored aut linije ćemo skovati par drvenih stolova i poredati meze.Svaki put kad aut bude izvodio malo zamezi.harishp je napisao/la:Nek mu sasiju dzepce sa namirnicama,pa dok se pruza prva pomoc protivnickim igracima nakon duela sa tenkom 6JTS je napisao/la:biti će problem kad sudžuka i suho meso zamirišu sa tribina, a rušilac napusti teren i dođe da zamezinek ono malo k'o zamezi.

DRUG NEBI TI PUNCA
Obavezno karirani stolnjaci da budu na tim stolovimabagrcavi je napisao/la:
Pored aut linije ćemo skovati par drvenih stolova i poredati meze.Svaki put kad aut bude izvodio malo zamezi.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mujdža - Bičakčić - Spahić - Kolašinac
ili ti ga ARMIRANI BETON
ili ti ga ARMIRANI BETON

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Consigliere
- Kontakt:
Bundesligakokakolas je napisao/la:Mujdža - Bičakčić - Spahić - Kolašinac
ili ti ga ARMIRANI BETON

Da na je, bogdo, cijela repka tamo
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- velez_mostar
- Kontakt:
Odlicna vijest!
Napokon da rijesimo poziciju lijevog bocnog..definitivno igrac koji nam je trebao.
Dobrodosao!
Napokon da rijesimo poziciju lijevog bocnog..definitivno igrac koji nam je trebao.
Dobrodosao!
Sad samo da još riješimo poziciju defanzivnog veznog i to je tovelez_mostar je napisao/la:Odlicna vijest!
Dobrodosao!

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
nema se tu šta rješavati, Bešić je ispred nosa 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobrodosao Seade! Zelim ti srecu i zdravlje i dobre igre i za nas i za klub.
Mislim da je vrijeme da se prestane sa sudzukom i tim glupostima.
Mislim da je vrijeme da se prestane sa sudzukom i tim glupostima.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, legendarnadruga, rishovski, Sheyi, Zglavkar i 36 gostiju.