FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ADMIR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ADMIR » 16 dec 2008, 15:21

Nabijem i Mešu i Osima i sve ostale na tuki kad mogu gledat ovo stanje fuj..........
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 16 dec 2008, 16:42

I ja ga zelim Mesi usput zadat posteno!! :evil:
Kako ih nije sramota vise...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2008, 16:47

ADMIR je napisao/la:Nabijem i Mešu i Osima i sve ostale na tuki kad mogu gledat ovo stanje fuj..........
zasto osima(e9 zar ni nisu dovoljno ucinili o schwabi ti ne moram pricat a i Amar je napravio najvece uspjehe poslije rata,jasno je da mesa zbog love ne dolazi a i ovaj text bi moj bratic od 8 godina mogao napisat,cuj "saznajemo od jednog izvora sa grbavice" da nisu saznali od teta fate sto zivi kod lorisa dole:roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 16 dec 2008, 16:49

bistrikboy je napisao/la:
ADMIR je napisao/la:Nabijem i Mešu i Osima i sve ostale na tuki kad mogu gledat ovo stanje fuj..........
zasto osima(e9 zar ni nisu dovoljno ucinili o schwabi ti ne moram pricat a i Amar je napravio najvece uspjehe poslije rata,jasno je da mesa zbog love ne dolazi a i ovaj text bi moj bratic od 8 godina mogao napisat,cuj "saznajemo od jednog izvora sa grbavice" da nisu saznali od teta fate sto zivi kod lorisa dole:roll:
Hahaha FATA GIGANT oca mi!!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 16 dec 2008, 21:48

ligata je autor :mrgreen: :mrgreen: :lol: :roll:
Il regno del Diavolo!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2008, 22:04

Diavolo je napisao/la:ligata je autor :mrgreen: :mrgreen: :lol: :roll:
:lol: :lol: :lol:
joj nisam ni vidio :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 16 dec 2008, 22:09

Rovcanin sa Hajdukom na pripremama u Antalyi..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2008, 22:30

Lovac je napisao/la:Rovcanin sa Hajdukom na pripremama u Antalyi..
tacno otputovao je na probu,momak ima klauzulu 200k eura :roll:

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 17 dec 2008, 13:35

bistrikboy je napisao/la:
Diavolo je napisao/la:ligata je autor :mrgreen: :mrgreen: :lol: :roll:
:lol: :lol: :lol:
joj nisam ni vidio :mrgreen:
gdje's pred rudu letit' :mrgreen:

Ivan Buljan rece da Hajduk nije kontaktiorao Rovcanina, te da je morao pitati Fiorentinija da on sta nije mulj'o, na sta ga je ovaj samo blijedo pogledao :mrgreen:
Il regno del Diavolo!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 dec 2008, 20:18

http://www.****/sport/fudbal/t ... et-u-zelji

Izgleda Beslija opet u Zelji, a Rovcanin ne ide u Hajduk..

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 21:14

Krunić moli da ostane na Grbavici

" Da Bog Da Napokon Otisao :!: "

Iako mu je publika jasno dala do znanja šta misli o njegovom radu, Simo Krunić, pod svaku cijenu želi još jednu šansu na Grbavici. Malo mu što je srozao klub, zabilježio porazne rezultate, nije uspio niti jednom pobjediti u gostima, rastjeravši i ono malo gledatelja, Krunić traži novu šansu na Grbavicu. Srećom, da ima ljudi, poput Faruka Telibećirevića, koji ne misle kao i on i nastoji naći novog trenera. No, Krunić nije usamljen. Njega podržava Samir Ahmetbegović, koji godinama obećava reflektore, tribine, svlačionice, a klub tone sve dublje i tone. Dok su džepovi pojedinaca sve puniji i puniji, Željo podsjeća na prosjaka što čuči sa ispruženom rukom ispred narodne kuhinje i čeka milostinju tetke Zilhe.

Javna je tajna da Krunić i kompanija ne žele dići sidro dok ne stignu dolari od transfera Senegalca Bubakara Dialibe, koji je prešao u Mursiju. U klubu još niko nije spreman javno kazati koliko Želji pripada na ime obeštećenje, koliko je već leglo na račun, te koliko se još očekuje para od spomenutog transfera. Da stvar bude gora klupski je račun blokiran, pa je upitno kako će i na koji račun leći preostali dio sredstava. U Želji, godinama, pored živog predsjednika, glavnu riječ vodi direktor Ahmetbegović, vješti demagog, koji priča priče za mladu djecu, o turnejama, o dolasku Grenobla, o reflektorima, a zapravo samo kupuje vrijeme. Ko se danas sjeća potrošenih Ahmetbegovićevih trenera, istinskih veličina, kakve su Hadžiabdić, Starovlah, te mlađih i ambicizonih, Ninkovića, Memića, Štilića, Muharemovića... Na Grbavici amateri odličuju o sudbini profesionalaca. Zbog mešetara publika nerado dolazi na stadion. Zato je krajnje vrijeme da sadašnja garnitura položi račune. Simpatizeri Želje godinama žele povratak Kozarića, Žuje, Arslanagića, Brkovića, Čatića, Grbešića, Dr. Jurišića.., sposobnih privrednika, biznismena, prijatelja kluba, koji su, svoj novac, vrijeme, zdravlje.., posvetili klubu. Oni su davali za klub, a ovi današnji (izuzme li se angažman Telibećirevića, Derviševića, Sipovića, Biščevića..), godinama uzimaju iz kluba. Zapravo pojedince ne zanima Željo, već stadion i poslovni prostori. Maske su odavno pale!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 dec 2008, 10:21

Moglo bi uskoro biti lijepih vijesti sa Grbavice 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 13:28

Eh da hoce samo otici vise :!:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 13:45

Demir Hotić trener Želje?

Rado bih došao u Željezničar, kaže Hotić...
25.12.2008. 12:00

Iako već dvadesetak dana pregovaraju sa nekoliko trenerskih imena, čelnici Željezničara još taje ko je u konkurenciji da naslijedi Simu Krunića. Jedna je informacija, ipak, procurila, i to iz Njemačke.

Kako "Dnevni avaz" ekskluzivno saznaje, trener koji bi mogao doći na Grbavicu je Demir Hotić.

Prvak Njemačke

Prvi igrač iz Bosne i Hercegovine koji je osvojio titulu šampiona Bundeslige, 1991. godine s Kajzerslauternom, u razgovoru za naš list potvrdio je kontakte sa Željezničarom te izrazio spremnost da dođe u Sarajevo.

- Rado bih došao u Željezničar. Dobro znam historiju tog kluba i kakvi su asovi igrali. Nedavno sam bio u Sarajevu i uvjerio se da Željezničar ima potencijal da postane solidan evropski klub.

Obavili smo razgovore, razmijenili mišljenja i vidjet ćemo šta će biti. Zainteresiran sam, i to ne zbog novca, znam da ga kod nas nema. Privlači me mogućnost da pomognem jednom uglednom klubu iz svoje domovine - kaže Hotić, 46-godišnjak rođen u Bosanskom Novom.

On smatra da mnogo toga može ponuditi Željezničaru i bh. fudbalu.

- Sistem je najvažniji, sistem sve stvara. Toliko sam dugo u Njemačkoj i tačno znam kako treba izgledati sistem koji jednom klubu, jednostavno, mora donijeti rezultate. Mene interesiraju red, rad i disciplina. Igrači moraju osam sati biti na stadionu i disati za klub - kaže naš sagovornik.

Brojna poznanstva

Renome koji Demir Hotić uživa u Njemačkoj donio mu je brojna poznanstva, što otvara mnoge mogućnosti.

- Nije moje da sada obećavam kule i gradove, ali sam definitivno siguran da mogu ugovoriti dolazak ekipa iz Bundeslige, zainteresirati njemačke firme, dovesti njihove menadžere. Džeko i Štilić ne moraju ići prvo u Češku ili Poljsku, mogu iz BiH direktno u Bundesligu. Nakon blistavih partija Ibiševića, Salihovića, Džeke i Misimovića, naši su igrači sada posebno na cijeni - govori Hotić.

Nakon što je okončao odličnu fudbalersku karijeru tokom koje je nastupao za Štutgart i Kajzerslautern, Hotić je kao trener vodio juniore Kajzerslaturna, Tusu Dizeldorf, a jedno je vrijeme bio i u turskom Genčlerbirligiju.

Pomoć u ratnom periodu

Demir Hotić se na početku agresije na Bosnu i Hercegovinu našao među inicijatorima humanitarnih utakmica u Njemačkoj, u kojima je nastupao za svoju domovinu.

- Pokušali smo pomoći koliko se moglo. Pravio sam dresove, dogovore s firmom "Rojš"... Bilo je to jedno vrlo emotivno iskustvo. Drago mi je što sam bar malim dijelom pomogao državi u kojoj sam rođen - kaže Hotić.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 25 dec 2008, 13:54

Dince sve to stoji ali ne moze samo trener poboljsat klub.Tu su prije svega sposobnost uprave i jakost sponzora.
Evo kaze Hotic ;igraci moraju bit osam sati na stadionu".S cim se u potpunosti slazem ali te igrace isto tako moras platiti i nagraditi za sav trud a ne da ti igraci razmisljaju samo gdje ce se prodat i to za nikakve pare ono "samo da odem pa nije bitno kako"
Ja ti u sve ovo nekako sumnjam,jer realno nasi klubovi nece stat na "zrele noge" najmanje za deset godina.Daj Boze ali ovdje svak nesto obecava a niko nista

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 14:57

Slazem se potpuno s tobom i u pravu si u svemu sto si naveo naravno. Medutim, ne da ja samo zelim da Krunic ode nego i cijela uprava, ali se to nece desiti. Pa bi sad za sad, bio naj sretnij da Krunic ode pa neka pocne tu..

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 25 dec 2008, 15:53

Jucer sam citao da je Amar Osim trazio 100 000 km da bude trener Zelje.

Jos sad kad legne 250 000 eura od dialibinog transfera, mislim da to ne bi bilo ni lose, bolje dati njemu nego da ovi supci sebi stave u dzep pa se ispale.

P.S. Sinoc sam se razgulio u Osimovom kaficu u hrasnom zove se Tuborg Green, piccke ko salate :mrgreen:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 16:52

Morat cu ja u taj Tuborg Green, cim si rek'o da ima pichkeee ko salate :lol: :mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 dec 2008, 21:50

Osim nece na grbavicu dok je faruk tu,bar ja imam takve info!
AMAR OSIM!!!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 23:54

I ne cudime nimalo :!:
Kako god, al se nezna ko pije niti ko placa :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Levin i 48 gostiju.